Hjem » Lej Carmel stel i keramik

Carmel stellet er vovet og fantastisk lækkert at servere mad på. Vælg carmel stellet i keramik hvis I har lyst til en borddækning udover det sædvanlige. Har I en event, er dette stel fantastisk smukt og giver et stærkt statement.

Carmel kan nemt sammensættes med dele fra vores andre stel, som I kan se nedenfor bl.a. churchill eller vores mørke stentøj. Derudover er stellet helt oplagt at benytte til social dining og sammensætte med forskellige typer af keramik. Carmel stellet er lavet i keramik med en flot unik glasur. Ikke en tallerken eller skål er ens.

Image

Image

Image
Image

Image

Image

VARIANTER

Skål 21Ø cm

Tallerken 26Ø cm

LEJEPRIS

Lejepris 8 kr. pr. del.

Image

Image
Image

Image
Image

Image
Image

Image
Image

Image

Flotte carmel tallerkner fra bloomingville

Vores Carmel tallerkner fra Bloomingville giver dybde og en helt unik smuk borddækning. Stentøjet kan kombineres bedst med bestik i guld. Tilføj en hørserviet i natur eller hørserviet i sand for at fuldende det flotte look.

Vi anbefaler at vælge et farvet vinglas i amber eller et farvet amber vandglas til dette stel. Det giver en flot varm borddækning. Der er masser af muligheder. Der kan også dækkes op med krystal vinglas og krystal vandglas. Dette giver bordet en lethed, hvor de fine tallerkener og skåle virkelig står frem. Vælg hørservietter i sand eller natur til.

Carmel tallerkenerne er et flot tallerkensæt, som kan nemt sammensættes med andre stel. Her synes vi at i efteråret er det flot at sætte sammen med metallic brown stellet fra RAW eller keramik og stentøj i mørke jordfarver. Er det forår og sommer kalder det på et hvidt Churchill stel.

Følg med på instagram for de nyeste inspirationsbilleder af stellet.

Scroll til toppen
Kurv