Hjem » Lej lysestager

Lej vores flotte sølvstager og messingstager. Alle er vintage og specielt udvalgt til vores sortiment. ​ Vi har mange stager i forskellige højder og former. Sæt dem i klynger eller som en lang række ned ad et langbord. ​ Alle stager passer til alm. størrelse lys.

messing lysestager til bryllup og konfirmation

Vintage messing lysestager

VARIANTER

Vintage Messing og Vintage Sølv

LEJEPRIS

15 kr. stk. inkl. rengøring.

2-armet lysestage 25 kr. inkl. rengøring.

NYHED 2021

Vi kan i år tilbyde jer at tilkøbe smukke og unikke stearinlys til festen, i et meget flot og farverigt design. Stearinlysene er fra Ahne Light og er den nyeste trend indenfor borddækning og dekorationer. Farvespillet i lysene er pastelfarver, som virkelig understreger et luksuriøst valg, til enten vores messinglysestager eller sølvlysestagerne.

Lad valget af lysets farve sætte det sidste personlige præg på bordet. Vi kan varmt anbefale at I lejer vores hørservietter i matchende farve med de lys i vælger. WOW-effekt og ikke noget jeres gæster har set før.. Lysene koster 30,- pr. stk. Bestil lysene sammen med jeres ordre.

vintage messing stager med lys fra Ahnelight
borddækning til fest med lysestager og lys fra Ahnelight
borddækning til bryllup med lysestager
borddækning i farver

  Send os en forespørgsel


  UDLEJNING AF LYSESTAGER

  Lys og stemning ved bordet hænger sammen, og specielt levende lys skaber den helt perfekte og hyggelige stemning til jeres fest. De levende lys giver et smukt spil og varme, og er et must til borddækningen.

  Hos os kan du leje vintage lysestager i messing og sølv. De giver en smuk og hyggelig stemning ved bordet og til festen.

  Alle lysestager koster 15,- at leje og varierer i højderne fra 5-25 cm

  Vælger i at leje lysestager hos os,  modtager I et miks af alle størrelser og design. Vi imødekommer naturligvis helt specifikke ønsker, hvis vi kan.

  Rengøring af lysestagerne er meget simpelt. I skal blot fjerne det værste stearin inden retur. Resten tager vi os af.

  HVOR MANGE LYSESTAGER SKAL I LEJE TIL BORDET?

  Vi anbefaler at I heller lejer for mange lysestager end for få. Det magiske ved et flor af lysestager er mængden på bordet. Det er den WOW-effekt som kan skabes med den ekstra lille detalje, der kan gøre forskellen. Husk også at tage højde for nogle lysestager med levende lys til gavebordet, evt. vindueskarme.

  Vores messing lysestager er alle vintage og assorteret i både størrelse og design, og på denne måde, skabes der en helt unik stemning og personlig stil til bordet. 

  Ønsker I at bordet skal dækkes med sølv bestik, så anbefaler vi at I vælger vores sølv lysestager. Lysestagerne i sølv er vintage og helt unikke hver især. De lejes i assorteret størrelser og design, og giver en flot dybde og historie til bordet.

  Søger du andet serviceudlejning til din fest? Så kan du se vores leje af glas eller farvede drikkeglas, leje af servietter, leje af stole, leje af stel, leje af bestik, leje af glas vaser og meget mere!

  Scroll til toppen
  Kurv