SERVICEUDLEJNING SILKEBORG

Serviceudlejning Silkeborg – De smukkeste rammer til din lokale fest

Med Tablesetting kan du få leveret smuk service, elegante crossback stole og rustikke træborde direkte til dit event i Silkeborg.

Er du i gang med at planlægge et arrangement i Silkeborg? Dig og dine gæster har fortjent den skønneste dag, og med Tablesetting får I lige præcis den smukke festoplevelse som passer til jeres begivenhed – uanset om det er firmafest, konfirmation, bryllup, barnedåb, modeshow eller noget sjette.

Når du lejer vores service, borde eller stole kan vi levere det direkte til dig. Du har også mulighed for, selv at afhente det i vores showroom i Egå kun 55 km fra Silkeborg. Vi har stor erfaring med udlejning af service i Silkeborg og vi ved, at borddækningen er noget af det første gæsterne lægger mærke til, når de træder ind i et festlokale.

Det vigtigste for os er, at du glæder dig til at åbne dørene for gæsterne, og at du er tilfreds med de festlige rammer du præsenterer dem for.

Elegant borddækning med vores serviceudlejning Silkeborg

Går du efter et minimalistisk udseende inspireret af den nordiske natur, eller må din borddækning gerne have et mere kraftfuldt og farverigt udtryk? Uanset hvilken stil du ønsker, har du mulighed for at sammensætte vores produkter på kryds og på tværs – præcis efter din smag.

En flot borddækning handler om de små og store detaljer, og hvordan du sammensætter f.eks. bestikstel og glas. Er din service i overvejende grad sølv, indbyder det til et mere køligt og minimalistisk udtryk. Er den derimod guld, tilføjer det et varmere look til lokalet.

Der er derfor mange detaljer, som du skal være opmærksom på. Med vores serviceudlejning tæt på Silkeborg, er vi heldigvis klar til at hjælpe dig, så din borddækning bliver helt perfekt til anledningen.

Inspiration til borddækning - hvilket udtryk skal din fest have?

Det kan være svært at forestille sig borddækningen, hvis ikke man har søgt inspiration på forhånd. Derfor har vi samlet en masse udtryk og billeder, som kan hjælpe dig på vej når du har brug for serviceudlejning i Silkeborg. Uanset om det er konfirmation, bryllup eller barnedåb kan du finde inspiration til din borddækning her.

Hvis du gerne vil se produkterne fysisk inden du lejer service, borde eller stole til din fest i Silkeborg, så er du velkommen til at kigge forbi vores showroom i Egå. Du kan også kontakte os per telefon på: +45 20 67 31 37 eller per mail på: [email protected].

Vi står altid klar til at hjælpe, så dig og dine gæster for den bedste oplevelse til jeres fest!   

Quote Cart