SERVICEUDLEJNING LYNGBY

Skal du holde fest, konfirmation, barnedåb, bryllup, firmafest eller en anden begivenhed, og ønsker du at skabe helt unikke rammer med en smuk og personlig borddækning? Hos Tablesetting kan du leje alt fra guldbestik, vintage vaser, smukt stel, krystalglas, servietter, træstole og træborde.

Vi hjælper dig med at skabe de unikke rammer så jeres borddækning får netop den personlighed I ønsker. Til konfirmationbarnedåb eller bryllup. Vi har beliggenhed 30-40 min. fra Lyngby og tilbyder at gerne at levere og afhente det for jer, til en god pris. Ønsker i selv at afhente og returnere er det også muligt. Dette koordineres og aftales efter booking.

Hos Tablesetting kan I meget tæt på Lyngby få opfyldt jeres drømme til en meget smuk og personlig borddækning. Vi hjælper jer med at sætte de helt unikke rammer for jeres fest med vores serviceudlejning Lyngby. 

En personlig borddækning er med til at skabe en wow effekt til jeres fest. Der er mange muligheder som vi gerne hjælper med inspiration til. Det kan være den røde tråd i farver, eller look. Vi har lager/showroom meget tæt på Lyngby og byder altid velkommen så I kan se jeres setup live.

Ønsker du at leje Cross-back stole & træborde i Lyngby?

Vi tilbyder jer de smukkeste cross-back træstole og rustikke plankeborde. Vores træstole og træborde giver et fuldendt look til jeres fest. Mange af vores kunder vælger også at leje vores træstole til udendørs vielser, havefester eller som et alternativ til stole på et venue. Vores rustikke træborde passer til 6 pers. og er meget brugervenlige og nemme at håndterer. Bordene er designet til at kunne anvendes med og uden dug. Begge dele giver et helt unikt look til jeres borddækning.

Ønsker du at leje service i Lyngby?

I vores udvalg af stel, kan du leje alt fra det klassiske og ikoniske hvidriflet stel fra Royal Copenhagen, til rustikt stentøj i flere farver. Hertil er der ingen grænser for sammensætningen af både farvede glas, klare glas, krystalglas, guld eller sølvbestik. Vi har som nogle af de eneste hørservietter til udlejning i smukke douchede farver og vintage sølvbestik og vaser. Uanset om det er små detaljer du ønsker til bordet eller en komplet borddækning fra os, så hjælper vi altid gerne med serviceudlejning Lyngby.

Lager/showroom kun 30 min. Fra Lyngby

Vi har samlet lidt inspiration til dig, som er i gang med at planlægge leje af service, borde og stole i Lyngby. De små detaljer til festen, er ofte de vigtigste, og dem der skaber “den wow effekt” som du ønsker. Vi ved at det kræver tid og planlægning at opnå drømmebordet, og nogle gange kan der være for mange muligheder. Mange kunder ønsker se det hele live og vi kan derfor tilbyde dig at kigge forbi vores lager/showroom i Slangerup. Sammen kan vi sammensætte jeres drømme-borddækningen til festen i haven, brylluppet, barnedåben eller firmafesten. 

Med serviceudlejning i Lyngby kan du/I få jeres drømme til borddækningen opfyldt. 

Du/I er altid velkommen til at kontakte os på [email protected], eller på +45 22219368

Quote Cart