Hjem » Udlejning af vintage flora stel

Lej vores smukke vintage stel med blomster, og lad blomsterne dække bordet. De cremefarvede tallerkner med guldkant og håndmalede blomstermotiver, giver borddækningen varme, personlighed og en helt unik vintage fornemmelse. Det er feminin elegance som balancerer rigtig smukt med vores farvede vinglas. Vi anbefaler hertil vores bestik i guld og hørserviet i rosa. Det er wow og dine gæster vil elske det.

Bemærk at størrelser varierer, da stellet er blandet vintage.

Image
Image

Image
Image

Image
Image

Image
Image
Image
Image

VARIANTER

Forretstallerken 19-21Ø cm.

Middagstallerken 24-26Ø cm.

Desserttallerken/Sidetallerken 15Ø cm. ​

LEJEPRIS

8 kr. stk.

LEJ FLORA STEL med blomster motiv

Vores flora stel er et mix af vintage tallerkner fra blandt Royal Copenhagen og Københavns Porcelainsfabrik. Størrelserne på vintage stellet varierer, og dette skaber en helt unik borddækning.

Vores vintage tallerkner med blomster har et helt særligt udtryk. De cremefarvede tallerkner med blomstermotiver og guldkant fortæller deres egen historie. I kan vælge at leje både forretstallerken og middagstallerken, kombineret med vores smukke franske vintage Rosaline vinglas, eller kombiner stellet med et af vores farvede vinglas i Bordeaux, rosa eller en gylden nuance. Se udvalget af farvede vinglas her

Blomster flora tallerkener til forretten, middagen og desserten

Se målene på de 3 modeller af flora tallerkenerne herunder:

Forretstallerken 19-21 Ø cm.

Middagstallerken 24-26 Ø cm

Desserttallerken 15 Ø cm.

Scroll til toppen
Kurv