Hjem » Carmel

Vores nye stel er vovet og fantastisk lækkert at servere maden på. Vælg Carmel stellet hvis I har lyst til noget anderledes eller har I en event er dette stel fantastisk smukt og giver en wow effekt.

Carmel kan nemt sammensættes med dele fra vores andre stel, som I kan se nedenfor. B.la. churchill eller vores mørke stentøj. Carmel stellet er lavet i keramik med en flot glasur. Ikke en tallerken eller skål er ens.

Image

Image

Image
Image

Image

Image

VARIANTER

Skål 21Ø

Tallerken 26Ø

VARIANTER

Lejepris 8 kr. pr. del.

Image

Image
Image

Image
Image

Image
Image

Image
Image

Image

Vores Carmel tallerkner fra. Bloomingville giver dybde og en helt unik smuk borddækning. Stentøjet kan kombineres bedst med bestik i guld. Tilføj en hørserviet i natur eller sand for at fuldende det flotte look.

Vi anbefaler at vælge et farvet vinglas i amber eller et farvet amber vandglas til dette stel. Det giver en flot borddækningen. 

Der kan også dækkes op med krystal vinglas og krystal vandglas. Dette giver bordet en lethed, hvor prikken over i’et ville være vores flotte hørservietter.

Stellet kan nemt sammensættes med andre stel. Her synes vi at i. efteråret er det flot at sætte sammen men Metallic brown stellet fra RAW eller stentøjet i de mørke jordfarver. Forår og somme kalder det på Churchill stellet.

Scroll til toppen
Kurv