Hjem » Lej små- og store vaser

Der skal blomster på bordet og vaser spiller her en meget stor rolle, for det udtryk I ønsker at give jeres fest. Vi har udvalgt mange fine valgmuligheder til jer her. 

GLAS FLASKER

Drømmer I om et simpelt casual og smukt look til bordet, så anbefaler vi vores vintage glasflasker i klart eller brunt glas. De er nemme og simple selv at style dine blomster i. Man kan også kombinere de 2 farver sammen.

Ved leje af glasflasker leveres der i assorteret størrelser – dette giver en smuk dynamik til bordet. Skulle I have nogen specifikke ønsker imødekommer vi dem gerne hvis det er muligt.

Blandet glas vaser - bruge og klare
Brune glas flakser assorteret
Image

VINTAGE KRYSTALVASER

Vores vintage krystalvaser er glas vaser og er alle helt unikke loppefund, som giver jeres borddækning et meget personligt præg. Ved leje af krystalvaserne modtager i forskellig størrelser – og designs. Skulle I have ønske om større krystalvaser kan vi også hjælpe med dette – skriv det gerne i jeres forespørgsel.

Små krystalvaser

VARIANTER

Assorteret glasflasker

LEJEPRIS

15 kr. stk.

BROSTE MUNDBLÆSTE GLAS VASER

De flotte nye glasvaser fra Broste Copenhagen er super smukke og ønsker du farve på dit bord er det dem du skal have. Sæt få statement blomster i eller en større buket markblomster. Lej dem i flere forskellige farver eller i én enkelt nuance.

Vaserne fås i farverne lavendel, blå, aubergine, grå og peach. Vær opmærksom på at de forskellige farver har forskellige højder som ses her på billeder. Målene på vaserne står på bestillingssiden.

De små mundblæste vaser fra Broste Copenhagen i blå, grå og gul er 10 cm. høje. Bestil dem her.

LEJEPRIS

Store 30 kr. stk.

Små 15 kr. stk.

Image
Image

Image
Image

SPECKTRUM VASER

De smukke glas vaser fra det danske firma Specktrum kan I også leje til jeres fest. Vores udvalg af Specktrum Savanna rosa vaser og Specktrum Savanna klar vaser har alle et meget unikt og moderne design. De er håndlavet og med det geometriske udtryk skaber vaserne en pragtfuld æstetik til bordet. De store flotte glasvaser kan lejes i klar glas eller rosa glas. Se mål for vaserne nedenfor.

Specktrum Savanna Rosa vase med smukke blomster
Specktrum Savanna vase i klar med blomster
Krystalvase Specktrum Savanna vase med blomster

VARIANTER

Savanna Klar H20,5 cm. Savanna Rosa H20,5 cm.

LEJEPRIS

30 kr. stk.

FRITZ HANSEN

Ikebana vasen fra danske Fritz Hansen har til formål at fremhæve blomsternes naturlige skønhed og det må vi sige, at de er lykkedes med. Denne glasvase til blomster er nem selv at lave til en flot dekoration og I kan sammensætte sæsonens smukke blomster til et flot kunstværk. Se mål og størrelse nedenfor.

Image

VARIANTER

Fritz hansen Ikebana Vase Ø 24 cm. H 15,5 cm.

LEJEPRIS

Pris 65 kr. stk.

Image

Image
Image
Borddækning med Specktrum Savannah vase i rosa

HVILKE VASER SKAL I VÆLGE?

I vores sortiment af store- og små glas vaser kan I leje alt fra smukke krystalvaser i vintage, glasvaser fra Spectrum i helt unikt dansk design, glasflasker i klart glas og den fine brune glasflaske i farvet glas.

Det kan være svært at vælge vaser til bordet, da I sikkert ikke har besluttet jer for hvilke blomster i gerne vil have. Det vigtigste for jer, og som vores erfaring viser, er at I vælger de vaser, som har begejstret jer mest. Altså lade hjerte tale. Blomster og farver kan altid findes senere. Dernæst er det vigtigt at i tænker over hvilken stemning, der skal være ved bordet. Lad os hjælpe jer lidt på vej her…

Vores krystalvaser er vintage og giver jeres bord et romantisk touch. De kommer i assorteret størrelser og design, hvilket gør det let at anrette afskåret blomster i dem. Der er ikke nogen blomster som passer bedre end andre til vores krystalvaser. Magien ved at leje vores krystalvaser er at leje mange, så de fordeler sig på hele bordet og ikke bare midten, som oftest er standard.

Krystalvaserne koster 15 kr. pr. stk at leje.

Som nævnt er de alle glasflasker assorteret i størrelsen og modellerne, men vi imødekommer naturligvis eventuelle ønsker til helt specifikke modeller hvis vi kan.

Elegante vaser fra Specktrum

Er I mere til det enkle og elegante udtryk, så  kan vi anbefale vores vaser fra det danske firma Specktrum. 

Savannah vasen findes i farverne klar og rosa, størrelsen er H20,5 cm

Pris pr. Stk. 30 kr.

Leje af glasflasker i mange varianter

Vores store favorit indenfor vaser er vores glasflasker, både i klar og brunt glas. Glasflaskerne kommer i assorteret størrelser, og de forskellige højder på bordet, giver en helt eventyrlig bordopdækning. Nogle vælger at leje vores glasflasker til havefesterne, hvor der ønskes et mere casual look. Men der er ingen grænser for hvordan I kan dække bordet med både et mix af klar og brune glasflasker. Faktisk giver det borddækningen lidt kant når glasflaskerne bliver mikset med en finere opdækning, enten med vores vintage stel eller det moderne stel fra Churchill. Derudover er de ideelle selv at arrangerer blomster i.

HVOR MANGE VASER SKAL I LEJE?

Antallet af vaser, afgøres selvfølgelig af, hvor mange gæster i bliver til bords, og om det er runde borde eller langborde. Lad os antage at I sidder 8 pers. Pr. bord, ved et rundt bord. Dertil anbefaler vi, at I ved Specktrum vaserne vælge en til hvert bord. Ønsker I derimod at leje vores krystalvaser eller glasflasker så anbefaler vi alt imellem 2-5 stk. Til hvert bord.

Skal I sidde ved langborde, så forestil jer borddækningen pr. 6 person. Så bliver i eksempelvis 60 personer, anbefaler vi mellem 20-40 glasflasker. I er altid velkommen til at sende os en forespørgsel, så skal vi nok hjælpe jer på vej. Hos Tablesetting har vi alt inden for serviceudlejning. Lige fra leje af glas eller farvede drikkeglas, leje af servietter, leje af stole, leje af stel, leje af bestik, leje af lysestager og meget mere!

Scroll til toppen
Kurv