SERVICEUDLEJNING ÅRHUS

Serviceudlejning Århus – De smukkeste valg til dit event

Med Tablesetting, har du mulighed for at få leveret skøn service direkte til dit event i Århus.

Planlægger du et firmaarrangement, bryllup, konfirmation, barnedåb eller anden form for event i Århus? Med Tablesetting kan du skabe netop de drømmerammer du ønsker til dit arrangement. Vi leverer det smukkeste service samt elegante crossback stole og træborde direkte til din fest – eller du kan afhente dem selv i vores showroom i Egå i Midtjylland, lige uden for Århus.

Med vores serviceudlejning Århus, kan du byde dine gæster velkommen med en smuk og detaljeorienteret borddækning. Det vigtigste for os er, at du får det udtryk som passer bedst til den ønskede stemning, og at du kan kigge tilbage på en smuk dag lige efter din smag.

Har du brug for inspiration til borddækning?

Du går måske allerede med nogle ideer til, hvordan borddækningen skal se ud til din fest. Uanset om du har et færdigt billede af udtrykket, eller om du er på bar bund, så kan du søge inspiration hos os. Vi har samlet en lang række skønne billeder, som viser elegante sammensætninger af vores service, crossback stole og træborde. Uanset, hvilken type fest du skal holde i Århus, så kan du søge inspiration til din borddækning her.

Vores serviceudlejning Århus – smuk borddækning lige efter din smag

Går du efter et simpelt klassisk udtryk med elegante hvide tallerkner og stilrene vinglas? Eller er du mere til afslappede rammer med farvede krystalglas og stel i jordnære farver? Uanset hvilket udseende du går efter, har du mulighed for at sammensætte vores service efter dit behov.

Det handler om at have øje for detaljen, og tilpasse borddækningen efter omgivelserne samt den atmosfære du ønsker at skabe for dine gæster. At lave en smuk borddækning kan være en svær disciplin, men med vores serviceudlejning Århus er du i trygge hænder. Vi står klar til at vejlede dig og sikre, at du får præcis det udtryk du ønsker dig på dagen.

Fuldend udtrykket med leje af borde og stole i Århus

Servicen kan sagtens skabe smukke rammer alene, men vil du fuldende udtrykket til din fest, bør du overveje at leje vores komplette sæt af borde og stole. Vores populære crossback stole er lavet af birk, og tilføjer et elegant og rustik look til festen. Stolene kommer med hynder i naturfarvet hør, og passer perfekt ind i både elegante og afslappede rammer – og så kan de bruges både til udendørs vielser, indendørs festlokaler, firmafrokoster, modeshows m.m.

Crossback stolene er et perfekt match til vores smukke træborde, som sammen vil give et gennemført udtryk til dit arrangement i Århus. Både borde og stole kan lejes i børnestørrelser, så børnene kan deltage til festen på lige så elegant fod som de voksne.

Kig forbi vores showroom, inden du bestiller serviceudlejning til Århus

Vores showroom i Egå ligger lige uden for Århus, og her har du mulighed for at se vores produkter fysisk inden du booker til din fest, noget som du naturligvis også er velkommen til, hvis du søger serviceudlejning i Randers eller Risskov. Kom gerne forbi og se vores service, crossback stole og borde, og tag en snak om, hvordan vi bedst rammer dit ønskede udtryk. Du kan også kontakte os per telefon på: +45 20 67 31 37 eller per mail på: [email protected] hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Tablesetting hjælper med at skabe de perfekte festlige rammer for dig og dine gæster.

Quote Cart