Hjem » Leje af små- og store glasvaser og glasflasker

Der skal blomster på bordet, og vaser spiller her en meget stor rolle for det udtryk, I ønsker at give jeres fest. Vi har udvalgt mange fine valgmuligheder til jer her. 

pynt bordet med store og små GLASFLASKER til blomster

Drømmer I om et simpelt casual og smukt look til bordet, så anbefaler vi vores vintage glasflasker i klart og brunt glas. De er nemme og simple selv at style dine blomster i. Man kan også kombinere de 2 farver sammen.

Ved leje af glasflasker leveres der i assorterede størrelser – hvilket giver en smuk dynamik til bordet. Skulle I have nogen specifikke ønsker imødekommer vi dem gerne, hvis det er muligt. Få inspiration til borddækning med små glasflasker til blomster herunder.

Store og små glasflasker til blomster i brun og klart glas
Små glasflasker til flere eller enkelt blomst
Farvede glasflasker til borddækning pynt

VINTAGE VASER i krystalglas

Vores vintage krystalvaser er glas vaser og er alle helt unikke loppefund, som giver jeres borddækning et meget personligt præg. Ved leje af krystalvaserne modtager i forskellige størrelser – og designs. Skulle I have et ønske om større krystalvaser kan vi også hjælpe med dette – skriv det gerne i jeres forespørgsel.

Små krystalvaser

VARIANTER

Assorteret glasflasker

LEJEPRIS

15 kr. stk.

flotte BROSTE MUNDBLÆSTE GLASVASER

De flotte nye glasvaser fra Broste Copenhagen er super smukke og ønsker I farve på dit bord er det dem I skal gå efter. Sæt nogle få statement-blomster i eller en større buket markblomster. Lej vaserne i flere forskellige farver eller i en enkelt nuance.

Vaserne fås i farverne lavendel, blå, aubergine, grå og peach. Vær opmærksom på at de forskellige farver har forskellige højder som ses her på billeder. Målene på vaserne står på bestillingssiden.

LEJEPRIS

Store glasvaser 30 kr. stk.

Små glasvaser 15 kr. stk.

VARIANTER AF FARVEDE GLASVASER

Broste glasvase lavendel
Broste glasvase blå
Broste glasvase taupe
Broste glasvase aubergine
Broste glasvase peach

Smukke farvede glasvaser fra Broste Copenhagen
Borddækning med Broste glasvaser til blomster

Smuk borddækning på hvide duge med krystalglas og blomster i glasvaser
Borddækning på træbord med smukke farvede vaser i glas

store SPECKTRUM glasVASER til blomster

De smukke glas vaser fra det danske firma Specktrum kan I også leje til festen. Specktrum Savanna vasen i rosa og Specktrum Savanna vasen i klar kan med det geometriske udtryk og moderne design skabe en pragtfuld æstetik til bordet. De store, flotte glasvaser kan lejes i klar glas eller rosa glas. Se mål for vaserne nedenfor.

Specktrum Savanna Rosa vase med smukke blomster
Specktrum Savanna vase i klar med blomster
Krystalvase Specktrum Savanna vase med blomster

VARIANTER

Savanna Klar H20,5 cm. Savanna Rosa H20,5 cm.

LEJEPRIS

30 kr. stk.

Image

Image
Image
Borddækning med Specktrum Savannah vase i rosa

HVILKE glasVASER eller glasflasker SKAL I VÆLGE?

I vores sortiment af store- og små glas vaser kan I leje alt fra smukke krystalvaser i vintage, glasvaser fra Spectrum i helt unikt dansk design, glasflasker i klart glas og den fine brune glasflaske i farvet glas.

Det kan være svært at vælge vaser til bordet, da I sikkert ikke har besluttet jer for hvilke blomster i gerne vil have. Det vigtigste for jer, og som vores erfaring viser, er at I vælger de vaser, som har begejstret jer mest. Altså lade hjerte tale. Blomster og farver kan altid findes senere. Dernæst er det vigtigt at i tænker over hvilken stemning, der skal være ved bordet. Lad os hjælpe jer lidt på vej her…

Vores krystalvaser er vintage og giver jeres bord et romantisk touch. De kommer i assorteret størrelser og design, hvilket gør det let at anrette afskåret blomster i dem. Der er ikke nogen blomster som passer bedre end andre til vores krystalvaser. Magien ved at leje vores krystalvaser er at leje mange, så de fordeler sig på hele bordet og ikke bare midten, som oftest er standard.

Krystalvaserne koster 15 kr. pr. stk at leje.

Som nævnt er de alle glasflasker assorteret i størrelsen og modellerne, men vi imødekommer naturligvis eventuelle ønsker til helt specifikke modeller hvis vi kan.

lej de Elegante vaser fra Specktrum

Er I mere til det enkle og elegante udtryk, så  kan vi anbefale vores vaser fra det danske firma Specktrum. 

Savannah vasen findes i farverne klar og rosa, størrelsen er H20,5 cm

Pris pr. Stk. 30 kr.

Udlejning af glasflasker i mange varianter

Vores store favorit indenfor vaser er vores glasflasker, både i klar og brunt glas. Glasflaskerne kommer i assorteret størrelser, og de forskellige højder på bordet, giver en helt eventyrlig bordopdækning. Nogle vælger at leje vores glasflasker til havefesterne, hvor der ønskes et mere casual look. Men der er ingen grænser for hvordan I kan dække bordet med både et mix af klar og brune glasflasker. Faktisk giver det borddækningen lidt kant når glasflaskerne bliver mikset med en finere opdækning, enten med vores vintage stel eller det moderne stel fra Churchill. Derudover er de ideelle selv at arrangerer blomster i.

HVOR MANGE VASER SKAL I LEJE til Brullup eller fest?

Antallet af vaser, afgøres selvfølgelig af, hvor mange gæster i bliver til bords, og om det er runde borde eller langborde. Uanset om det er til bryllup, konfirmation eller en anden fest, er små vaser en god smuk måde at fuldende borddækningen med pynt.

Lad os antage at I sidder 8 pers. Pr. bord, ved et rundt bord. Dertil anbefaler vi, at I ved Specktrum vaserne vælge en til hvert bord. Ønsker I derimod at leje vores krystalvaser eller glasflasker så anbefaler vi alt imellem 2-5 stk. Til hvert bord.

Skal I sidde ved langborde, så forestil jer borddækningen pr. 6 person. Så bliver i eksempelvis 60 personer, anbefaler vi mellem 20-40 glasflasker. I er altid velkommen til at sende os en forespørgsel, så skal vi nok hjælpe jer på vej.

Hos Tablesetting har vi alt inden for serviceudlejning. Lige fra leje af glas eller farvede drikkeglas, leje af servietter i hør stof, leje af træstole og borde , leje af stel og tallerkensæt, leje af bestik i guld og sølv, leje af antikke lysestager i messing og meget mere!

Scroll til toppen
Kurv