Carmel keramik stel

CARMEL STEL

Carmel keramik stel

Carmel stellet er vovet og fantastisk lækkert at servere mad på. Vælg carmel stellet i keramik, hvis I har lyst til en borddækning udover det sædvanlige.
Har I en event, er dette stel fantastisk smukt og giver et stærkt statement.

Middagstallerken Ø26 cm

Skål Ø19 cm

Pris pr. del kr. 8

carmel stel med hvid churchill tallerken gyldbestik og amberfarvet vandglas og. natur hørserviet

Carmel skålen er her sat sammen med churchill stellet. Det ser virkelig smukt ud op af den hvide farver med guldbestik, naturfarvet hørserviet, krystalglas og et amberfarvet vandglas.

GØR BORDDÆKNINGEN KOMPLET

Se alle de fine detaljer til din fest

FLOTTE CARMEL TALLERKNER FRA BLOOMINGVILLE

Carmel kan nemt sammensættes med dele fra vores andre stel, som I kan se nedenfor bl.a. churchill porcelæn eller det mørke stentøj. Derudover er stellet helt oplagt at benytte til social dining, buffet eller brunchbord og sammensætte med forskellige typer af keramik. Carmel stellet er lavet i keramik med en flot unik glasur. Ikke en tallerken eller skål er ens.

Carmel skåle og tallerkner fra Bloomingville giver dybde og en helt unik og imponerende borddækning. Stentøjet kan kombineres bedst med bestik i guld. Tilføj en hørserviet i natur eller en hørserviet i sand for at fuldende det flotte look.

Sæt mere farve til og vælg et farvet vinglas i amber eller et farvet amber vandglas til dette stel. Det giver en flot gylden borddækning med masser af wow effekt. Der kan også dækkes op med Stölzle vinglas og krystal vandglas for er mere nordisk æstetisk look. Det giver bordet en lethed, hvor de fine tallerkener og skåle virkelig står frem. Vælg hørservietter i sand eller natur til for den sidste detalje.

Carmel tallerkenerne er et flot tallerkensæt, som nemt kan sammensættes med andre stel. Her anbefaler vi at det i efteråret er flot at sætte sammen med metallic brown stellet fra RAW, eller keramik og stentøj i mørke jordfarver. Er det forår og sommer kalder det på det hvide Churchill stel.

Følg med på instagram for de nyeste inspirationsbilleder af stellet.

Quote Cart