Hjem » Udlejning af bestik

Skal i leje bestik til jeres fest og skal det være guld, sølv eller rosegold?

Gør din borddækning ekstraordinær med vores flotte bestik. Det er moderne og tidsløst i sit enkle design. Bestikket skaber altid en fin detalje og helhed til borddækningen. 

Bestikket kan lejes i mat sølv, rosegold og mat guld og har en børstet overflade som giver en smuk glans.

Som noget nyt tilbyder vi vintage bestik i sølvplet. Alle dele er håndplukket og taler sin helt egen historie. Dette gør også at delene varierer i designet.

Varianter

Guldfarvet

Sølvfarvet

Rosegold

Vintage sølvplet

I guld, sølv og rosegold kan I leje følgende varianter hos os: forretsgaffel, forretskniv, middagsgaffel, middagskniv, middagsgaffel, dessertske, dessertgaffel, kagegaffel og teske.

Image
Image
Image

Vintage sølvbestikket er helt unikt. Vi har samlet de smukkeste dele og når vintage sølv bestilles får du et mix af alle de gamle kendinger. Da det er sølvplet tåler det ikke maskinopvask.

borddækning med sølvbestik barnedåb og blå serviet
Borddækning barnedåb med sølv bestik lysestager og blomster

VINTAGE SØLV

VARIANTER

Middagsske, Middagsgaffel, Middagskniv, Dessertske og teske.

Borddækning med bestik i vintage sølv

LEJEPRIS:

Guld, Rose guld og mat sølv 8 kr. pr. del.

Vintage Sølv bestik 10 kr. pr. del.

Lej bestik

Prikken over i’et til jeres borddækning kan blandt andet være bestikket, som er være med til at skabe netop de luksus, som I drømmer om til jeres fest.

Bestik kan lejes i mange forskellige farver og designs. Hos os har vi nøje udvalgt det smukke bestiksæt i guld, sølv og den nyeste farve rosegold. Bestikket er produceret i mat rustfrit stål, og passer flot til resten af den service du kan leje til din fest. Det er meget elegant og slankt i dets design. Man skal ikke lade sig snyde af det slanke design – knivene er skarpe og bestikket robust. En nyhed til vores bestik er vintage bestik i sølvplet med masser af fine historiske detaljer.

DERFOR SKAL DU VÆLGE AT LEJE BESTIK

Mange overser den helt unikke detalje, som virkelig er med til at skabe den WOW-effekt som vi elsker at fremhæve for vores gæster. Ved at leje bestik med til jeres fest, så skaber I en større helhed og en rød tråd i til jeres borddækning. Bestikket fungere flot både på borddækninger med dug, men også på vores træborde. Du kan se vores udvalg af leje træstole og træborde.

HVILKE BESTIKSÆT KAN DU LEJE?

De 3 farver metalfarver vi kan tilbyde jer at leje, er alle i samme design. Naturligvis kan I leje hele bestik serien hos os; forretsbestik, midddagsbestik, dessertske, dessertgaffel samt kagegaffel. Skal festen fuldendes tilbyder vi også teskeer til kaffen. Ønsker I et mere unikt vintage look er vores sølvplet oplagt.

Vores guldbestik står flot til til alle stel og glas, og skaber det ekstra til bordet. Det kan kombineres på mange måder, så du kan opnå lige det look I ønsker. Det sølvfarvet stel er stilrent og cool, og mere neutralt til borddækningen. I sin enkelthed er dette elegant og nordisk. Den nye farve rosegold er udsøgt smuk. Rosegold har i den seneste tid været et stort hit indenfor borddækning og generelt bordpynt og dekorationer. Bestikket i rosegold, er til jer, der ønsker et smukt alternativ til guld og sølv.

Vi er jo vilde med vintage, og det ved vi I også er, så derfor kan vi nu tilbyde assorteret vintage bestik til udlejning. Det er smukt, da det fortæller en historie helt tilbage i tiden, og samtidig, er det lækkert at kombinere “farmors sølvtøj” med det lidt nyere og funky stel.

GULDBESTIK

Vil I gerne fuldende et smukt bord så lej vores vores bestik i guld lige her. Guld Bestikket giver en flot og eksklusivt look til jeres bordopdækning.

En stor fordel ved at vælge vores bestik er at det tåle at komme i jeres opvaskemaskine.

Vi tager også opvasken for jer, hvis i ønsker dette. Pris for opvask er kr. 1,75,- pr. del.

Lejepris 8,-, pr. del.

Bestiksæt (kniv & gaffel) 16,- pr. sæt.

SØLVBESTIK

Hvis I er til det klassiske og mere neutrale look, så kan vi klart anbefale bestikket i sølv.

Det er meget elegant, stilrent og skaber en ro til bordet og resten af den service i vælger at dække op med. Vores sølvbestik er nemt at rengøre, da det kan komme direkte i opvaskemaskinen. Vil i helst slippe for opvasken, så hjælper vi jer også med dette. Prisen for opvask ligger på 1,75,- pr. Del, udover lejeprisen.

ROSEGOLD BESTIK

Ny farve i vores bestik sortiment er den populære farve rosegold. 

Vi må indrømme, at vi bare er vilde med denne farve i bestikket og det er der også mange af vores kunder der er. Bestikket i rosegold er en mellemvej til jer som ikke helt er til guld, men gerne vil have noget anderledes, og som stadig gerne vil have en flot glans til bordet og fuldende jeres borddækning med bestik i en varm farve.

VINTAGE BESTIK

Drømmer I om vintage fra start til slut til jeres bryllup, barnedåb, konfirmation eller anden fest, så kan vi anbefale jer at gå all-in og leje vores vintage sølvbestik. Det oser af historie med smukke detaljer, som hver især er helt unikke til bordet. Bestikket lejer vi ud i assorteret design og størrelser. Konceptet er at delene mikses og man modtager derfor også bestikket i forskellige designs. Det er virkelig smukt og dine gæster vil elske det. 

Sølvet er pletsølv og tåler ikke en tur i jeres opvaskemaskine. Så book din opvask med når du lejer dette, så slipper du for det dagen efter din fest.

Vi har begrænset antal på lager. Så er dette lige det i drømmer om, så book det allerede idag. Fandt du ikke hvad du søgte, så dyk videre ned i vores brede udvalg af serviceudlejning. Se leje af glas eller farvede drikkeglas, leje af servietter, leje af stel, leje af lysestager, leje af glas vaser og meget mere!

Scroll til toppen
Kurv