SERVICEUDLEJNING AALBORG

Hos Tablesetting er det muligt at leje service i høj kvalitet, hvor vi tilbyder vores kunder, et bredt udvalg af produkter, som kan bruges til en stilren og eksklusiv bordopdækning. Hvis du f.eks. har brug for borde og stole eller stel til din næste store begivenhed, har vi flere løsninger, der passer til dig. Uanset hvilken type begivenhed det er, I tænker på at afholde, er skræddersyede løsninger vores speciale. Dæk et unikt og personligt bord sammen med os.

Vi har erfaring med levering af service til alle slags arrangementer – store eller små, formelle eller uformelle. Vi udlejer alt fra LED lamper til servietter og vaser – og vores produkter er altid af højeste kvalitet. Når du lejer service igennem os, så gør vi alt for at processen, bliver så god som muligt.

Som kunde hos os, er det muligt at få leveret og afhentet vores produkter. Send os en forespørgsel med adresse så beregner vi en fragtpris, uanset om du søger serviceudlejning i Aalborg, i Århus eller Vejle.

Find leje af borde og stole i Aalborg

Hos os kan du leje komplette sæt borde og stole – alt sammen af høj kvalitet. Som kunde kan du vælge mellem stole eller træbænke med borde; vores møbler er hovedsageligt fremstillet af træ, hvor fokus har været på kvalitet og design.

Vores crossback-stole, som kan bruges af både voksne og børn, tilbydes sammen med vores flotte plankeborde. Det smukke ved disse produkter er, at de passer så elegant sammen med hinanden – og bidrager til at øge dit arrangements elegance. Et andet produkt, der typisk udlejes sammen med vores stole og borde, er vores lammeskind. Når du lejer stole og borde, kan du også vælge at tilføje flotte lammeskind til en rimelig pris.

Vores produkter omfatter alt, hvad du har brug for til at afholde et fantastisk arrangement. På vores hjemmeside finder du stel, farvede glas, lysetager, hørservietter – og smukke vaser.

Festudlejning i Aalborg

Vi forstår, at vores kunders behov for udsmykning varierer alt efter de forskellige festlige begivenheder. Derfor har du rig mulighed for at sammensætte flere produkter, der passer til dine behov, når du sender en forespørgsel på vores hjemmeside. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe jer med at skabe den stemning, der passer til arrangementet.

Vi ønsker at gøre alle oplevelser personlige, og derfor er vi villige og i stand til at være en del af hele processen. Gennem kommunikation og samarbejde vil vi gøre vores bedste for at finde løsninger, der fungerer for dig – og for os. Vi bestræber os på at yde en god service.

Find inspiration til bordopdækning til arrangementer i Aalborg

Besøg vores hjemmeside for at finde ud af, hvordan I kan bruge vores produkter til at dekorere jeres egen særlige begivenhed. Vi har eksempler på, hvordan tidligere kunder har anvendt vores dekoration til andre lejligheder, f.eks. bryllupper og fødselsdage.

Kontakt os for serviceudlejning i Aalborg

Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller brug for hjælp, så bedes du kontakte os via e-mail på: [email protected] eller på telefon: +45 20 67 31 37. Bemærk at vi kun besvarer inden for vores åbningstider, men du kan finde hjælp til både leveringsbetingelser, inspiration og sortiment, ved at kigge på vores hjemmeside.

Quote Cart