Lotus stentøj i grå med orkide

LOTUS STEL

Lotus stentøj i grå med orkide
Skab en magisk stemning med bølgende blomster former til jeres borddækning. Stellet er i keramik og kan lejes i farverne hvid, mint, rosa & lys grå. 

Middagstallerken hvid Ø27 cm

Forretstallerken rosa & grå Ø22 cm

Sidetallerken/kompottallerken grå Ø15 cm

Pris pr. del kr. 8

Bordet her er dækket med middagstallerken i mint i lotus stellet – rosa forretstallerken, sølvbestik og vandglas i rosa samt krystal vinglas og en grå hørserviet.

Se alle de fine detaljer til din fest

UDLEJNING AF LOTUS STENTØJ

Overfladen på stellet i hvid, rosa og mint er meget fint & elegant med en mat glasur. I farven grå er overfladen mere rustik og ru. Sammensætningen af farverne, på kryds og tværs, er utrolig smuk og helt unik. De fine blomsterbølger i stellet giver bordet et meget elegant og feminint look. Ønsker man at skabe et mere cool look med lotus stellet anbefaler vi at du vælger den grå lotusforretstallerken til den mintgrønne eller hvide middagstallerken. For et mere feminint look er den rosa forretstallerken helt eventyrlig til både hvid og mint. Hertil ligger alle muligheder åbne for at sætte farvede glas til. Enten som vandglas eller vinglas 
 
Lotusstellet har virkelig sin helt egen karakter og vil uden tvivl give jeres borddækning den wow effekt, som alle drømmer os. Der er en lethed og elegance i lotusstellet, både i designet og i farverne.  Designet i blomsterbølgerne giver jeres bord et fantastisk spil og med de douchede farver i hvid, mint, rosa og grå kan der rigtig leges farverne på både med blomster og krystalglas. Vores guldbestik og sølvbestik passer meget fint til alle farvekombinationer og vi anbefaler klart at du vælger at sætte én af vores smukke hørservietter til.
Quote Cart