SERVICEUDLEJNING KØBENHAVN

Serviceudlejning København – Få den fest du drømmer om

Ønsker du at forkæle dine gæster med service i højeste kvalitet, og en borddækning som udstråler elegance, charme og æstetik? Tablesetting tilbyder den smukkeste serviceudlejning til dit event i København, hovedstadsområdet og Sjælland. Vores service, crossback stole og træborde kan afhentes i vores showroom i Slangerup, 36 km fra København, eller vi kan levere det direkte til din fest.

Med vores serviceudlejning København, har du mulighed for at byde dine gæster til bords i skønne omgivelser med en borddækning de sent vil glemme. Uanset om du planlægger firmaarrangement eller familiefest, er det vigtigste for os, at du glæder dig til at åbne dørene og at din dag bliver helt perfekt. Søger du serviceudlejning i Roskilde eller Lyngby, kan dette naturligvis også lade sig gøre.

Serviceudlejning København med sans for de smukke detaljer

Det bør ikke være tilfældigt, hvordan du sammensætter f.eks. stel og bestik i din borddækning. Et øje for de små detaljer kan tage udtrykket til et nyt niveau, og være med til at skabe en bedre atmosfære og hyggeligere rammer til din fest.

Uanset om du går efter et klassisk og elegant udtryk, eller om du ønsker mere afslappede rammer, så har du mulighed for at sammensætte service efter behov. Detaljerne er vigtige, og afholder du f.eks. bryllup på en herregård er en ekstravagant minimalistisk stil måske mest relevant for dig. Er brylluppet til gengæld udendørs eller i et festtelt, bør du overveje at gå efter service i jordnære farver.

Søg inspiration til din borddækning med vores smukke billeder

Synes du vores service er smukt, men har du brug for inspiration til, hvordan du skal sammensætte det til din fest? Vi har samlet en række billeder fra fester hvor vores service er i brug, og du har mulighed for at finde inspiration til din borddækning her. Hvis du gerne vil se produkterne fysisk, er du også velkommen til at kigge forbi vores showroom i Slangerup. Her kan du se alt fra stel og bestil til vores smukke crossback stole inden du bestiller serviceudlejning København. Du kan også kontakte os per telefon på: +45 22 21 93 68 eller per mail på:  [email protected] hvis du har brug for vejledning og rådgivning til din fest.

Ønsker du at leje service i København?

I vores udvalg af stel, kan du leje alt fra det klassiske og ikoniske hvidriflet stel fra Royal Copenhagen, til rustikt stentøj i flere farver. Kombinationerne er helt op jer. Vi har lagt billeder ind til inspiration, alt efter hvilket look i ønsker og hvilken begivenhed I skal holde.

Der kan være mange detaljer som kan overses, så hvis I går med tankerne om at serviceudlejning i Hørsholm og ønsker lidt rådgivning er du/I meget velkommen.

Lej borde og stole i København - gør oplevelsen perfekt for dine gæster

Hvis du vil gøre festoplevelsen komplet for dine gæster, bør du også overveje stole og borde som matcher din borddækning. Det vil være ærgerligt, hvis du har sammensat den perfekte service, men resten af opsætningen ikke rammer den samme æstetik.

Vores rustikke crossback stole og smukke træborde kan tilføje den ekstra detalje til lokalet, som tager din opsætning til et uimodståeligt niveau. Crossback stolene i smukt birketræ, leveres med komfortable hynder i naturfarvet hør som matcher perfekt til vores plankeborde. Både borde og stole leveres også i børnestørrelser, og vil du gå all-in på udtrykket kan du leje smukke grå lammeskind til anledningen.

Der er masser af mulighed for at gøre din fest smukt og personlig med Tablesetting, og med vores serviceudlejning København kan du skabe de perfekte omgivelser til dit arrangement.

Quote Cart