UDLEJNING AF HØRSERVIETTER

Hørservietter er den rene luksus til jeres borddækning og jeres gæster. 

Vores egne servietter er produceret i hør og er stonewashed. Det gør dem bløde og luksuriøse. Størrelsen 50×50 cm. og denne størrelse giver en flot volume til borddækningen. Kanterne er samme farve som servietterne.

Prisen for leje af hørservietter er pr. stk kr. 12 inklusiv rens. ​

Obs! Servietter kan kun lejes i kombination med service.

KØB DUG

Grå, natur, grøn hørdug 140x270

Mangler I en dug til festen? Så kan du købe de grå, grønne eller naturfarvet hørduge til pr. stk kr. 449 

Eksempler med sandfarvet hørserviet

Eksempler med rosa hørserviet

Eksempler med naturfarvet hørserviet

Eksempler med koralfarvet hørserviet

Eksempler med lys blå hørserviet

Eksempler med lys grå hørserviet

UDLEJNING AF HØRSERVIETTER I HØJ KVALITET

Hørservietter er ren luksus og en vigtig detalje til borddækningen.

Der er flere grunde til at leje vores hørservietter. Hørservietterne er produceret i 100% hør, derudover er de større end normalt ca. 50 cm x 50 cm. Det gør at de yderst bløde og lækre, og den ekstra volume giver borddækningen et fuldendt smukt udtryk. Slå en knude på servietten eller læg den fladt med et menu elle bordkort på. Hent inspiration på instagram eller fra vores billeder til ideer til at folde servietten.

Servietten fuldender borddækningen og giver en ekstra detalje til festen, eventen eller middagen.

VI HAR MANGE FORSKELLIGE HØRSERVIET FARVER

Vores servietter i hør udlejes i farverne hvid, lyseblå, rosa, natur, koral, lysegul og lysegrå. Størrelsen på hørservietterne er 50cm x 50cm.

Prisen er 12,- pr. stk. Prisen er inkl. rens. Aflever dem blot beskidte i den medfølgende sorte pose – dog uden pynt m.m. Servietterne skal være tørre ved retur.

Vi får løbende nye farver ind i vores sortiment, der passer til nye trends og ønsker. Står I og skal bruge andet serviceudlejning til fest, så hjælper vi jer gerne hos Tablesetting. Vi har et bredt udvalg af service inden for leje af glas eller farvede drikkeglasleje af træstole og træbordeleje af stelleje af bestikleje af lysestagerleje af glas vaser til blomster og meget mere.

Quote Cart