LEJ DE POPULÆRE

TRÆSTOLE & BORDE

cross back chairs

Billede af en romantisk festlig opsætning med lejede hvide borde og stole
Produktbillede af crossback stol i træ som kan lejes

Lej de smukke crossback træstole – perfekte til udendørs bryllupper eller for at fuldende looket i et telt eller på lokation. De er med til at skabe personlige og flotte rammer for festen. Stolene er i birk og har et rustikt look. I et koldt lokale eller telt giver den masse varme i rummet. De kan stables og lejes inklusiv hynder i naturfarvet hør. Prisen pr. stol er den samme uden hynde.

Stolene til voksne måler 92 cm i højden og 50 cm i bredden. Siddehøjden er 46 cm.

Stol inkl. hynde kr. 45

Bord 180×80 cm. kr. 450

Bord/bænke sæt 240×80 inkl. 2 bænke kr. 650 kr. 

Børnestol inkl. hynde kr. 45

Børnebord pr. stk. kr. 450

Billede af flot træmøbler som kan lejes med pels

Bord bænkesæt 240×80 cm. med lammeskind

Der kan sidde 8 ved bordet

crossback stole til børn til fødselsdage og udendørs vielser
Børne cross-back stol som kan lejes

Børnemøbler

Udendørs vielse eller børnefødselsdag

De populære crossback stole fås nu også til børn. Til alderen 2-8 år. Derudover fås også et plankebord der passer til. Stolene kommer med en hynde i lyst naturfarvet stof eller book de fine lammeskind til.

Børnestol pr. stk kr. 45

Børnebord 180x80x55 cm. pr stk. kr. 450

LEJ SMUKKE TRÆSTOLE – OGSÅ TIL UDENDØRS BRUG

Lej vores smukke træstole til jeres fest. Skal I holde konfirmation, bryllup, fødselsdag, firmafest eller bare en havefest, hvor intet er overladt til detaljerne. Vores træstole er i lyst birketræ. Stolene udlejes med hynder, der giver jeres gæster en god komfort under hele middagen. Vi har mange kunder der vælger at leje vores træstole til bl.a. slotsbryllupper eller blot til en udendørs vielse. Et meget flot og ekstravagant look opnås ved, at kombinere vores træstole med plankeborde i træ. Det er helt nyt at vi både udlejer borde og stole. Vent ikke for længe, da der er stor efterspørgsel på dem.

Stolene kan stables, så de er meget lette at håndtere. Vi har intet minimum på antallet, så skriv til os hvis du ønsker at få et tilbud på dem. Du kan bestille udlejning af stole med hynder her. 

Prisen pr. crossback stol inkl. hynde er 45 kr. ex. fragt. 

Ønsker at i vi skal hjælpe jer med fragten, det vil sige levering og afhentning, så kan dette også lade sig gøre. Skriv gerne adresse for levering og afhentning i jeres forespørgsel, så vender vi retur til jer med en pris for dette.

BORDE OG STOLE UDLEJNING TIL FEST

Går I med tankerne om at leje træborde til jeres fest? Så har vi dem lige her.

Vi tror på smukke opdækninger med en rustik kant, og dette giver plankeborde kombineret med vores unikke service, glas og stole. Plankebordet har en flot og særdeles udpræget patina, med en smuk overflade. Plankebordene passer perfekt til alle slags fester, kan gøre borddækningen casual cool på den helt rigtige måde. 

I dag har I mulighed for at leje både træstole og plankebord, der passer sammen.

Vores plankeborde måler L240cm x B80cm og L180cm x B80cm, og er derfor meget brugervenlige og kan nemt opstilles af 2 personer. 

Prisen pr. bord er henholdsvis 450 kr. ex. Fragt. Ønskes levering og afhentning af borde og stole, kan dette bookes. Send en leveringsadresse, så vender vi retur med en pris. Vi levere til kantsten medmindre andet er aftalt. Stole og borde kan også selv afhentes – dog kun i lukket trailer.

Når alle sommerens fester nærmer sig, så bliver vores borde og stole hurtigt udsolgt, så bestil i god tid.

Står I og mangler anden form for serviceudlejning, så kan vi også være behjælpelige her! Vi har et stort sortiment af leje af glas eller farvede vinglasleje af servietterleje af stelleje af bestikleje af lysestagerleje af glas vaser og meget mere!

Quote Cart