Hjem » Lej Carmel stel i keramik

Vores nye stel er vovet og fantastisk lækkert at servere maden på. Vælg Carmel stellet hvis I har lyst til noget anderledes eller har I en event, er dette stel fantastisk smukt og giver en wow effekt.

Carmel kan nemt sammensættes med dele fra vores andre stel, som I kan se nedenfor bl.a. churchill eller vores mørke stentøj. Derudover er stellet helt oplagt at benytte til social dining og sammensætte med forskellige typer af keramik. Carmel stellet er lavet i keramik med en flot glasur. Ikke en tallerken eller skål er ens.

Image

Image

Image
Image

Image

Image

VARIANTER

Skål 21Ø

Tallerken 26Ø

LEJEPRIS

Lejepris 8 kr. pr. del.

Image

Image
Image

Image
Image

Image
Image

Image
Image

Image

Flotte carmel tallerkner fra bloomingville

Vores Carmel tallerkner fra Bloomingville giver dybde og en helt unik smuk borddækning. Stentøjet kan kombineres bedst med bestik i guld. Tilføj en hørserviet i natur eller hørserviet i sand for at fuldende det flotte look.

Vi anbefaler at vælge et farvet vinglas i amber eller et farvet amber vandglas til dette stel. Det giver en flot borddækningen

Der kan også dækkes op med krystal vinglas og krystal vandglas. Dette giver bordet en lethed, hvor prikken over i’et ville være vores flotte hørservietter.

Carmel tallerkenerne er et flot tallerkensæt, som kan nemt sammensættes med andre stel. Her synes vi at i efteråret er det flot at sætte sammen men metallic brown stellet fra RAW eller keramik og stentøj i mørke jordfarver. Er det forår og sommer kalder det på et hvidt Churchill stel.

Følg med på instagram for de nyeste inspirationsbilleder af stellet.

Scroll til toppen
Kurv