Hjem » Hvidt Churchill porcelæn

Hvidt porcelæn med en flot høj kant, der virkelig indrammer maden smukt på tallerkenen. De hvide tallerkener egner sig flot til den moderne madanretning og ikke mindst den simple nordiske borddækning.

Stellet balancere elegant mellem det æstetiske og funktionelle udtryk. De hvide tallerkener kan lejes til forret, hovedret og dessert – samt en flot kop til the eller kaffe.

Borddækning barnedåb

Her er dækket op med hvide tallerkener fra Churchill, sølv bestik, vinglas fra Stölzle, vandglas fra Mixology samt en grå hørserviet. Derudover er der en klar vase fra Specktrum, samt vintage sølvlysestager.

VARIANTER

Forretstallerken 21Ø cm.

Middagstallerken 26Ø cm.

Desserttallerken 21Ø cm.

Kopper 26 cl. ​

LEJEPRIS

8 kr. stk.

Churchill stel med sølv bestik og blå hørserviet

Borddækning barnedåb med blå stearinlys
Churchill I tallerken med grå serviet og sølv bestik

LEJ HVIDT CHURCHILL PORCELÆN

Lej vores stilrene og elegante Churchill stel. De hvide tallerkner har en smuk blank og helt flad overflade, hvor anretningen bliver indrammet med en flot kant. Det er i den grad et stel som vi anbefaler for et lyst, enkelt og mere cool nordisk look. Hvid porcelæn er i sit design er lidt vovet og alligevel elegant. Der er mange forskellige muligheder for at skabe et bestemt udtryk til borddækningen i dette stel. Farvede vinglas, krystal vinglas, bestik i guld eller bestik i sølv. Her sætter fantasien ingen grænser.

Da de hvide tallerkner er meget neutrale anbefaler vi at der dækkes op med en af de smukke hørservietter, for give noget kontrast til stellet. Se dem her.

De hvide tallerkner kunne man sammenligne med det hvid riflet fra Royal Copenhagen, og så alligevel er de helt deres egne. Design og kvalitet skiller sig ud fra mængden og når maden anrettes, er det en unik oplevelse. Mange vælger dette stel fra Churchill, fordi de gerne vil have hvide tallerkner og fordi stellet skaber noget nyt og nordisk til borddækningen.. Vi anbefaler derfor dette stel til alle arrangementer og er sikker på at kokken vil elske at anrette jeres menu på Churchill tallerkenerne.

Churchill stel kan lejes i følgende varianter:

Forretstallerken 21Ø cm. 

Middagstallerken 26Ø cm.

Desserttallerken 21Ø cm.

Kopper 26 cl.

Scroll til toppen
Kurv