SERVICEUDLEJNING EGÅ

Smuk serviceudlejning i EGÅ

Ønsker I at dække det smukkeste bord til bryllup, konfirmation eller anden fest. Forkæl dine gæster med service i højeste kvalitet, og en borddækning som udstråler elegance, charme og æstetik. Tablesetting tilbyder den smukkeste serviceudlejning til dit event i Egå. Vores service, crossback stole og træborde kan afhentes i vores showroom i Egå på Hjortshøjvej 100c, 8250 Egå eller vi kan levere det direkte til din adresse.

Med vores serviceudlejning Egå, har du mulighed for at byde dine gæster til bords i skønne omgivelser med en borddækning de aldrig vil glemme. Uanset om du planlægger firmaarrangement eller fest for familien, er det vigtigt for os, at du glæder dig til at åbne dørene og at din dag bliver helt perfekt. Der er bare noget ved at have gjort ekstra ud af det, med et personlig præg og i sidste ende giver det bare en bedre fest.

Serviceudlejning i Egå - med det smukkeste sortiment

Det bør ikke være tilfældigt, hvordan du sammensætter f.eks. stel og bestik i din borddækning. Et øje for de små detaljer kan tage udtrykket til et nyt niveau, og være med til at skabe en bedre atmosfære og hyggeligere rammer til din fest.

Uanset om du går efter et klassisk og elegant udtryk, eller om du ønsker mere afslappede rammer, så har du mulighed for at sammensætte service efter behov. Hos os finder du smukt guldbestik, hørservietter i bløde kvaliteter, vintage messingstager, krystalglas og tallerkener i enkle designs eller spraglede farver. Et must er de farvede vinglas eller farvede vandglas. 

BESØG OS

Har I brug for inspiration til serviceudlejning i Egå? Hvordan I skal sammensætte stel, bestik og glas det til din fest? 

Hvis I gerne vil se produkterne fysisk, er I også velkommen til at kigge forbi vores showroom i Egå. Her kan I se alt fra tallerkener og bestik, til vores smukke crossback stole inden du bestiller serviceudlejning Egå. I kan også kontakte os på telefon på: +45 20 67 31 37 eller per mail på: [email protected] hvis du har brug for vejledning og rådgivning til din fest.

Ønsker du at leje service i EGÅ?

I sortimentet af stel, kan I leje alt fra det klassiske  hvidriflet stel fra Royal Copenhagen, fransk inspirerede porclæn, til rustikt stentøj og porcelæn i flere farver. Kombinationerne er op til jer. I kan finde masser af inspiration her på siden i vores billeder eller på vores instagram @tablesettingdk 

Ønsker I rådgivning omkring serviceudlejning i Egå er du/I meget velkommen.

Lej træborde og cross-back stole i Egå

Skal du leje stole og borde til din fest, har Tablesetting de smukke Cross-back stole og træborde. Derudover kan du også leje vores borde/bænke sæt i træ. 

Vores rustikke crossback stole og smukke træborde kan tilføje den ekstra detalje til lokalet, som tager din fest til et højere niveau. Crossback stolene er lavet i smukt birketræ, og leveres med  hynder i naturfarvet hør som matcher perfekt til vores plankeborde. Stolene er komfortable at sidde på og har en høj ryg og god tyk hynde. Vil du gå all-in på udtrykket, kan du leje bløde grå lammeskind til anledningen.

Der er masser af mulighed for at gøre din fest smuk og give festen et personligt præg med Tablesetting, og med vores serviceudlejning i Egå, kan du skabe de perfekte rammer til din fest, hvadenten det er konfirmation, barnedåb, sommerfest eller bryllupsfest.

Quote Cart