UDLEJNING AF vaser

Der skal blomster på bordet, og vaser spiller en meget stor rolle for det udtryk, I ønsker at give jeres fest.  

Drømmer I om et simpelt casual og smukt look til bordet, så anbefaler vi vores vintage glasflasker i klart og brunt glas. De er nemme og simple selv at style dine blomster i. Man kan også kombinere de 2 farver sammen.

Ved leje af glasflasker leveres de i assorterede størrelser – hvilket giver en smuk dynamik til bordet. 

Specktrum vaser pr. stk kr. 30 

Vintage flasker pr. stk kr. 10 (lejes i pakker af 10 stk)

Vintage krystal vaser pr. stk kr. 15 

HVILKE GLASVASER ELLER GLASFLASKER SKAL I VÆLGE?

I vores sortiment af store- og små glas vaser kan I leje alt fra smukke krystalvaser i vintage, glasvaser fra Spectrum i helt unikt dansk design, glasflasker i klart glas og den fine brune glasflaske i farvet glas.

Det kan være svært at vælge vaser til bordet, da I sikkert ikke har besluttet jer for hvilke blomster i gerne vil have. Det vigtigste for jer, og som vores erfaring viser, er at I vælger de vaser, som har begejstret jer mest. Altså lade hjerte tale. Blomster og farver kan altid findes senere. Dernæst er det vigtigt at i tænker over hvilken stemning, der skal være ved bordet. Lad os hjælpe jer lidt på vej her…

Vores krystalvaser er vintage og giver jeres bord et romantisk touch. De kommer i assorteret størrelser og design, hvilket gør det let at anrette afskåret blomster i dem. Der er ikke nogen blomster som passer bedre end andre til vores krystalvaser. Magien ved at leje vores krystalvaser er at leje mange, så de fordeler sig på hele bordet og ikke bare midten, som oftest er standard.

Krystalvaserne koster 15 kr. pr. stk at leje.

Som nævnt er de alle glasflasker assorteret i størrelsen og modellerne, men vi imødekommer naturligvis eventuelle ønsker til helt specifikke modeller hvis vi kan.

LEJ DE ELEGANTE VASER FRA SPECKTRUM

Er I mere til det enkle og elegante udtryk, så kan vi anbefale vores vaser fra det danske firma Specktrum. 

Savannah vasen findes i farverne klar og rosa, størrelsen er H20,5 cm

Pris pr. stk kr. 30

Vores store favorit indenfor vaser er vores glasflasker, både i klar og brunt glas. Glasflaskerne kommer i assorteret størrelser, og de forskellige højder på bordet, giver en helt eventyrlig bordopdækning. Nogle vælger at leje vores glasflasker til havefesterne, hvor der ønskes et mere casual look. Men der er ingen grænser for hvordan I kan dække bordet med både et mix af klar og brune glasflasker. Faktisk giver det borddækningen lidt kant når glasflaskerne bliver mikset med en finere opdækning, enten med vores vintage stel eller det moderne stel fra Churchill. Derudover er de ideelle selv at arrangerer blomster i.

HVOR MANGE VASER SKAL I LEJE TIL BRYLLUP ELLER FEST?

Antallet af vaser, afgøres selvfølgelig af, hvor mange gæster i bliver til bords, og om det er runde borde eller langborde. Uanset om det er til bryllup, konfirmation eller en anden fest, er små vaser en god smuk måde at fuldende borddækningen med pynt.

Lad os antage at I sidder 8 pers. Pr. bord, ved et rundt bord. Dertil anbefaler vi, at I ved Specktrum vaserne vælge en til hvert bord. Ønsker I derimod at leje vores krystalvaser eller glasflasker så anbefaler vi alt imellem 2-5 stk. Til hvert bord.

Skal I sidde ved langborde, så forestil jer borddækningen pr. 6 person. Så bliver i eksempelvis 60 personer, anbefaler vi mellem 20-40 glasflasker. I er altid velkommen til at sende os en forespørgsel, så skal vi nok hjælpe jer på vej.

Hos Tablesetting har vi alt inden for serviceudlejning. Lige fra leje af glas eller farvede drikkeglasleje af servietter i hør stofleje af træstole og borde , leje af stel og tallerkensætleje af bestik i guld og sølvleje af antikke lysestager i messing og meget mere.

Quote Cart