SERVICEUDLEJNING ØSTJYLLAND

Hos Tablesetting tilbyder vi et bredt udvalg af eksklusivt service og andre produkter til store og små arrangementer i Østjylland. Så hvis du f.eks. har brug for stel eller lamper – så har vi flere løsninger til rådighed, der passer til dine behov. Uanset hvilken type arrangement du overvejer at holde, så har vi skræddersyede løsninger til dig. 

Vi har tidligere erfaring med serviceudlejning med alt fra konfirmationer til havefester, og vi kan udleje til alle størrelser af arrangementer. Vi tilbyder eksklusiv udlejning, så du kan forvente at vores produkter er i høj kvalitet. Vi har et stort udvalg af gode produkter, som du kan leje til overkommelige priser i Østjylland – men også hvis du søger serviceudlejning i Midtjylland eller Nordjylland. Vores sortiment er varieret og egnet til at opfylde de fleste kunders behov – uanset om du planlægger mindre eller større arrangementer.

Når du lejer service hos os, gør vi alt for at sikre, at alt går glat og som forventet. Vi yder fremragende kundeservice og kommunikation gennem hele processen, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser eller misforståelser.

Lej borde og stole i Østjylland

Vores produkter er af højeste kvalitet, hvilket tydeligt ses i vores brede og stilfulde sortiment. Hos os kan du leje komplette sæt af borde og stole eller plankeborde med tilhørende bænke. Vores produkter kommer i et stilfuldt trædesign, hvor det er muligt at bestille smukke crossback stole til både voksne og børn. Begge typer af stole – sammen med borde og bænke, – kommer i et flot design, der alle matcher hinanden.

Til vores komplette sæt med udlejning af stole og borde, tilbyder vi at du som kunde, kan leje flotte lammeskind, som kan bruges til at overdække stole eller bordene. Lammeskindende kan lejes til en fornuftig pris, hvis du tilføjer dem til ordren, ved leje af stole og borde. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter, der kan hjælpe dig med at planlægge det perfekte arrangement. Ud over komplette sæt borde og stole tilbyder vi også et bredt udvalg af bl.a. servietter og vaser.

Find festudlejning i Østjylland

Hos Tablesetting har vi stor erfaring med udlejning af service i Østjylland – hvor vi tidligere har udlejet produkter til alt fra konfirmation til grillfester, store events og bryllupper. Med vores brede sortiment og ekspertviden om stilarter og trends, har vi til formål at opfylde alle dine krav, så du kan sætte den perfekte scene for dit næste arrangement i Østjylland, som i Randers eller Skanderborg.

Vi bestræber os på at gøre oplevelsen af at arbejde med os så personlig som muligt. Det sker gennem kommunikation, hvor vi forsøger at finde den bedste løsning for dig – en løsning, der virker. Vi stræber efter at yde god service, for hvis du er tilfreds med dit arrangement og dets gennemførelse, så er vi det også.

Er I lige forlovet eller går i med bryllupstanker?

Vi kan hjælpe jer med at skabe de helt rigtige rammer til jeres fest. Find inspiration til brylluppet – book et møde i vores showroom eller find inspiration på vores Instagram@tablesettingdk eller på vores hjemmeside. Ring til os og spå personlig betjening med gode råd til jeres bryllup.

Find inspiration til opdækning

Hvis du planlægger et arrangement, uanset om det er en fødselsdagsfest eller et bryllup, kan du finde inspiration på vores websted. Her har vi en hel side med billeder, der viser tidligere kunders opdækninger med varer fra vores sortiment. Så hvis du mangler inspiration, eller bare ikke har den kreative energi til at finde den perfekte opdækning, så kan du finde inspiration på vores hjemmeside.

Kontakt os for serviceudlejning i Østjylland

Hvis du har spørgsmål til enten leje af borde og stole, vaser eller andet, så er du velkommen til at kontakte os på enten mail: [email protected] eller tlf.: +45 20 67 31 37 i vores åbningstid. 

Du kan få mere at vide om hele vores sortiment af produkter, leveringsmuligheder og andre tjenester ved at besøge vores websted.

Quote Cart