SERVICEUDLEJNING NORDJYLLAND

Vi tilbyder serviceudlejning til private arrangementer i Nordjylland, men også i Østjylland og Midtjylland, hvor du som kunde har mulighed, for at leje en bred vifte af produkter. Vi udlejer eksklusiv service, så hvis du søger en smuk bordopdækning, så er det vores spidskompetence at levere produkter til dette.

Uanset hvilken type arrangement, du ønsker at holde, så har vi flere forskellige løsninger, som du kan vælge. Det er også muligt at få en skræddersyet løsning, hvor du selv får mulighed for at vælge mellem tingene i vores sortiment. 

Vi har erfaring med levering af service til flere typer af arrangementer, hvor vi har haft alt fra formelle til uformelle, store eller små selskaber. Vi leverer alt det klassiske service, men har også tilføjelser i vores sortiment, som gør det muligt at leje alt fra vaser til LED lamper. 

Det er muligt at få leveret din ordre, mod en fragtpris. Skriv en mail eller ring til os med en adresse, så beregner vi en fragtpris.

Leje af borde og stole i Nordjylland

Hos Tablesetting er et af vores populære produkter, vores komplette sæt af borde og stole. Vores borde og stole kommer i et flot design, lavet i træ. Vores stole er flotte crossback stole, hvor der for dig som kunde, er muligt at leje både til børn og voksne. Dette kan være med til at sikre, at der i lokalet kommer et flot og elegant udtryk. 

Derudover er det også muligt at leje komplette sæt med borde og bænke. Vores borde og bænke har samme design, som resten af vores udvalg, så du kan sikre et flot gennemgående design. 

Leje af bestik i Nordjylland

Vi tilbyder flere typer af bestik til udlejning, hvor du som kunde har et bredt udvalg af produkter. I vores sortiment for bestik, er det muligt at leje forretsgaffel, middagsgaffel, middagskniv, dessertske, dessertgaffel, teske og kagegafler.

Alle vores typer af bestik kommer i flere forskellige farver, hvor du har muligheden for at vælge enten guld, vintage eller sølv. Vores sølvbestik kommer i tre slags, hvor det ene er et vintagesæt. Alle stykkerne i vintagesættet er ikke ens, men er en blanding af de smukkeste dele. Derudover har vi også et rustikt design i stonewashed sølv og guld bestik.

Festudlejning i Nordjylland

Vi har stor erfaring med udlejning af service i Nordjylland, f.eks. Aalborg, hvor vi har udlejet produkter til alt fra bryllupper, konfirmationer og havefester. Med vores brede sortiment af produkter af høj kvalitet – fra tallerkener, glas og bestik til LED lamper og vaser – har vi til formål at opfylde alle dine krav, så du kan sætte den perfekte scene til dit næste arrangement.

Vi forsøger at gøre oplevelsen for dig så personlig som muligt. Vi arbejder sammen for at finde den bedste løsning til din situation og vil gøre vores yderste for at yde god service – hvis du er tilfreds, er vi det også.

Find inspiration til bordopdækning

Hvis du har planer om at holde et arrangement, men ikke er helt sikker på, hvordan det skal forløbe med opdækning, så er det muligt at finde inspiration på vores hjemmeside. Her kan du billeder af potentielle opdækninger med vores produkter, både nogle vi selv har lavet, men også fra tidligere kunder, som har lejet service igennem os. 

Kontakt os og hør om serviceudlejning i Nordjylland

Hvis der er noget som du undrer dig over eller har et spørgsmål til, så er det muligt at kontakte os på via telefon: +45 20 67 31 37 eller mail: [email protected]. Vi vil prøve at svare på din henvendelse så hurtigt som muligt. Hvis du har brug for svar lige nu, så kan de fleste af vores informationer findes på vores hjemmeside. 

Quote Cart