UDLEJNING AF den ekstra detalje

Tilføj smukke detaljer til jeres borddækning med udvalget af kaffekopper, drinksdispensere, saltkar og mange flere små detaljer der gør borddækningen komplet.

TIL KAFFEN

Vi tilbyder udlejning af de klassiske hvidriflet termokopper fra Royal Copenhagen, de hvide Churchill porcelæns kopper, samt keramik kopper fra RAW i farven metallic brown. ​

Lej de flotte Georg Jensen Bernadotte Termokander eller Bodum stempelkander. De er nemme at have stående klar til brygning af god kaffe til dine gæster.
Derudover har vi en fin mælkekande i hvidriflet fra Royal Copenhagen

UDLEJNING AF KAFFEKANDER

Skal i leje kaffekander til at runde middagen af med, så kan i leje designklassikeren fra Georg Jensen.

Benadotte termokanden fra Georg Jensen er sin enkelthed underspillet luksus, og ser elegant ud på bordet eller kaffebordet. Den ikoniske termokanden kan I leje hos os til en pris af 50 kr pr. stk.
Alle termokander er 1 L og passer til alle anledninger, hvor i ønsker at jeres fest er gennemtænkt til mindste detalje.

Bodum Stempelkanden – Lej den til kaffen.
De er nemme at påfylde. Størrelsen er 1,5 L og har til 12 kopper på en kande.

HUSK AT LEJE DRINKSDISPENSERE TIL FESTEN

Dispensere er perfekte beholdere til drinks, limonade, saftevand – børn og voksne. Brug dem med forfriskninger til receptionen, eller til drinks og cocktails til langt ud på natten. Gør det let og nemt at påfylde under brylluppet, konfirmation og festen eller på en varm sommerdag. ​ 

Drinks dispensere er perfekte til sommerfesten, konfirmationen, brylluppet, fødselsdagen, polterabend eller barnedåb. De passer til alle anledninger. Brug dem til velkomstdrinks, og så står det hele klart til gæsternes ankomst, andre vælger at have frisk koldt vand til gæsterne under middagen, og bruge dispenserne som en del af enten buffeten eller barområdet. I barområdet er dispenserne perfekte til drinks senere på aftenen og vi kan varmt anbefale at pifte dispenserne op med nogle citrusfrugter, mynte eller med et flot skilt på, med hvad de indeholder. 

Drinks dispenserne er nemme at fylde op og kan lejes i 2 størrelser:

5L eller 8L – 50 kr pr.stk.

Leje af vandkander og vandkarafler

Et smukt bord kan have mange fine detaljer og kanderne til vand kan sagtens også være én af dem. Vores vandkarafler og vandkander kan ikke kun bruges til vand, men også blomster, drinks eller andet. Vi kan tilbyde jer at leje den flotte Swirl kande til vand eller blomster fra Sofies Remix – Anna Von Lipa i klar og rosa. De er smukke på bordet og vil imponere gæsterne – til f.eks. brylluppet, konfirmationen, events og barnedåb.

SKAL I LEJE KANDER TIL VAND, DRINKS ELLER BLOMSTER?

Hos os kan i leje vandkander fra Anna von Lipa, i det fineste design, og mundblæst i Tjekkiet. Designet er yderst elegant og giver en smuk helhed til jeres borddækning. I kan leje farverne, klar eller rosa. Begge farver er flotte sammen eller hver for sig. I kan også kombinere de flotte kander med Swirl vandglas fra Anna von Lipa.

En vandkande kan bruges til mange formål og ikke nødvendig kun vand til jeres gæster. Nogle vælger at leje dem til velkomstdrinken, eller at twiste borddækning og anvende kanderne til blomster. 

Uanset om Swirl kanderne og vandkaraflerne skal lejes til bryllup, konfirmationen eller fødselsdagen, så kan de bidrage til en flot og elegant borddækning.

 

Quote Cart