Krystalglas rcr

KRYSTALGLAS

Krystalglas rcr

Vores smukke krystalglas i forskellige designs komplimentere hinanden og er et perfekt valg til enhver fest. De forskellige designs i form af mønstre, slibninger og faconer gør valget helt unikt og giver en eksklusiv og smuk borddækning.

Kombiner også de klare krystalglas med 1 eller flere farvede glas.

Vandglas 

Hvidvinsglas Melodia 

Hvidvinsglas Oasis

Rødvinsglas

Champagnefad

Pris pr. del kr. 8

alternativ til krystal vandglas

Et smukt alternativ til vandglasset er dette vandglas fra Mixology serien.

Glasset måler H 10,4 cm. og har en diameter på 9,4 cm. Udover at være flot som vandglas kan det med fordel bruges til whiskey eller som drinksglas. Lejepris pr. stk kr. 8 

 

HVAD ER ET KRYSTALGLAS LAVET AF?

Hvis vi nu fortæller dig at krystalglas er lavet sådan, at det har et højt meget indhold af blyoxid, der gør at lysbrydningsevnen højere end ved almindelig glas, så har det sikkert ikke den store betydning… Blyindholdet kan variere fra 1 til 50%. Men et krystalglas er jo bare så meget mere. Det er absolut ikke et almindeligt glas. Krystalglas skaber glans og harmoni på bordet, og udstråler høj kvalitet og elegance til borddækningen.

Gennem mange årtier har krystalglasset altid vundet gæsternes hjerte for dets altid karakterfulde tyngde og de smukke facetslibninger. En skål vil ingen ende tage med jeres gæster, og vinen smager bare mere raffineret.

STORT UDVALG AF KRYSTALGLAS

Drømmer I om et bord hvor krystalglas skal pryde bordet så kan vi tilbyde jer følgende varianter:

Vinglas i krystal, rødvinsglas i krystal, hvidvinsglas i krystal, vandglas i krystal og champagneglas i krystal.

Vælg at kombinere krystal glassene med et farvet vinglas eller et farvet vandglas. Det skaber en personlig borddækning med et unikt og personligt look. Se mere inspiration her om de forskellige kombinationer for krystalglas og farvede glas.  

Quote Cart