Hjem » Kontakt

SÅDAN BESTILLER I

Bestil nemt lige her og send os en uforpligtende forespørgsel – Læg dine ønsker i kurven og vælg den dato I skal afholde arrangementet. Så sender vi et tilbud indenfor 24 timer på hverdage. Vi har en minimumsordre på 500 kr. Ved ønske om levering – skriv da leveringadresse i kommentarfeltet og vi beregner en pris som I modtager i tilbuddet. Der kan ikke bestilles levering på ordre under 1500 kr.

Har du spørgsmål eller ønsker du inspiration til dit bryllup, babyshower, konfirmation, fest eller events, kan I også sende os en mail eller bruge vores kontaktformular.

Send en forespørgsel vedr. Jylland/Fyn

Mail: [email protected]

T: 20 67 31 37

Send en forespørgsel vedr. Sjælland, øerne – samt sydsverige

Mail: [email protected]

T: 22 21 93 68

  Send os en forespørgsel


  AFHENTNINGS ADRESSE

  Åbningstider for afhentning og levering:

  Mandag til fredag 10-15

  Lørdag og søndag LUKKET

  Vær opmærksom på vi aftaler afhentning og aflevering for hver ordre inden lejeperiode påbegynder.

  Tablesetting Aps (Jylland & Fyn)

  Øster Kringelvej 32, 8250 Egå

  T: 2067 3137

  M: [email protected]

  Tablesetting Aps (Sjælland)

  Industrivej 3b, 3550 Slangerup

  T: 2221 9368

  M: [email protected]


  Om Tablesetting

  ejer af tablesetting camilla macpherson og Cecilie Glistrup Nielsen

  Hos Tablesetting skal det være simpelt for alle, at kunne dække et smukt bord. Vi tror på den fine unikke detalje, der skaber personlighed og charme til bordet. Vi elsker det vi laver, og vi elsker at finde netop det helt rigtige match til vores kunder, så festen bliver helt uforglemmelig og magisk. For det er lige præcis det en smuk borddækning gør – skaber uforglemmelige minder & magi til festen.

  LIDT OM OS

  Serviceudlejning. Troede nogle af jer, at det var den branche i skulle gøre karriere i?

  Camilla: Jeg er en iværksætter, og ikke bange for at prøve en masse ting af. Jeg elsker interiør og smukke ting – jeg er ikke bange for farver – men vil samtidig gerne lave et koncept, alle kan være med på. Jeg er blevet lidt nørdet, så når jeg er på restaurant, så vender jeg lige tallerkenen, for at se hvem den er lavet af. Men nej det er nok kommet lidt bag på mig den fart det pludselig tog. Men det er fantastisk, og jeg elsker at finde nye flotte produkter til sortimentet.

  Cecilie: Altså ja og nej … måske ikke lige udlejningsbranchen. Det er ikke en branche jeg kendte til eller kunne have set mig selv i, men set i bakspejlet, så ligger det mig ikke helt unaturligt. Faktisk er jeg nok som Camilla lidt af en festabe, men nu er vi bare hoppet bag kulisserne og det faktisk ret sjovt. Derudover synes jeg vi er super gode til at give vores kunder lige præcis det de leder efter.

  Husker i en bestemt ordre, fest eller kunde?

  Camilla: Der er mange lokale søde kunder i Egå som kommer igen og igen. Det bare så dejligt. Jeg føler nogle gange, at jeg har været med til deres fest, når de fortæller om den når de returnere servicen. Det er bare skønt, at vores kunder har en uforpligtende tillid til os og gerne vil dele oplevelsen af det smukke bord de fik dækket. 

  Cecilie: Der har været rigtig mange. Sidste sommer var jo helt crazy, da samfundet åbnede op igen efter corona. De bedste kunder er dem, der kommer retur om mandagen og stadig har lidt tømmermænd, men alligevel tager sig til at vise billeder fra deres fine fest med vores produkter. Det er bare en succesfølelse hver gang.

  Har I en yndlings bordopdækning?

  Camilla: Det minder mig om, hvor svært det kan være for vores kunder nogle gange at vælge. Men jo jeg er vild med vores helt unikke hvide stel fra Churchill. Det oser bare af god stil og kan sættes sammen alle slags glas, bestik og servietter. Min ultimative favorit er dog Rosaline glassene, som vi selv har samlet rundt omkring i Frankrig. 

  Cecilie: Jeg er meget stor fan af at kombinere det gamle fine vintage med rå det look. Det ser bare så fedt ud. De flotteste borddækninger jeg har været med til at planlægge, og som vi har lavet på vores fotoskydninger, synes jeg klart er dem, der ikke så formelle og stilrene. Men en kombination af farver og udtryk.

  Hvis i selv kunne vælge en drømmefest. Hvilken fest skulle det så være? 

  Camilla: Klart en kæmpe havefest med masser af Rosevin. Jeg elsker blomster og de må gerne være vilde. Vores farvede glas er mine absolut yndlings, og dem skal der bare være masser af.

  Cecilie: Jeg er stor fan af fingerfood og drinks. Det skal være causal, lækkert og bare en god fest med charme og stemning. Hvis jeg skulle vælge nogle produkter ud, så elsker jeg vores vintage produkter og især hvis det bliver kombineret med nogle af vores nye produkter. Balancen mellem det rå og feminine vinder altid mit hjerte.

  Hvordan kom I igennem 2020 da verdenen og alle fester lukkede ned?

  Camilla: I starten tror jeg ikke rigtig at vi forstod det. Men da alle vores konfirmationer blev aflyst og rykket til sommeren, så kom det store puslespil. Det lykkedes at rykke alt. Det sværeste var nok da der blev lukket igen i december. Vi så den lidt komme og havde forberedt os på de måneder der kom i 2021, og det arbejde vi havde liggende på vores checkliste bl.a. denne hjemmeside med mere DIY og gode tips og inspiration.

  Cecilie: ja det var virkelig svært at forstå. Jeg havde et fuldtidsjob ved siden og så verden fra 2 sider. Der blev arbejdet i døgndrift, for at få det til at hænge sammen. I august sidste år tog jeg derfor det valg at gå all-in sammen med Camilla. Og så fik vi virkelig travlt. Men det har været frustrende at være i vores i branche med corona. Det har det jo nok for alle. Og det er uvisheden, der har været værst. Jeg synes dog at vi har været rigtig gode til at få det bedste ud af det og udviklet vores virksomhed, både med nye produkter, men også andre projekter. Så 2021 satser vi på bliver rigtig stor!

  Scroll til toppen
  Kurv