Hjem » Udlejning af stel

Drømmen om et smukt og personligt bord, med fine unikke detaljer, skaber de flotteste fester og minder. Stellet er helt uundværligt i denne sammenhæng. Server dine anretninger på smukke tallerkener, maden smager bare bedre.

Derfor kan I hos Tablesetting leje tallerkner til alle arrangementer; bryllup, konfirmation, fødselsdag, barnedåb, havefest, julefrokost, firmafest, eller bare fordi der skal være fest.

Vores udvalg af tallerkener varierer lige fra det klassiske hvide porcelæn fra Royal Copenhagen, til rustikke tallerkner i stentøj i både lyse og mørke nuancer til rosa keramik i moderne nordiske design. Vi udlejer også smukke vintage tallerkner med guldkant eller blomstermotiver, som skaber personlighed til bordet.

Hvid riflet royal Copenhagen stel

HVID RIFLET ROYAL COPENHAGEN

Vintage stel med guldkant

VINTAGE STEL MED GULDKANT

raw nude nordic stel

RAW NORDIC NUDE

Raw metallic brown stel

RAW METALLIC BROWN

raw artic white stel

RAW ARTIC WHITE

Hvidt churchill porcelæn

CHURCHILL PORCELÆN

keramik stel i naturfarve

NATURE STEL

Stentøj og keramik i grå og brune nuancer

STENTØJ GRÅ & BRUNE TONER

Vintage stel med blomster og guldkant

VINTAGE STEL MED BLOMSTER

Vintage is assietter

VINTAGE ASSIETTER

Blåt vintage stel med blomster

BLÅT VINTAGE STEL

HVILKE TALLERKNER KAN DU LEJE?

Vi tilbyder middagstallerkener, forretstallerkener og desserttallerkener i de fleste stel. Enkelte stel tilbydes skåle og brødtallerkener.

Blandt vores mærker i sortimentet kan du leje tallerkner fra Royal Copenhagen, RAW by Christiane Schaumburg Müller, Det robuste Churchill porcelæn, vintage blå blomst fra Bing og Grøndahl, Frijsenborg fra Royal Copenhagen, og Empire stellet fra Bing & Grøndahl.

En stor fordel ved at leje tallerkner hos os er alle stel kan gå direkte i opvaskemaskinen. Vintage stel med guldkant skal rengøres ved håndvask.

HVILKET STEL SKAL I VÆLGE?

Det kan være svært at vælge, hvilket stel der passer bedst til netop jeres fest.

Ved alle stel vi udlejer, har I mulighed for at leje forretstallerkener, middagstallerkner, desserttallerkner, samt i nogle stel skåle og brødtallerkener.

Ønsker I at skabe en flot detalje til jeres bordopdækning, så kan vi anbefale jer at tilføje farvede drikke glas. Det kan både være farvede vinglas, vandglas eller vores smukke mundblæste swirl glaskander.

I kan vælge at kombiner det stel I lejer med servietter af høj kvalitet. Vores servietter er i produceret i økologisk hør og er et meget smukt supplement til borddækningen. Farverne er nøje udvalgt og helt enestående, til både vores stel og glas. Du kan leje hørservietter her.

Fandt du ikke hvad du søgte, eller skal vi hjælpe jer med forslag til festen, så skriv til os her. Vi har et bredt udvalg af serviceudlejning. Om det er leje af glas, leje af stole og borde, leje af bestik, leje lysestager eller noget andet service, så er vi der til at hjælpe.

Scroll til toppen
Kurv