SERVICEUDLEJNING RANDERS

Vi levere service, træstole og plankeborde til Randers området – eller i kan afhente gratis hos os på lageret i Egå – 25 min. fra Randers. Vi ligger tæt på motorvejen og der er derfor kort vej til os. 

Skal I holde konfirmation, bryllup, barnedåb, sommerfest eller julefrokost udlejer vi det smukkeste service, så I kan få den fest I drømmer om, og jeres gæster sent vil glemm

BOOK EN AFTALE OM LEJE AF SERVICE TIL RANDERS

I kan altid booke en aftale i vores showroom og selv sammensætte jeres ønsker om leje af service til Randers. I kan dække bordet som I forestiller jer det, med alle vores fine produkter. Se det live – tag billeder og bliv inspireret med vores rådgivning. Vi giver jer gerne gode råd omkring valg, farver og designs til jeres fest.

I kan også finde inspiration her på siden.

Vi ligger i Egå og der er derfor ikke langt fra Randers for at se vores sortiment af serviceudlejning. 

Book en aftale med Camilla på tlf. 2067 3137 eller på mail: [email protected]

TRÆSTOLE "CROSS-BACK CHAIRS" TIL UDLEJNING

De smukke træstole og plankeborde er helt unikk eog enormt smukke til festen, den udendørs vielse eller teltet. De giver varme og hygge – og en charme til festen. De er komfortable at sidde på, med en høj ryg og en tyk hynde. Lej stolene til brylluppet – hvor I både kan bruge dem til selve vielsen og til festen bagefter.

SERVICEUDLEJNING RANDERS SORTIMENT

Vores store udlejningssortiment rummer flotte stel – farvede porcelæn, vintage tallerkener, unikke tallerkener og rustikt stentøj. Sæt farver på festen med farvede vinglas og farvede vandglas, lækre hørservietter i smukke farver, vintage messingstager og sølvstager og flere muligheder for udlejning af bestik i stonewashed guld og sølv samt bestik i slankt design i guld, sølv og rosegold. 

Bryllup, konfirmation eller sommerfest har vi en masse ideer og muligheder. I kan selv lægge i kurven på hjemmesiden og sende en forespørgsel. Gå til BESTIL, så vender vi hurtigt retur når vi har tjekket at ønskerne er ledige på datoen. 

Quote Cart