SERVICEUDLEJNING VEJLE

Er du på udkig efter serviceudlejning? Så tilbyder vi her hos Tablesetting eksklusiv serviceudlejning til store som små arrangementer i Vejle. Uanset om du mangler stel, LED-lamper, lysestager mm. Så har vi flere løsninger til dig. Skal du planlægge enten bryllup, konfirmation, barnedåb eller mindre arrangementer som havefest, fødselsdag, så har du mulighed for at leje hele sæt af borde og stole og tilhørende udstyr hos os. 

Vi har et stort udvalg af flotte produkter, som du kan leje til en god pris i Vejle. Vores udvalg er bredt og dækker behovet for vores kunder, uanset om det skal bruges til mindre eller større arrangementer. Vi har stor erfaring med serviceudlejning, hvor vi prøver at ligge en dyd i at skabe de bedste rammer for vores kunder. Vi sigter efter at opfylde dine behov, ved at tilbyde god service og kommunikation igennem hele processen. Hvad enten I ønsker farvede stentøj eller farvede porcelæn har vi tallerkener og skåle der kan matche netop det farvetema I vælger. Farvede glas kan gøre meget til en fests og dem finder I også et stort udvalg af hos os. Vi udvider løbende vores sortiment løbende med tidens trends og farver.

Leje af borde og stole i Vejle

Hos Tablesetting tilbyder vi eksklusive produkter med høj kvalitet, hvilket tydeligt kan ses i vores brede og stilrene sortiment. Hos os er det en mulighed at leje komplette sæt med borde og stole og plankeborde med tilhørende bænke. 

Mange af vores produkter kommer med et stilrent design af træ, hvor det er muligt at bestille flotte crossback stole til både voksne og børn. Både stole, borde og bænke kommer i et flot design, som alle matcher hinanden. Vi har fokus på produkter, som er lavet af træ, hvor det er muligt at bestille accessoires såsom lammeskind, for at gøre udseendet perfekt. 

Med vores produkter, sigter vi efter at fuldende rammerne for din fest. Så hvis du ønsker et stilrent og flot arrangement, så er jeg sikker på at vi kan tilbyde dig den perfekte løsning. Udover komplette sæt af borde og stole, er det også muligt at leje alt fra flotte hørservietter til lysestager og vaser, som alle kan findes på vores hjemmeside. 

Skal du holde fest? Se vores festudlejning i Vejle

Hos Tablesetting har vi stor erfaring med udlejning af service i Vejle, hvor vi tidligere har udlejet produkter til alt fra bryllupper til havefester. Med vores brede sortiment, sigter vi efter at opfylde alle dine krav, så du kan sætte de perfekte rammer for dit næste arrangement. Få en leverings pris til Vejle eller afhent selv på vores lager ved Århus.

Vi sigter efter at gøre oplevelsen for dig, så personlig som mulig. Dette sker igennem kommunikation, hvor vi sammen prøver at finde den bedste løsning til dig. Vi stræber efter at skabe god service, for hvis du er tilfreds, så følger vores tilfredshed automatisk med. 

Inspiration til borddækning til dit arrangement i VEjle

Hvis du på nuværende tidspunkt har planer om at holde et arrangement, enten en fødselsdag, et bryllup eller andet, så er det muligt at finde inspiration på vores hjemmeside. Her har vi en hel side, som er eksempler for tidligere kunders opdækning med vores produkter. Så hvis du mangler inspiration, eller bare ikke gider bruge tid på opdækningen af dit arrangement, så kan du enten kopiere eller tage dele fra vores nuværende opslag. 

Kontakt os her for serviceudlejning i Vejle

Hvis du har brug for hjælp eller er i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail: [email protected] eller tlf.: +45 20 67 31 37 i vores åbningstid. 

Ellers kan hele vores sortiment, information om levering til Vejle eller andet findes på vores hjemmeside.

Quote Cart