UDLEJNING AF STEL OG TALLERKENER

Et smukt og personligt bord med fine unikke detaljer, skaber de flotteste fester og minder.

Find her det smukkeste udvalg af tallerkener til din fest.

STORT UDVALG AF SPISESTEL, KERAMIK OG PORCELÆN

Stellet er helt uundværligt i denne sammenhæng. Server  retterne på smukke tallerkener, så smager maden bare bedre.
Vil du overraske dine gæster med en helt unik borddækning eller skal I afholde et event med et særligt budskab kan man på smukkeste vis sammensætte vores store udvalg af stel til forskellige lejligheder.

Hos Tablesetting kan I leje tallerkener til alle arrangementer, bryllup, konfirmation, fødselsdag, barnedåb, babyshower, havefest, julefrokost, firmafest, events eller bare fordi der skal være fest.

Vores udvalg af tallerkener varierer lige fra det klassiske hvide porcelæn fra Royal Copenhagen, til rustikke tallerkener i stentøj i både lyse og mørke nuancer til rosa keramik i moderne nordiske design. Vi opdatere med nye tilføjelser af smukke stel.
Følg med på vores Instagram, der altid er opdateret med de seneste nyheder i sortimentet.

HVILKE TALLERKNER KAN DU LEJE?

Vi tilbyder middagstallerkener, forretstallerkener og desserttallerkener i de fleste stel.
Enkelte stel kan suppleres med skåle, serveringsskåle, fade og kompottallerkener. Som f.eks. hvor smukke dybe Churchill skål, Carmel skål eller Lotus skål.

I Sortimentet kan I leje tallerkner fra Royal Copenhagen, RAW by Christiane Schaumburg Müller, det robuste churchill porcelæn, danske vintage stel, det helt unikke Arthur Klopp design, samt vores egne producerede stel. Det vil altid være stel vi selv elsker og kan se bidrage til, at skabe en fantastisk borddækning.

En stor fordel ved at leje tallerkner hos os er, at alle stel kan gå i opvaskemaskinen.
Flere af vores stel har vi et stort antal af, så selv de størreste arrangementer kan være med.

LEJE AF STEL – HVILKET TALLERKENSÆT SKAL I VÆLGE?

Det kan være svært at vælge, hvilket stel eller tallerkensæt, der passer bedst til netop jer. Tænk over, hvilket udtryk I ønsker til jeres fest. Skal det være traditionelt og elegant, kan I gå efter et klassisk, hvidt Royal Copenhagen-stel. Den mørke stentøjstallerken passer godt til et moderne nordisk look, mens det sprudlende Carmel-stel er til de, der gerne vil skille sig ud med en anderledes og farverig borddækning.

I kan mixe og matche alle stel og finde frem til din helt egen unikke borddækning. Følg med på Instagram for at få inspiration til de flotteste borddækninger.

Ønsker I at tilføje en flot detalje til jeres bordopdækning, så kan vi anbefale at vælge farvede drikkeglas. Det kan både være farvede vinglas, vandglas kombineret med smukke kander til vand som f.eks. vores mundblæste swirl glaskander.

VÆLG SERVIETTER DER PASSER TIL JERES SPISESTEL

I kan vælge at kombinere stellet med servietter af høj kvalitet. Servietterne er produceret i økologisk hør og farverne er nøje udvalgt. De er et virkelig smukt og eksklusivt supplement til vores stel og glas. Lej hørservietter her.

Skal vi hjælpe med et forslag til borddækningen, så skriv til os. Vi har et bredt sortiment af serviceudlejning. Er det udlejning af glasudlejning af stole og træbordebestik eller andet service, så hjælper vi gerne til, så I får lige det bord i drømmer om.

Quote Cart