Hjem » Udlejning af bestik

Skal bestikket til festen være guld, sølv eller rosegold?

Gør din borddækning ekstraordinær med det flotte bestik. Moderne og tidsløst i sit enkle design, med en elegant børstet overflade. Bestikket er med til at skabe ro og sammenhæng i borddækningen. Vælg mat sølv for et køligt, minimalistisk look. Mat guld og rose gold skaber et varmt og ekstravagant look.

Tablesetting tilbyder også vintage bestik i sølvplet. Alle dele er håndplukket og fortæller sin helt egen historie. Derfor vil delene varierer i design.

VARIANTER AF BESTIKSÆT

I guld, sølv og rosegold kan I leje følgende varianter hos os: forretsgaffel, forretskniv, middagsgaffel, middagskniv, middagsgaffel, dessertske, dessertgaffel, kagegaffel og teske.

LEJEPRIS for bestik

Guld, rosegold og mat sølv 8 kr. pr. del.

Borddækning med guldbestik til bryllup
Bordopdækning på plankebord med grøn rakt skål og guldbestik
Carmel stel fra Tablesetting

Image
Image

borddækning med sølvbestik barnedåb og blå serviet

Image
Hvid opdækning på plankebord til bryllup
Borddækning barnedåb med sølv bestik lysestager og blomster

Image
Image

Image
Image

Image

VINTAGE SØLV BESTIK

Flot vintage sølv bestik til udlejning

Vintage sølvbestikket er helt unikt. Vi har samlet de smukkeste dele. Når vintage sølv bestilles får du et mix af alle de gamle kendinger. Da det er sølvplet tåler det ikke maskinopvask.

Borddækning med bestik i vintage sølv
Image

BESTIK VARIANTER

Middagsske, middagsgaffel, middagskniv, dessertske og teske.

BESTIK LEJEPRIS

Vintage sølv bestik 10 kr. pr. del.

Image
Image
Image

Lej bestik til din fest

Prikken over i’et til jeres borddækning kan blandt andet være bestikket, som er være med til at skabe netop den luksus, som I drømmer om til jeres fest.

Vi har nøje udvalgt det smukke bestiksæt i guld, sølv og rosegold. Bestikket er produceret i mat rustfrit stål, og passer flot til det store sortimentet af stel, I kan leje til din fest. Det er elegant og slankt i dets design. Man skal ikke lade sig snyde af det slanke design – knivene er skarpe og robuste. Et flot alternativ er vintage bestikket i sølvplet med masser af fine detaljer.

DERFOR SKAL DU VÆLGE AT LEJE BESTIK

Mange overser den helt unikke detalje, som virkelig er med til at skabe den WOW-effekt som vi elsker at fremhæve for vores gæster. Ved at leje bestik med til jeres fest, så skaber I en større helhed og en rød tråd i til jeres borddækning. Bestikket fungere flot både på borddækninger med dug, men også på vores træborde. Du kan se vores udvalg af leje træstole og træborde.

HVILKE BESTIKSÆT KAN DU LEJE?

De 3 farver metalfarver vi kan tilbyde jer at leje, er alle i samme design. Naturligvis kan I leje hele bestik serien hos os; forretsbestik, midddagsbestik, dessertske, dessertgaffel samt kagegaffel. Skal festen fuldendes tilbyder vi også teskeer til kaffen. Ønsker I et mere unikt vintage look er vores sølvplet oplagt. Uanset hvilken bestiksæt I søger, kan du finde det hos os.

Vores guldbestik står flot til til alle stel og glas, og skaber det ekstra til bordet. Det kan kombineres på mange måder, så du kan opnå lige det look I ønsker. Det sølvfarvet stel er stilrent og cool, og mere neutralt til borddækningen. I sin enkelthed er dette elegant og nordisk. Den nye farve rosegold er udsøgt smuk. Rosegold har i den seneste tid været et stort hit indenfor borddækning og generelt bordpynt og dekorationer. Bestikket i rosegold, er til jer, der ønsker et smukt alternativ til guld og sølv.

Vi er jo vilde med vintage, og det ved vi I også er, så derfor kan vi nu tilbyde assorteret vintage bestik til udlejning. Det er smukt, da det fortæller en historie helt tilbage i tiden, og samtidig, er det lækkert at kombinere “farmors sølvtøj” med det lidt nyere og funky stel.

GULDBESTIK

Vil I gerne fuldende et smukt bord så lej vores bestik i guld lige her. Vores guld bestik giver et flot og eksklusivt look til jeres bordopdækning.

En stor fordel ved at vælge vores guld bestik er, at det også tåler at komme i jeres opvaskemaskine.

Vi tager også opvasken for jer, hvis i ønsker dette. Pris for opvask er kr. 1,75 kr pr. del.

Lejepris 8 kr pr. del.

SØLVBESTIK

Hvis I er til det klassiske og mere neutrale look, så kan vi klart anbefale at leje bestik i sølv.

Det er meget elegant, stilrent og skaber en ro til bordet og resten af den service i vælger at dække op med. Vores sølvbestik er nemt at rengøre, da det kan komme direkte i opvaskemaskinen. Vil i helst slippe for opvasken, så hjælper vi jer også med dette. Prisen for opvask ligger på 1,75 kr pr. del.

ROSEGOLD BESTIK

Ny farve i vores bestik sortiment er den populære farve rosegold. 

Vi må indrømme, at vi bare er vilde med denne farve i bestikket og det er der også mange af vores kunder der er. Bestikket i rosegold er en mellemvej til jer som ikke helt er til guld, men gerne vil have noget anderledes, og som stadig gerne vil have en flot glans til bordet og fuldende jeres borddækning med bestik i en varm farve.

VINTAGE BESTIK

Drømmer I om vintage fra start til slut til jeres bryllup, barnedåb, konfirmation eller anden fest, så kan vi anbefale jer at gå all-in og leje vores vintage sølvbestik. Det oser af historie med smukke detaljer, som hver især er helt unikke til bordet. Bestikket lejer vi ud i assorteret design og størrelser. Konceptet er at delene mikses og man modtager derfor også bestikket i forskellige designs. Det er virkelig smukt og dine gæster vil elske det. 

Sølvet er pletsølv og tåler ikke en tur i jeres opvaskemaskine. Så book din opvask med når du lejer dette, så slipper du for det dagen efter din fest.

Vi har begrænset antal på lager. Så er dette lige det i drømmer om, så book det allerede idag. Fandt du ikke hvad du søgte, så dyk videre ned i vores brede udvalg af serviceudlejning. Se leje af glas eller farvede drikkeglas, leje af servietter, leje af stel, leje af lysestager, leje af glas vaser og meget mere!

Scroll til toppen
Kurv