Hjem » Lej LED lamper

Brug de flotte LED lamper i teltet og sent ud på aftenen på bordene. I sommervarmen kan det være svært med levende lys og her er disse LED lamper et flot alternativ. De har en holdbarhed på min. 8 timer på en enkelt opladning – og skaber en fantastisk hyggelig stemning. De kan nemt tændes ved et “tap” på toppen af lampen.​ ​

Man modtager dem fuldt opladet.

Vær opmærksom på at minimumsleje er 8 stk.

Messing led lampe til bryllupsborddækning

VARIANTER

Messing, guld og sølv

LEJEPRIS

65 kr. stk. ​

Minimums leje er 8 stk.

ledningsfri LED LAMPER – BÆREDYGTIG og ELEGANT BELYSNING 

Vores LED lamper uden ledning skaber en utrolig let og hyggelig belysning til jeres borddækning og fest. Men hvad betyder LED? Kort og godt betyder det resursebesparende energi/lys. Og vi har fundet en meget flot elegant løsning til jer. 

Vores ledningsfrie LED lamper er trådløse og neutrale i deres form, og alligevel med karakter i designet. Belysningen kan justeres direkte fra hver lampe og der medfølger naturligvis en oplader med til lamperne, så i kan feste til den lyse morgen, ved lys fra LED lamperne. De holder på en opladning som minimum 8 timer.

fuldend borddækningen til din fest med Ledningsfri bordlamper

Sæt disse ledningsfrie bordlamper på bordet til festen i teltet når mørket falder på eller brug dem som et alternativ til stearinlys. Det smukke design på de trådløse LED lamper gør, at man sagtens kan have dem på bordet under middagen og tænde dem når der er behov for det. 

flotte Led lamper i sølv, messing og guld til udlejning

Fordelen ved at vælge at leje LED lamperne er at I kan overvinde eventuelle vejrforhold ved havefester eller andre udendørs begivenheder. 

LED lamperne udlejes i farverne sølv, messing og guld. 

LED lamperne leveres altid fuldt opladet, så de er klar til brug.

Leder i efter et sted I kan leje service samlet til jeres fest? Se vores leje af glas eller farvede drikkeglas, leje af servietter, leje af stole og borde, leje af stel, leje af bestik, leje af lysestager, leje af glas vaser og meget mere

Scroll til toppen
Kurv