Hjem » Lej lysestager

Tablesetting har et stort udvalg af vintage lysestager samt nye moderne lysestager. Nu kan du leje lysestager i nordisk look i eget design, samt smukke lysestager fra Nordal.

De nye TABLE lysestager i vores eget design findes både i messing og børstet stål. De passer helt perfekt til det elegante bestik. Trods deres beskedne størrelse er lysestagerne så tunge, at de ikke vælter, selv med høje lys i. Vi har valgt at give lysestagerne en struktur i kanten for et eksklusivt og cool look.

Nordal lysestagerne er i smukt design med plads til to lys. Modellen findes i to størrelser. De er superflotte på det moderne bord, hvor lysestagen gerne må være et iøjefaldende element i borddækningen.

VARIANTER

TABLE i messing og børstet sølv

Nordal messing small & medium

LEJEPRIS

TABLE lysestager 150 kr. pr. stk. inkl. rengøring (Lejes ud i 10 stk)

Nordal Lysestager 25 kr. pr. stk. inkl. rengøring

vintage messing stager med lys fra Ahnelight
Image

Image
Image

Image

Lej de flotte sølvstager og messingstager. Alle er vintage og specielt udvalgt til sortimentet. ​ De mange stager er i forskellige højder og former. Sæt dem i klynger eller som en lang række ned ad et langbord. ​ Alle stager passer til alm. størrelse lys.

VARIANTER

Vintage messing

Vintage sølv

Vintage tin

LEJEPRIS

Enkle stager 10 stk, 150 kr. stk. inkl. rengøring.

2-armet lysestage 25 kr. inkl. rengøring.

borddækning til fest med lysestager og lys fra Ahnelight

Image
borddækning til bryllup med lysestager
borddækning i farver

UDLEJNING AF LYSESTAGER i messing, sølv og tin

Lys og stemning ved bordet hænger sammen, og specielt levende lys skaber den helt perfekte og hyggelige stemning til jeres fest. De levende lys giver et smukt spil og varme, og er et must til borddækningen.

Hos Tablesetting kan du leje vintage lysestager i messing, tin og sølv.

Derudover kan I leje vores enkle nordiske lysestager i messing og børstet sølv, samt de nye moderne stager fra Nordal til 2 lys. Nordal lysestagerne kan lejes for 25 kr. stk. Vores messing lysestager i messing og børstet stål TABLE kan lejes for 150 kr. for 10 stk. Rengøring er inkl.

Alle vintage lysestager koster 150 kr. for at leje 10 stk. De varierer i højderne fra 8-25 cm. Vælger I at leje vintage lysestager hos os, modtager I et miks af alle størrelser og design. Lysestagerne lejes ud i pakker af 10 stk.

Rengøring af lysestagerne er meget simpelt. I skal blot fjerne det værste stearin inden retur. Resten tager vi os af.

HVOR MANGE LYSESTAGER SKAL I LEJE TIL BORDET?

Vi anbefaler at man hellere lejer for mange lysestager end for få. Det magiske ved et flor af lysestager er mængden på bordet. Det er den WOW-effekt som kan skabes med den ekstra lille detalje, der kan gøre forskellen. Husk også at tage højde for nogle lysestager med levende lys til gavebordet og evt. vindueskarme. Nogle steder må man ikke have levende lys – se i stedet vores fine led lamper.

Vores messing lysestager er alle vintage og assorteret i både størrelse og design, og på denne måde, skabes der en helt unik stemning og personlig stil til bordet. 

Ønsker I at bordet skal dækkes med sølv bestik, så anbefaler vi at I vælger vores sølv lysestager. Lysestagerne i sølv er vintage og helt unikke hver især. De lejes i assorteret størrelser og design, og giver en flot dybde og historie til bordet.

Alternativt for et mere enkelt og clean look kan i leje vores minimalistiske lysestager TABLE i børstet sølv.

Søger du andet serviceudlejning til din fest? Så kan du se vores leje af glas eller farvede drikkeglas, leje af servietter, leje af stole og borde, leje af stel, leje af bestik, leje af glas vaser og meget mere!

Scroll til toppen
Kurv