UDLEJNING AF LYSESTAGER

Tablesetting har et stort udvalg af vintage lysestager samt nye moderne lysestager. Levende lys skaber en hyggelig og magisk stemning.

Vintage stager pris pr. stk 20 kr. (bestilles i pakker af 10)

Table lysestager messing & sølv pr. stk kr. 15 (bestilles i pakker af 10)

Nordal stager pr. stk kr. 25 kr. – Fås i 2 str.

UDLEJNING AF LYSESTAGER I MESSING, SØLV OG TIN

Lys og stemning ved bordet hænger sammen, og specielt levende lys skaber den helt perfekte og hyggelige stemning til jeres fest. De levende lys giver et smukt spil og varme, og er et must til borddækningen.

Hos Tablesetting kan du leje vintage lysestager i messing, tin og sølv.

Derudover kan I leje vores enkle nordiske lysestager i messing og børstet sølv, samt de nye moderne stager fra Nordal til 2 lys. Nordal lysestagerne kan lejes for 25 kr. stk. Vores messing lysestager i messing og børstet stål TABLE kan lejes for 150 kr. for 10 stk. Rengøring er inkl.

Alle vintage lysestager koster 150 kr. for at leje 10 stk. De varierer i højderne fra 8-25 cm. Vælger I at leje vintage lysestager hos os, modtager I et miks af alle størrelser og design. Lysestagerne lejes ud i pakker af 10 stk.

Rengøring af lysestagerne er meget simpelt. I skal blot fjerne det værste stearin inden retur. Resten tager vi os af.

 

HVOR MANGE LYSESTAGER SKAL I LEJE TIL BORDET?

Vi anbefaler at man hellere lejer for mange lysestager end for få. Det magiske ved et flor af lysestager er mængden på bordet. Det er den WOW-effekt som kan skabes med den ekstra lille detalje, der kan gøre forskellen. Husk også at tage højde for nogle lysestager med levende lys til gavebordet og evt. vindueskarme. Nogle steder må man ikke have levende lys – se i stedet vores fine led lamper.

Vores messing lysestager er alle vintage og assorteret i både størrelse og design, og på denne måde, skabes der en helt unik stemning og personlig stil til bordet. 

Ønsker I at bordet skal dækkes med sølv bestik, så anbefaler vi at I vælger vores sølv lysestager. Lysestagerne i sølv er vintage og helt unikke hver især. De lejes i assorteret størrelser og design, og giver en flot dybde og historie til bordet.

Alternativt for et mere enkelt og clean look kan i leje vores minimalistiske lysestager TABLE i børstet sølv.

Søger du andet serviceudlejning til din fest? Så kan du se vores leje af glas eller farvede drikkeglasleje af servietterleje af stole og bordeleje af stelleje af bestikleje af glas vaser og meget mere.

Quote Cart