FARVEDE VINGLAS

De smukke krystalglas i forskellige designs komplimentere hinanden flot,
og er et perfekt valg til enhver fest – om det er bryllup, firmaevents, konfirmationer eller barnedåb.
De forskellige designs i form af mønstre og slibninger gør valget helt unikt,
og giver en eksklusiv og smuk borddækning.

Kombiner de klare krystalglas med et eller flere farvede glas. Se udvalget her nedenfor.

UDLEJNING AF GLAS TIL FEST

Skal I holde fest, bryllup, fødselsdag, konfirmation eller en anden stor begivenhed, så anbefaler vi at bordet bliver dækket med de smukke glas.
Glassene skaber en helt unik stemning og et personligt touch, som dine gæster sent vil glemme.

Vores glas vil altid garanterer en WOW-effekt…
Ofte er det den lille detalje der bliver den afgørende, og det er lige præcis det der skaber magi til borddækningen.
Lej dine glas sammen med resten af din service til festen, hos os.

HVILKE GLAS SKAL I LEJE?

Der er mange gode bud på den “rigtige” bordopdækning af service. Hvad er det rigtige antal glas pr. kuvert? Og skal alle glas være ens? Det kan hurtigt blive en jungle af valgmuligheder og kombinationer.

Hos os kan I sammensætte lige de vinglas og vandglas, som der passer til jeres fest.
Prisen pr. Glas er 8 kr, uanset hvilket glas I vælge at leje.
Tag stilling til om hvorvidt i skal have glas til rødvin, hvidvin, champagne, dessertvin, vandglas og drinksglas.

Vores sortiment i glas breder sig lige fra klare smukke krystalglas til farvede vinglas, og håndlavede farvede vandglas, der med facetslibninger giver en helt unik og iøjnefaldende glans, samt et meget personligt og smukt præg til bordet.

I krystalglas kan vi tilbyde jer krystal vinglas, krystal champagneglas, krystal vandglas og vores mange fund af vintage krystal dessertvinsglas, portvinsgla og likørglas. Alle glas er meget eksklusive og giver borddækningen et udtryk af kvalitet og luksus. Et bord dækket med krystalglas er simpelt og smukt og romantisk. Derudover har vi drinksglas både på stilk og det klassiske highball og lowball glas.

En anden klassiker er vores sortiment fra Stölzle i serien Exquisit. Det elegante design fra Stölzle er yderst delikate i deres runde, slanke form og skaber et bevidst stilrent look til bordet. I kan leje følgende fra denne serie Stölzle rødvinsglas, Stölzle hvidvinsglas, Stölzle vandglas og Stölzle champagneglas. Der er lagt op til stor nydelse af fine druer på alle niveauer.

Forelsket i vintage? Det er vi også, og især i de smukke franske vintage rosaline vinglas. Deres helt unikke og fine design, i lys sart rosa og med en swirl-effekt i glasset er meget efterspurgte. Dette er glassene for jer, der vil skabe en varm og smuk stemning til bordet, og fyld dem endelig med sydfransk rosé – jeres gæster vil elske det.

Vores rosaline glas kan lejes til vin og champagne. Da det er vintage så har vi et begrænset antal af hver. Så hvis I allerede drømmer om dem til jeres fest, så lej dem i dag.

 

LEJ FESTLIGE GLAS TIL DIN BEGIVENHED

Vores bedst sælgende glas er vores farvede glas og mange er vilde med dem. Det kan vi godt forstå, fordi de er også helt enestående til enhver fest. Vi har et flot og stort udvalg af flere farver og designs. Grønne, blå, rosa, bordeaux, gyldne og grå vinglas, for bare at nævne nogle af farverne.

De farvede glas passer både til rødvin og hvidvin og måler 16 cm i højden. Så det er  helt op til dig, hvilken vin du vil drikke af hvilket glas. Det er presset glas, og derfor er der mere gods i dem end andre vinglas. En kombination med vores krystal vinglas er derfor et perfekt match, mellem det klare fine krystal og det farvede charmerende, og lidt større vinglas.

Fandt du ikke, hvad du søgte efter? Se vores store udvalg service her: leje af servietterleje af stole og bordeleje af stelleje af bestikleje af lysestager og leje af glas vaser.

Quote Cart