Hjem » Lej hvidriflet porcelæn fra Royal Copenhagen

Lej det klassiske og elegante hvidriflet porcelæn fra Royal Copenhagen. Dæk et smukt bord med enten guld eller sølvbestik. Sæt krystalglas til – eller skift et enkelt glas ud med et farvet glas. ​

Det tidsløse hvidriflet stel fra Royal Copenhagen er perfekt til brylluppet eller konfirmationen. ​

Det hvidriflet kan også mixes – sæt det sammen med en forretstallerken fra stellet med guldkant eller det blå vintage stel.

borddækning me dfarvede glas og hvidriflet stel fra Royal Copenhagen

Hvidriflet stel fra Royal Copenhagen med klare krystalglas og et grønt vinglas. Guldbestik til både forret, hovedret og dessert samt en naturefarvet hørserviet. Messingstager samt en klar Specktrum vase.

Image

Hvidriflet stel fra Royal Copenhagen med klare krystalglas og et grønt vinglas.

Image

Hvidriflet stel fra Royal Copenhagen med klare krystalglas og et mix af rosa og bordeaux vinglas. Rosa servietter samt guldbestik.

Image

Vasen er vores vandkande i rosa fra Anna von Lipa

VARIANTER

Forretstallerken 22 Ø cm.

Middagstallerken 27 Ø cm.

Desserttallerken 22 Ø cm.

Termokop 26 cl.

LEJEPRIS

8 kr. stk.


  Send os en forespørgsel  LEJ HVIDRIFLET STEL FRA ROYAL COPENHAGEN

  Lej det hvidriflet stel fra Royal Copenhagen. Det er flot, elegant og et klassisk valg. Til borddækningen skaber det hvidriflet porcelæn fra Royal Copenhagen et look, der udstråler kvalitet og med sin enkelthed kan danne rammerne for enhver fest. Uanset om du skal leje det hvidriflet stel fra Royal Copenhagen til bryllup, barnedåb, fødselsdag, konfirmation eller studenterfest, så lever det altid op til forventningerne, om en smuk borddækning.

  Du kan med fordel mixe tallerkenerne med andre stel – eksempelvis det blå vintage stel – eller ores vintage spisestel med guldkant. Stellet er også helt fantastisk og kan skabe en flot balance mellem det fine enkle stel og vores rå plankeborde, som du også kan leje hos os. Lej stole her.

  Hos Tablesetting kan du leje følgende tallerkner i det hvid riflet stel fra Royal Copenhagen.

  Royal copenhagen Forretstallerken, str. 22Ø cm.

  Royal copenhagen Middagstallerken, str. 27Ø cm.

  Royal copenhagen Desserttallerkner, str. 22Ø cm.

  Royal copenhagen Termokopper, str. 26 cl.

  Tilbehør til HVIDRIFLET stel

  Ønsker I at give borddækningen en farve, så er det utroligt smukt at tilføje et farvet glas. Det giver bordet et meget smukt og personligt look. En anden mulighed er også at holde et mere klassisk hvidt look og vælge vores krystal vinglas og vandglas. Det er smukt og enkelt, især hvis der skal være pynt & blomster, der skal skabe farverne og stemningen.

  Det hvid riflet stel fra Royal Copenhagen passer godt til alle arrangementer; bryllupper, fødselsdage, konfirmationer og andre store middage, da det neutrale klassiske look aldrig fejler. Med en royal copenhagen borddækning vil man altid få en stilfuld borddækning, så længe at er matchet korrekt.

  Du kan finde mere inspiration her, og se hvad andre har valgt at leje af glas og sætte sammen med tallerkensæt fra Royal Copenhagen og andre af vores stel. Få din drømme Royal Copenhagen opdækning i dag.

  Scroll til toppen
  Kurv