Hjem » Leje af hørservietter – Stort udvalg af servietter i hør stof

Hørservietter er den rene luksus til jeres borddækning og ikke mindst til jeres gæster. 

Vores egne servietter er produceret i hør og er stonewashed. Det gør dem bløde og luksuriøse. Størrelsen 50×50 cm. og denne størrelse giver en flot volume til borddækningen. Kanterne er samme farve som servietterne.

Prisen for leje af hørservietter er inklusiv rens. ​

Obs! Servietter kan kun lejes i kombination med andet service.

FARVER og varianter

Stonewashed hørserviet 50 cm x 50 cm.

Vores hørservietter udlejes i farverne: natur, sand, rosa, lysegrå, lyseblå, koral, lysegul og hvid.

LEJEPRIS

Alle vores hørservietter koster 12 kr. pr. stk. at leje.

Køb HØRDUGe der passer til borddækning med hørservietter

Rigtig mange af jer efterspørger hørduge. For at fuldende jeres bordækning med hørservietter, har vi fundet denne hørdug i grå som vi nu forhandler – dvs. den er kun til køb og ikke udlejning. Dugene er i grå hør og passer til str. af borde vi udlejer – og har en pris på 449 kr.

Køb hørdug i lysegrå farve

BORDÆKNING MED stofSERVIETTER i hør

Udlejning af HØRSERVIETTER i høj kvalitet

Hørservietter er ren luksus og bestemt en overset detalje til borddækningen.

Der er flere grunde til at I skal leje vores hørservietter. Vores hørservietter er produceret 100% hør, økologiske og lige lidt større end normalt. Det gør at de yderst bløde og lækre, og den ekstra volume giver borddækningen et fuldendt smukt udtryk, som jeres gæster vil elske. Uden tvivl en WOW-effekt.

Vi har mange, der ønsker at leje servietter til konfirmation, bryllup eller som bare ønsker, at gøre den private middag lidt mere luksus, og det kan vi rigtig godt forstå. Det giver bare middagen, en ekstra detalje til festen eller middagen.

En serviet kan i dag foldes på utallige måder og der er ikke en måde der er mere rigtig en anden. Leder I efter inspiration til hvordan servietten skal foldes så her.

Vi har mange forskellige HørServiet farver

Vores servietter i hør udlejes i farverne hvid, lyseblå, rosa, natur, koral, lysegul og lysegrå. Størrelsen på hørservietterne er 50cm x 50cm.

Prisen er 12,- pr. Stk. I skal ikke tænke på rengøring, det klarer vi. Aflever dem blot i den medfølgende sorte pose beskidte – dog uden pynt m.m.

Vi får løbende nye farver ind i vores sortiment, der passer til nye trends og farver. Står I og skal bruge andet serviceudlejning til fest, så hjælper vi jer hos Tablesetting gerne. Vi har et bredt udvalg af service inden for leje af glas eller farvede drikkeglas, leje af træstole og træborde, leje af stel, leje af bestik, leje af lysestager, leje af glas vaser til blomster og meget mere.

Scroll til toppen
Kurv