Hjem » Udlejning af stole og borde

Lej de smukke crossback træstole – perfekte til udendørs bryllupper eller for at fuldende looket i et telt eller på lokation. De er med til at skabe personlige og flotte rammer for festen. Stolene er i birk og har et rustikt look. I et koldt lokale eller telt giver den masse varme i rummet. De kan stables og lejes inklusiv hynder i naturfarvet hør. Prisen pr. stol er den samme uden hynde.

Stolene til voksne måler 92 cm i højden og 50 cm i bredden. Siddehøjden er 46 cm.

Image

Lej vores rustikke TRÆBORDE til bryllup og fest

Lej vores rustikke træborde til et bryllup i telt eller i tipi. Har I lyst til et mere afslappet bryllup eller fest uden den hvide dug er dette et virkelig smukt valg, der giver en hyggelig stemning og man kan style det både extravagant, moderne eller til en sommerfest i bedste stil.

Image

Plankebord findes i 2 størrelser – 240 cm x 80 cm i bredden og 180 cm x 80 cm i bredden.

Vi anbefaler bordene på 240 cm til bænke og bordene på 180 cm til stolene. Der kan sidde 8 personer ved 240 cm borde og 6 personer ved dem på 180 cm.

Image

Lej de smukke grå lammeskind til bænkene – de leveres i en firkantede størrelse i mål 45×45 cm. Kan lejes ved min. 10 stk. Prisen er 20 kr. stk.

lej CROSSBACK CHAIR TIL BØRN

børnestol croos back chair

Som noget helt nyt lejer Tablesetting børnestole og børneborde i træ. Den populære crossback chair fås nu også til børn. Perfekte til børnefødselsdagen eller den udendørs vielse.

Alle børnestole leveres med hynde i en lys naturfarve.

Stolens højde er 62 cm og siddehøje er 32 cm.

lej BØRNEBORDE i træ

Bordene er samme materiale og farve som bordene til voksne. De måler 180×80 og 55 cm i højden så de passer til stolene.

LEJEPRIS på borde og stole

Crossback stol 45 kr. pr. stk. inkl hynde

Bord 180×80 450 kr. stk.

Bord 240×80 450 kr. stk.

Børnebord 180x80x55 450 kr. stk.

Bord 240×80 inkl. 2 bænke i alt 650 kr.

LEJ smukke træSTOLE – OGSÅ TIL udendørs BRUG

Lej vores smukke træstole til jeres fest. Skal I holde konfirmation, bryllup, fødselsdag, firmafest eller bare en havefest, hvor intet er overladt til detaljerne. Vores træstole er i lyst birketræ. Stolene udlejes med hynder, der giver jeres gæster en god komfort under hele middagen. Vi har mange kunder der vælger at leje vores træstole til bl.a. slotsbryllupper eller blot til en udendørs vielse. Et meget flot og ekstravagant look opnås ved, at kombinere vores træstole med plankeborde i træ. Det er helt nyt at vi både udlejer borde og stole. Vent ikke for længe, da der er stor efterspørgsel på dem.

Stolene kan stables, så de er meget lette at håndtere. Vi har intet minimum på antallet, så skriv til os hvis du ønsker at få et tilbud på dem. Du kan bestille udlejning af stole med hynder her. 

Prisen pr. crossback stol inkl. hynde er 45 kr. ex. fragt. 

Ønsker at i vi skal hjælpe jer med fragten, det vil sige levering og afhentning, så kan dette også lade sig gøre. Skriv gerne adresse for levering og afhentning i jeres forespørgsel, så vender vi retur til jer med en pris for dette.

BORDE og stole UDLEJNING til fest

Går I med tankerne om at leje træborde til jeres fest? Så har vi dem lige her.

Vi tror på smukke opdækninger med en rustik kant, og dette giver plankeborde kombineret med vores unikke service, glas og stole. Plankebordet har en flot og særdeles udpræget patina, med en smuk overflade. Plankebordene passer perfekt til alle slags fester, kan gøre borddækningen casual cool på den helt rigtige måde. 

I dag har I mulighed for at leje både træstole og plankebord, der passer sammen.

Vores plankeborde måler L240cm x B80cm og L180cm x B80cm, og er derfor meget brugervenlige og kan nemt opstilles af 2 personer. 

Prisen pr. bord er henholdsvis 450 kr. ex. Fragt. Ønsker I at vi leverer og afhenter borde og stole for jer, så kan dette også bookes. Send os gerne adresse til levering og afhentning, så undersøger vi en pris til jer. Vi levere til kantsten medmindre andet er aftalt. Stole og borde kan også selv afhentes – dog kun i lukket trailer.

Når alle sommerens fester nærmer sig, så bliver vores borde hurtigt udsolgt, så bestil disse i god tid.

Står I og mangler anden form for serviceudlejning, så kan vi også være behjælpelige her! Vi har et stort sortiment af leje af glas eller farvede drikkeglas, leje af servietter, leje af stel, leje af bestik, leje af lysestager, leje af glas vaser og meget mere!

Scroll til toppen
Kurv