Hjem » Lej stentøj i natur farver

Lej dette smukke stentøj med en flot glasur i naturens farver

Farven tangerer mellem sand og lysegrå og de rustikke tallerkner skaber en helt speciel og unik varme til borddækningen. Stellet nature er meget unikt i design og farve. For at få den fuldendte smukke bordopdækning, anbefaler vi at vælge én af vores hørservietter til stellet. Hertil er både vores bestik i rosegold, guld og sølv også et utrolig smukt match.

Bryllupsborddækning med farver

Her er nature stentøjet sammensat med Stölzle vinglas – Anna Von Lipa swirl vandglas, bestik i guld og hørserviet i natur. Vaserne på bordet er vores glasflasker i den brune og klare udgave. Glasflaskerne er nemme at pynte med sæsonens blomster. I messing lysestagerne har vi sat forskellige farvede stearinlys.

VARIANTER

Forretstallerken 23 Ø cm.

Middagstallerken 28 Ø cm.

Desserttallerken 23 Ø cm.

Skål 19 Ø cm.

PRISLEJE

Pris pr. stk 8 kr.

Image

Smukt ser det ud på plankebordene. Sæt dem sammen med de nye messingstager fra Nordal. Hørserviet i sand og Stölzle glas samt vandglas i forskellige nuancer fra Anna Von Lipa.

Image
Image

Image

Nature stel i keraMik – naturens farver

Nature stellet i keramik egner sig både til bryllup, konfirmation eller anden fest. Vi anbefaler at I gør jer nogen tanker om, hvor mange retter I skal have. Skålen i dette stel kan både bruges til forret eller dessert. Stellet er unikt i glasur og farve.

Scroll til toppen
Kurv