Hjem » Lej LED lamper

En nyhed fra Tablesetting. Brug de flotte lamper i teltet og sent ud på aftenen på bordene. I sommervarmen kan det være svært med levende lys og her er disse LED lamper et flot alternativ. De har en holdbarhed på 76 timer på en enkelt opladning – og skaber en fantastisk hyggelig stemning. De kan nemt tændes ved et tap på toppen af lampen.​ ​

Man modtager dem fuldt opladet.

Det er nemt og vi sender en lille vejledning med. ​

Vær opmærksom på at minimumsleje er 8 stk.

Messing led lampe til bryllupsborddækning

VARIANTER

Messing

Sølv

Hvid

LEJEPRIS

60 kr. stk. ​

Minimums leje er 8 stk.


LEJ LED LAMPER HER – BÆREDYGTIG ELEGANT BELYSNING 

Vores LED lamper skaber en utrolig let og hyggelig belysning til jeres borddækning og fest. Men hvad betyder LED? Kort og godt betyder det ressourcebesparende energi/lys. Og vi har fundet en meget flot elegant løsning til jer. 

Vores LED lamper er trådløse og neutrale i deres form, og alligevel med karakter i designet. Belysningen kan justeres direkte fra hver lampe og der medfølger naturligvis en oplader med til lamperne, så i kan feste til den lyse morgen, ved lys fra LED lamperne. De holder på en opladning som minimum 8 timer. Sæt dem på bordet til festen i teltet når mørket falder på eller brug dem som et alternativ til stearinlys. Det smukke design gør at man sagtens kan have dem på bordet under middagen og tænde dem når der er behov for det. 

Fordelen ved at vælge at leje LED lamperne er at i kan overvinde eventuelle vejrforhold ved havefester eller andre udendørs begivenheder. 

I kan leje farverne hvid, sølv og guld. 

LED lamperne leveres fuldt opladet og leveres inkl. Oplader.

Leder i efter et sted I kan leje service samlet til jeres fest? Se vores leje af glas eller farvede drikkeglas, leje af servietter, leje af stole, leje af stel, leje af bestik, leje af lysestager, leje af glas vaser og meget mere!

Scroll til toppen
Kurv