Hjem » Lej RAW Metallic Brown stel

Drømmer I om et rustikt look til jeres fest? Så anbefaler vi at leje tallerknerne fra RAW i Metallic brown. Det smukke stel i den mørkebrune farve er råt og naturigt i et meget enkelt design, med et strejf af reaktiv guldglasur. Det er flot til alle madanretninger og hver del er håndlavet.

Glasuren er ridsefri og larmer ikke ved berøring med bestik. Lej Metallic Brown stellet for 8 kr. pr. del.

Stellet kan tåle maskinvask.

Image

VARIANTER

Forretstallerken 23Ø cm, middagstallerken 28Ø cm, desserttallerken 20Ø cm, skål 19,5Ø cm, kop 26 cl.

LEJEPRIS

8 kr. stk.

Udlejning af tallerkener i METALLIC BROWN farve

 

Rå elegance og nordiske toner vil pryde jeres bord med det smukke stel fra RAW i metallic brown.

Vores rustikke tallerkner giver dybde og en helt unik smuk borddækning, hvor naturens farver inviteres indenfor. Dette stentøj kan kombineres både med bestik i guld og med bestik i sølv. Den mørke glasur, som har en skinnende overflade og de de rustikke tallerkner er meget delikate at anrette jeres menu på.

Vi anbefaler at vælge et farvet vinglas eller Stölzle vinglas til dette stel. Det giver en flot kontrast til borddækningen. 

Der kan også dækkes op med krystal vinglas og krystal vandglas. Dette giver bordet en lethed, hvor prikken over i’et ville være vores flotte hørservietter. Alle farvenuancerne på hørservietterne passer perfekt til dette RAW metallic brown stel i nordisk design.

For nogle bliver de rustikke tallerkner for mørke at have til alle retter. Vi kan anbefale at mikse dem med vores RAW Nordic Nude stel. Det giver en flot variation af farver. Dog er det vigtigt at tage højde for selve menuen og anretningen. Se vores udvalg af RAW Nordic Nude tallerkener her.

Udvalget i RAW stentøj, metallic Brown til udlejning er forretstallerken 23Ø cm, middagstallerken 28Ø cm, desserttallerken 20Ø cm, skål 19,5Ø cm, kaffekop 26 cl.

Scroll til toppen
Kurv