UDLEJNING AF bestik

Gør din borddækning ekstraordinær med det flotte bestik. Moderne og tidsløst i sit enkle design, med en elegant børstet overflade. Bestikket er med til at skabe ro og sammenhæng i borddækningen. Vælg mat sølv for et køligt, minimalistisk look. Mat guld og rose gold skaber et varmt og ekstravagant look.

Tablesetting tilbyder også vintage bestik i sølvplet. Alle dele er håndplukket og fortæller sin helt egen historie. Derfor vil delene varierer i design.

LEJ BESTIK TIL DIN FEST

Prikken over i’et til jeres borddækning kan blandt andet være bestikket, som er være med til at skabe netop den luksus, som I drømmer om til jeres fest.

Vi har nøje udvalgt det smukke bestiksæt i guld, sølv og rosegold. Bestikket er produceret i mat rustfrit stål, og passer flot til det store sortimentet af stel, I kan leje til din fest. Det er elegant og slankt i dets design. Man skal ikke lade sig snyde af det slanke design – knivene er skarpe og robuste. Et flot alternativ er vintage bestikket i sølvplet med masser af fine detaljer.

DERFOR SKAL DU VÆLGE AT LEJE BESTIK

Mange overser den helt unikke detalje, som virkelig er med til at skabe den WOW-effekt som vi elsker at fremhæve for vores gæster. Ved at leje bestik med til jeres fest, så skaber I en større helhed og en rød tråd i til jeres borddækning. Bestikket fungere flot både på borddækninger med dug, men også på vores træborde. Du kan se vores udvalg af leje træstole og træborde.

I kan leje hele bestik serien hos os; forretsbestik, midddagsbestik, dessertske, dessertgaffel, måske som ledsager til vore samt desserttallerken med guldkant, kagegaffel og smørknive. Skal festen fuldendes tilbyder vi også teskeer til kaffen. Ønsker I et mere unikt vintage look er vores sølvplet oplagt. Uanset hvilken bestiksæt I søger, kan du finde det hos os.

Vores guldbestik står flot til til alle stel og glas, og skaber det ekstra til bordet. Det kan kombineres på mange måder, så du kan opnå lige det look I ønsker. Det sølvfarvet stel er stilrent og cool, og mere neutralt til borddækningen. I sin enkelthed er dette elegant og nordisk. Den nye farve rosegold er udsøgt smuk. 

Vi er jo vilde med vintage, og det ved vi I også er, så derfor kan vi nu tilbyde assorteret vintage bestik til udlejning. Det er smukt, da det fortæller en historie helt tilbage i tiden, og samtidig, er det lækkert at kombinere “farmors sølvtøj” med det lidt nyere og funky stel.

 

GULDBESTIK

Vil I gerne fuldende et smukt bord så lej vores bestik i guld lige her. Vores guld bestik giver et flot og eksklusivt look til jeres bordopdækning.

En stor fordel ved at vælge vores guld bestik er, at det også tåler at komme i jeres opvaskemaskine.

Vi tager også opvasken for jer, hvis i ønsker dette. Pris for opvask er kr. 1,75 kr pr. del.

SØLVBESTIK

Hvis I er til det klassiske og mere neutrale look, så kan vi klart anbefale at leje bestik i sølv.

Det er meget elegant, stilrent og skaber en ro til bordet og resten af den service i vælger at dække op med. Vores sølvbestik er nemt at rengøre, da det kan komme direkte i opvaskemaskinen. Vil i helst slippe for opvasken, så hjælper vi jer også med dette. Prisen for opvask ligger på 1,75 kr pr. del.

LEJ VINTAGE SØLVPLET BESTIK

Drømmer I om vintage fra start til slut til jeres bryllup, barnedåb, konfirmation eller anden fest, så kan vi anbefale jer at gå all-in og leje vores vintage sølvbestik. Det oser af historie med smukke detaljer, som hver især er helt unikke til bordet. Bestikket lejer vi ud i assorteret design og størrelser. Konceptet er at delene mikses og man modtager derfor også bestikket i forskellige designs. Det er virkelig smukt og dine gæster vil elske det. 

LEJ BESTIK DER ER RUSTISK, CHUNKY & ELEGANT

Skab en helt unik og magisk stemning til borddækningen med stonewashed Baguette bestik i guld eller sølv fra det italienske mærke Arthur Krupp. 
 
Bestikket har sin helt egen karakter, der med designet i det bløde linjer, grebet og tyngden i hånden, og ikke mindst den rustikke overflade med det stonewashed look, skaber et meget eksklusivt look til jeres borddækning, med et strejf af vintage.
 
Stonewashed bestikket i både sølv og guld er meget velegnet til det klassiske look med vores porcelæn stel fra Solvej, Royal Copenhagen eller Churchill stellet. Ønsker I at stilen skal være mere rustik og mere kontrastfuld, så kan vi anbefale vores stentøj i Nature, Sage, Carmel eller Ocean
 
Ved valget af vinglas og vandglas anbefaler vi at i vælger et meget let udtryk her. Bestikket har en tyngde der gør, at der skal gives plads ved bordet til den rigtige balance.
 
Du kan leje følgende bestik dele i Baguette serien:
 
Forretskniv
Forrestgaffel
Middagskniv
Middagsgaffel
Dessertske
Dessertgaffel
Quote Cart