Hjem » Lej lysestager

Nyhed lysestager i nordisk look i vores eget design samt smukke lysestager fra Nordal.

De nye TABLE lysestager i vores eget design kommer i både messing og børstet stål. De passer helt perfekt til vores bestik. Lysestagerne er trods deres lille udseende tunge. Vi har valgt at give dem en struktur i kanten for et eksklusivt look.

Nordal lysestagerne er i smukt design med plads til 2 lys. Modellen findes i 2 størrelser. De er super flotte på det moderne bord.

VARIANTER

TABLE messing

TABLE børstet sølv

Nordal messing small

Nordal messing medium

LEJEPRIS

TABLE lysestager 15 kr. pr. stk. inkl. rengøring

Nordal Lysestager 25 kr. pr. stk. inkl. rengøring

vintage messing stager med lys fra Ahnelight
Image

Image
Image

Image

Lej vores flotte sølvstager og messingstager. Alle er vintage og specielt udvalgt til vores sortiment. ​ Vi har mange stager i forskellige højder og former. Sæt dem i klynger eller som en lang række ned ad et langbord. ​ Alle stager passer til alm. størrelse lys.

VARIANTER

Vintage messing

Vintage sølv

Vintage tin

LEJEPRIS

15 kr. stk. inkl. rengøring.

2-armet lysestage 25 kr. inkl. rengøring.

borddækning til fest med lysestager og lys fra Ahnelight

Image
borddækning til bryllup med lysestager
borddækning i farver

  Send os en forespørgsel


  UDLEJNING AF LYSESTAGER i messing, sølv og tin

  Lys og stemning ved bordet hænger sammen, og specielt levende lys skaber den helt perfekte og hyggelige stemning til jeres fest. De levende lys giver et smukt spil og varme, og er et must til borddækningen.

  Hos Tablesetting kan du leje vintage lysestager i messing, tin og sølv. De giver en smuk og hyggelig stemning ved bordet og til festen.

  Derudover kan du leje vores enkle nordiske lysestager i messing og børstet sølv, samt de nye moderne stager fra Nordal til 2 lys.

  Alle vintage lysestager koster 15,- at leje og varierer i højderne fra 5-25 cm

  Nordal lysestager kan lejes for 25 kr. stk. Vores messing lysestager i messing og børstet stål nordic kan lejes for 15 kr. stk. Rengøring er inkl.

  Vælger i at leje vintage lysestager hos os,  modtager I et miks af alle størrelser og design. Vi imødekommer naturligvis helt specifikke ønsker, hvis vi kan.

  Rengøring af lysestagerne er meget simpelt. I skal blot fjerne det værste stearin inden retur. Resten tager vi os af.

  HVOR MANGE LYSESTAGER SKAL I LEJE TIL BORDET?

  Vi anbefaler at I heller lejer for mange lysestager end for få. Det magiske ved et flor af lysestager er mængden på bordet. Det er den WOW-effekt som kan skabes med den ekstra lille detalje, der kan gøre forskellen. Husk også at tage højde for nogle lysestager med levende lys til gavebordet, evt. vindueskarme.

  Vores messing lysestager er alle vintage og assorteret i både størrelse og design, og på denne måde, skabes der en helt unik stemning og personlig stil til bordet. 

  Ønsker I at bordet skal dækkes med sølv bestik, så anbefaler vi at I vælger vores sølv lysestager. Lysestagerne i sølv er vintage og helt unikke hver især. De lejes i assorteret størrelser og design, og giver en flot dybde og historie til bordet.

  Søger du andet serviceudlejning til din fest? Så kan du se vores leje af glas eller farvede drikkeglas, leje af servietter, leje af stole og borde, leje af stel, leje af bestik, leje af glas vaser og meget mere!

  Scroll til toppen
  Kurv