SERVICEUDLEJNING Risskov

Serviceudlejning RISSKOV – Udlejning af service med fokus på detaljen

Ønsker du at forkæle dine gæster med smukke opdækket borde. Tablesetting tilbyder den smukkeste serviceudlejning til din fest i Risskov. Vores service, crossback træstole og træborde kan hentes på vores lager i Egå, eller vi kan levere det direkte til jer. 

Dæk et bord dine gæster sent vil glemme med et stort sortiment af smukke tallerkener, krystalglas, farvede glas, guldbestik og hørservietter. Uanset om du planlægger konfirmation, bryllup eller et firmaarrangement, er det vigtigste for os, at du glæder dig til at åbne dørene og at din fest eller event bliver helt perfekt.

Det smukkeste sortiment af service

Ønsker du det klassiske og elegante udtryk, eller mere afslappede rammer, så har du mulighed for at sammensætte service efter behov. Detaljerne er vigtige, og afholder du f.eks. bryllup i telt i haven – har vi lige den service du står og mangler. Den helt unikke detalje som kan personliggøre din borddækning og give dine gæster en wow oplevelse. Vi har alt fra rustikke tallerkener, til den klassiske hvidriflet tallerken fra Royal Copenhagen. Krystalglas og farvede glas i mange farver. 

Søg inspiration til din borddækning med vores smukke billeder

Synes du vores service er smukt, men har du brug for inspiration til, hvordan du skal sammensætte det til din fest?

Hvis du gerne vil se produkterne fysisk, er du også velkommen til at kigge forbi vores showroom i Egå. Her kan du se alt fra stel og bestik til vores smukke crossback stole, inden du bestiller serviceudlejning Risskov. Du kan også kontakte os per telefon på: +45 20 67 3 137 eller per mail på: [email protected] hvis du har brug for vejledning og rådgivning til din fest.

Ønsker du at leje service i Risskov?

Vi har lagt billeder ind til inspiration, alt efter hvilket look i ønsker og hvilken begivenhed I skal holde. Men I kan også komme og besøge os i vores showroom i Egå. 

Der kan være mange detaljer som kan overses, så hvis I går med tankerne om at serviceudlejning i Risskov og ønsker lidt rådgivning er du/I meget velkommen til at komme og besøge os i Egå. Kontakt os for en aftale. 

Lej borde og stole i Risskov - gør oplevelsen perfekt for dine gæster

Vores rustikke crossback stole og smukke træborde er et hit til konfirmation og bryllupper. Til telt i haven kan de tilføje den ekstra detalje til festen, som tager din opsætning til et uimodståeligt niveau. Crossback stolene i smukt birketræ, leveres med komfortable hynder i naturfarvet hør som matcher perfekt til vores plankeborde. Cross back stolene bidrager yderligere med varme til teltet. Både borde og stole leveres også i børnestørrelser, og vil du gå all-in hygge og charme  kan du leje smukke grå lammeskind til anledningen.

Der er masser af mulighed for at gøre din fest smukt og personlig med Tablesetting, og med vores serviceudlejning Risskov kan du skabe de perfekte omgivelser til dit arrangement.

Quote Cart