led lamper i messing

LED LAMPER

led lamper i messing

Brug de flotte LED lamper i teltet og sent ud på aftenen på bordene. I sommervarmen kan det være svært med levende lys og her er disse LED lamper et flot alternativ. De har en holdbarhed på min. 8 timer på en enkelt opladning – og skaber en hyggelig stemning. De kan nemt tændes ved et “tap” på toppen af lampen. Der er 3 lysstyrker.

Modtages fuldt opladet.

Vær opmærksom på, at minimumsleje er 8 stk.

Messing

Sølv

Pris pr. stk kr. 65

LEJ LED LAMPER – BÆREDYGTIG OG ELEGANT BELYSNING

Vores LED lamper uden ledning skaber en utrolig let og hyggelig belysning til jeres borddækning og fest. Men hvad betyder LED? Kort og godt betyder det ressourcebesparende energi/lys. Og vi har fundet en meget flot elegant løsning til jer. 

Vores ledningsfrie LED lamper er trådløse og neutrale i deres form, og alligevel med karakter i designet. Belysningen kan justeres direkte fra hver lampe og der medfølger naturligvis en oplader med til lamperne, så i kan feste til den lyse morgen, ved lys fra LED lamperne. De holder på en opladning som minimum 8 timer.

FULDEND BORDDÆKNINGEN TIL DIN FEST MED LEDNINGSFRIE BORDLAMPER

Sæt de ledningsfrie bordlamper på bordet til festen i teltet når mørket falder på, eller brug dem som et alternativ til stearinlys. Det smukke design på de trådløse LED lamper gør, at man sagtens kan have dem på bordet under middagen og tænde dem, når der er behov for det. 

FLOTTE LED BORDLAMPER I SØLV OG MESSING TIL UDLEJNING

Fordelen ved at vælge at leje LED lamperne er at I kan overvinde eventuelle vejrforhold ved havefester eller andre udendørs begivenheder. 

Quote Cart