Hjem » Lej krystalglas

Vores smukke krystalglas i forskellige designs komplimentere hinanden og er et perfekt valg til enhver fest. De forskellige designs i form af mønstre, slibninger og faconer gør valget helt unikt og giver en eksklusiv og smuk borddækning.

Kombiner også de klare krystalglas med 1 eller flere farvede glas.

krystalglas rødvinsglas champagnefad vandglas og hvidvinsglas RCR
Image
Image
Image

VARIANTER

Krystal vandglas

Melodia krystal hvidvinsglas

Oasis krystal hvidvinsglas

Krystal rødvinsglas

Krystal champagneglas

Krystal dessertvinglas

LEJEPRIS

8 kr. stk.

Et nyt smukt alternativ til vandglasset er fra Luigi Bormioli, Mixology serie.

Disse smukke krystalglas er med deres facetslibninger og runde former virkelig flotte og det nyeste skud på stammen fra Tablesetting. Glasset måler H 10,4 cm. og har en diameter på 9,4 cm. Udover at være flot som vandglas kan det med fordel bruges til whiskey eller som drinksglas. Lejepris pr. stk. 8 kr.

Image
Image

Her ses Mixology vandglasset med Stölzle vinglas med churchill stel, sølvbestik samt grå hørserviet.

Image
Image
Image
Image

  Send os en forespørgsel  Hvad er et krystalglas lavet af?

  Hvis vi nu fortæller dig af det har et højt meget indhold af blyoxid, der gør at lysbrydning evnen er højere end ved almindelig glas, så har det sikkert ikke den store betydning…men et krystalglas er jo bare så meget mere. Det er absolut ikke et almindeligt glas. Krystalglas skaber glans og harmoni på bordet, og udstråler høj kvalitet og elegance til borddækningen.

  Gennem mange årtier har krystalglasset altid vundet gæsternes hjerte for dens altid karakterfulde tyngde og de smukke facetslibninger. En skål vil ingen ende tage med jeres gæster, og vinen smager bare mere raffineret.

  Stort udvalg af krystalglas 

  Drømmer I om et bord hvor krystalglas skal pryde bordet så kan vi tilbyde jer følgende varianter:

  Rødvinsglas i krystal, hvidvinsglas i krystal, vandglas i krystal og champagneglas i krystal.

  Nogle vælger også at kombinere krystal glassene med et farvet vinglas eller et farvet vandglas. Dette skaber en meget personlig borddækning og et helt unik look. Se mere inspiration her om de forskellige kombinationer for krystalglas og farvede glas.  

  Scroll til toppen
  Kurv