Hjem » Lej RAW Nordic Nude stel

Vores tallerkner fra Raw i nude er inspireret af nordisk design, der med sin glasur og unikke overflade giver jeres borddækning et feminint look med en lethed og rå kant. Stellet er meget velegnet til barnedåb, konfirmation eller bryllup. Ønsker I at bryde det feminine lidt mere, så kan vi anbefale at I kombinerer dette stel med det mørkere stel fra Raw i metallic brown eller det helt nye Raw arctic white fra samme serie.

Image
Image

Image
Image
Image

Bland stellet fra Raw nordic nude med det Raw artic white. Bliv inspireret her.

Image
Image

Det er utroligt flot at dække bordet med vores bestik enten i guld eller sølv. Sæt gerne nogle krystalglas til – eller skift et enkelt glas ud med et farvet glas. ​

Et flot setup kan gøres komplet med de hvide, naturfarvet eller rosa hørservietter.

VARIANTER

Forretstallerken 22 Ø cm.

Middagstallerken 28Ø cm.

Desserttallerken 19 Ø cm.

Skål 19 Ø cm.

LEJEPRIS

8 kr. stk.

udlejning af RAW NORDIC NUDE tallerkener

Stellet fra RAW i nordic nude udstråler nordisk og rustik elegance, med et feminint touch. Tallerkenerne RAW nordic nude er stentøj med fin glasur i rosa nuance, og hver tallerken har en unik patina, der danner rammerne for et smukt look. Når menuen anrettes på de flotte og rustikke tallerkner, er det er kunstværk i sig selv. 

Der er flere muligheder for at fuldende looket med dette stel. Vores bestik i sølv kan give en god balance til det nordiske og enkle look. Hvorimod vores guld bestik kan give borddækningen en varm og dyb farvenuance. Mange forelsker sig i det “rosa-look” og tilføjer derfor et farvet rosa vinglas, sammen med et krystal vinglas og et krystal vandglas. Det balancerer smukt sammen. 

Ønskes der et mere roligt og cool look, så kan der tilføjes klare krystal vinglas og krystal vandglas til stellet. Begge dele kan kombineres med vores lækre hørservietter, hvor alle farvenuancer passer til. I kan leje vores hørservietter her.

Vi ser mange der gerne vil holde pigemiddag, polterabend, barnedåb, der vælger netop dette stel til at symboliserer det feminine med rosa nuancer. Der er også mange, der vælger dette stel til havefesten, eller bryllup, og kombinerer stellet med de andre stel for et moderne look.

Udvalget af RAW stentøj, nordic nude, som kan lejes er forretstallerken 22Ø cm, middagstallerken 28Ø cm, desserttallerken 19Ø cm, skål 19Ø cm.

I kan også leje samme stel i mørke nordiske farver. RAW metallic brown og arctic white.

Scroll til toppen
Kurv