Hjem » Serviceudlejning Nordjylland – Den smukkeste borddækning til dit arrangement

Med Tablesetting kan du få leveret smuk service direkte til dit event i Nordjylland.

Nordjylland er Danmark, når det er allerdejligst, og skal du afholde et event i denne del af landet, skal din borddækning selvfølgelig spille overens med de smukke rammer arrangementet afholdes i. Uanset, om du henter produkterne selv i Egå eller får leveret med vores serviceudlejning Nordjylland, har du mulighed for at sammensætte små og store detaljer, så din borddækning bliver helt perfekt til anledningen.

Vores nærmeste lager, er placeret i Egå lidt nord for Århus, og her har du mulighed for at afhente vores smukke service, crossback stole og træborde selv. Hvis du foretrækker at få produkterne leveret, kan dette også lade sig gøre, her skal du blot oplyse os om leveringsadressen ved bestilling og så regner vi en fragtpris for dig.

Et smukt og elegant udtryk med vores serviceudlejning Nordjylland

Uanset om du planlægger et højtideligt eller uformelt arrangement i Nordjylland, så starter de fleste fester rundt om bordet. Din borddækning er derfor noget af det første gæsterne ser, og med vores levering af serviceudlejning Nordjylland kan du give et fantastisk og smukt førstehåndsindtryk af dit arrangement.

Med Tablesetting kan du sammensætte det perfekte bord og mixe f.eks. vores smukke glas med vores elegante lysestager og vaser – præcis som du ønsker det til anledningen. Når du lejer service hos os, hjælper vi med at sammensætte en borddækning som du glæder dig til at fremvise for dine gæster.

Crossback stole og træborde som matcher din service

Udover service, har du også mulighed for at leje borde og stole til din fest i Nordjylland. Crossback stolene giver ikke kun en behagelig sidekomfort, men kommer også i rustikt birketræ som er smukt til ethvert arrangement. Sammen med vores træborde, er stolene indbydende og kan bruges til at sætte nogle skønne rammer til din fest.

Stolene og bordene tilføjer forskellige look, afhængig af hvilket udtryk du går efter. Er din fest i en klassisk minimalistisk stil, vil træfarverne tilføje mere varme til lokalet. Holdes dit arrangement udendørs, vil de falde flot i et med naturen og matche de jordnære omgivelser. Stolene og bordene er derfor nemme at integrere i resten af omgivelserne, og vil fuldende festens overordnede udtryk.

Kig forbi vores showroom og få inspiration til din borddækning

Har du brug for inspiration til din borddækning, eller vil du gerne vende dine ideer med os? I vores showroom i Egå, har du mulighed for at se vores produkter fysisk og danne dig et indtryk af, hvordan de vil passe ind i din fest. Du kan også søge inspiration til din borddækning her på siden, hvor vi har en masse skønne billeder af borddækninger fra bl.a. konfirmation, bryllup og barnedåb.

Det vigtigste for os er, at du får en dejlig festoplevelse med produkterne fra Tablesetting. Du er derfor velkommen til at kontakte os på [email protected] eller per telefon på: +45 20 67 31 37 hvis du har spørgsmål.

Scroll til toppen
Kurv