Royal copenhagen hvidriflet stel

ROYAL COPENHAGEN

Royal copenhagen hvidriflet stel

Lej det klassiske og elegante hvidriflet porcelæn fra Royal Copenhagen. Dæk et smukt bord med enten guld eller sølvbestik. Sæt krystalglas til – eller skift et enkelt glas ud med et farvet glas. ​

Det tidsløse hvidriflet stel fra Royal Copenhagen er perfekt til brylluppet eller konfirmationen. ​

Det hvidriflet kan også mixes – sæt det sammen med en forretstallerken fra stellet med guldkant eller det blå vintage stel.

Middagstallerken Ø27 cm

Forretstallerken Ø22 cm

Desserttallerken Ø22 cm

Kaffekop 26 cl

Pris pr. del kr. 8

Bryllupsbord med hvidriflet stel fra royal copenhagen

Det hvidriflede stel fra Royal Copenhagen er en smuk klassiker.

Her dyppet i rosa nuancer.

SE MERE AF SORTIMENTET

Se alle de fine detaljer til din fest

LEJ DET HVIDRIFLET STEL FRA ROYAL COPENHAGEN

Lej det hvidriflet stel fra Royal Copenhagen. Det er flot, elegant og et klassisk valg. Til borddækningen skaber det hvidriflet porcelæn fra Royal Copenhagen et look, der udstråler kvalitet og med sin enkelthed kan danne rammerne for enhver fest. Uanset om du skal leje det hvidriflet stel fra Royal Copenhagen til bryllup, barnedåb, fødselsdag, konfirmation eller studenterfest, så lever det altid op til forventningerne, om en smuk borddækning.

Du kan med fordel mixe tallerkenerne med andre stel – eksempelvis det blå vintage stel – eller ores vintage spisestel med guldkant. Stellet er også helt fantastiskan skabe en flot balance mellem det fine enkle stel og vores rå plankeborde, som du også kan leje hos os. Lej stole og borde her.

Hos Tablesetting kan du leje følgende tallerkner i det hvid riflet stel fra Royal Copenhagen.

Royal Copenhagen forretstallerken, str. Ø22 cm

Royal Copenhagen middagstallerken, str. Ø27 cm

Royal Copenhagen desserttallerken, str. Ø22 cm

Royal Copenhagen termokopper, str. 26 cl

TILBEHØR TIL HVIDRIFLET STEL

Ønsker I at give borddækningen en farve, så er det utroligt smukt at tilføje et farvet glas. Det giver bordet et meget smukt og personligt look. En anden mulighed er også at holde et mere klassisk hvidt look og vælge vores krystal vinglas og vandglas. Det er smukt og enkelt, især hvis der skal være pynt og blomster, der skal skabe farverne og stemningen.

Det hvid riflet stel fra Royal Copenhagen passer godt til alle arrangementer; bryllupper, fødselsdage, konfirmationer og andre store middage, da det neutrale klassiske look aldrig fejler. Med valget på royal copenhagen hvidriflet stel vil man altid få en stilfuld borddækning.

Du kan finde mere inspiration her, og se hvad andre har valgt at leje af glas og sætte sammen med tallerkensæt fra Royal Copenhagen og andre af vores stel. 

Quote Cart