SERVICEUDLEJNING MIDTJYLLAND

Skal du holde fest? Hos Tablesetting har vi flere års erfaring med at gøre din fest så fantastisk som muligt. Vi tilbyder udlejning af service i høj kvalitet til fornuftige priser. Vi tilbyder vores kunder vores store udvalg af produkter, som kan bruges i forbindelse med enhver fest. Vi har stor erfaring med at udleje service, til både bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og store events på flere hundrede kuverter i Midtjylland, som f.eks. Randers og Silkeborg. Men også hvis du søger serviceudlejning i Nordjylland eller Østjylland. Vi sigter efter at levere skræddersyede løsninger, uanset hvilket type arrangement, du ønsker at afholde.

Ved bestilling af service hos os, er det for dig som kunde muligt at få leveret og afhentet vores produkter. I vores sortiment, kan du finde mange typer af produkter, som går under kategorien: Service. Her kan du blandt andet finde alt fra de klassiske borde og stole, men også krystalglas, bestik, LED lamper mm.

Festudlejning af glas i Midtjylland til dine gæster

Det er muligt at leje flere typer af glas, som kan bruges til flere slags arrangementer – formelle eller uformelle, store eller små. Her på vores hjemmeside kan du finde vores sortiment af flotte og elegante glas, hvor vi har farvede glas, krystalglas mm.

Det er også muligt at leje glas til enten vin, drinks eller kaffe & the. Vores glas har et stilrent design, hvor de kan være med til at give din fest det perfekte udtryk. Hvis du gerne vil finde inspiration til opdækning, så er det muligt at finde billeder på vores hjemmeside, som viser hvordan vores tidligere kunder valgte at klare opdækningen med vores glas.

Find leje af bestik og god service i Midtjylland

Hos Tablesetting er det muligt at leje flot bestik i flere farver. Så hvis jeres bestik enten skal være guld, sølv eller vintage bestik, så har vi flere valgmuligheder til dig. Hvis du skal afholde et større arrangement, hvor I skal spise flere retter, så er det muligt at leje både forretsgaffel, middagsgaffel, middagskniv, middagsgaffel, dessertske, dessertgaffel, teske og kagegafler. Det er muligt at leje alle produkterne, i samtlige farver som vi tilbyder. Det vil skabe en god oplevelse til dit arrangement eller din næste fest.

Udlejning af borde og stole i Midtjylland til bryllup, festen og arrangement

Hos os kan du leje komplette sæt borde og stole – alle i fremragende stand. Møblerne er fremstillet af træ, hvilket sikrer et produkt af høj kvalitet med et attraktivt design. Vi har flotte crossback stole, som kommer i et stilrent design, som matcher vores plankeborde. Det er muligt at leje crossbackstolene i en version, til både voksne og børn.

Derudover er det muligt at leje komplette sæt med borde og bænke, som også kommer i et design af træ. Alle vores sæt passer sammen, så det er muligt at kombinere på tværs af hinanden, og på samme tid få det samme elegante udtryk.

Kontakt os for at høre mere om serviceudlejning til fest

Hvis du ønsker hjælp eller skulle have nogle spørgsmål, så har du mulighed for at kontakte os via telefon: 45 20 67 31 37 eller på e-mail: [email protected]. Vi vil prøve at besvare spørgsmål om feres fest, reception, firmafester, konfirmation, barnedåb eller andet, så hurtigt som muligt. Hvis din henvendelse haster, så kan du finde information om alt fra levering og afhentning, hvordan vi sætter prikken over i´et, til produktinformation, på vores hjemmeside. 

Quote Cart