Nature stentøj

NATURE STENTØJ

Nature stentøj
Skab det rustikke look til bordet med nature stentøj.
Farven på stellet er meget unik og passer til stort set alle farver. Det er et meget taknemmeligt stel at style. 

Middagstallerken Ø28 cm

Forretstallerken Ø23 cm

Desserttallerken Ø23 cm

Skål Ø19 cm

Pris pr. del kr. 8

Dæk et smukt bord med et rustikt stel som nature og sæt farver til. 

SÆT FARVE pÅ BORDET

Se alle de fine detaljer til din fest

NATURE STEL I KERAMIK – NATURENS FARVER

Smukt ser det ud på plankebordene. Nature stellet kan både sættes på de rå borde eller på en hvid dug.
Farven på stellet gør at man både kan style det feminint eller mere rustikt. Vi har et stort antal af stellet og er derfor en god løsning til de store events. Nature stellet i keramik egner sig både til bryllup, konfirmation eller anden fest. Vi anbefaler at I gør jer nogen tanker om, hvor mange retter I skal have. Skålen i dette stel kan både bruges til forret eller dessert. I nature stellet findes også serveringsfade og større skåle til servering.

Farven tangerer mellem sand og lysegrå og de rustikke tallerkner skaber en helt speciel og unik varme til borddækningen. For at få den fuldendte smukke bordopdækning, anbefaler vi at vælge én af vores hørservietter til stellet.
Nature stellet er enormt taknemmeligt, da det passer til alle farver glas og pynt.
Det er nemt at style og er altid et sikkert valg, der giver en wow oplevelse.

Design og farve er sin helhed utrolig simpelt og kan kombineres med enten farvede glas, klare krystalglas, guld eller sølvbestik. For at opnå det fuldendte look, så anbefaler vi at vælger at sætte én af vores hørservietter til. Alle farver her vil være smukke til. Det vigtigste element i skal skal overveje ved farven på jeres serviet er den røde tråd/farve som i har til bordet.Da keramikstellet er håndlavet, varerier farvetonerene fra fra sand, lys grøn til grå. Stellet kan lejes til forret, hovedret, eller dessert. Ønsker i skåle kan dette også lejes i vores nature stel.

Quote Cart