SERVICEUDLEJNING ROSKILDE

Hvis du leder efter muligheder for serviceudlejning i Roskilde, så har du muligheden at benytte dig af Tablesetting. Vi har stor erfaring med udleje af produkter til alle salgs arrangementer. Så hvis du planlægger enten formelle eller uformelle, store eller små begivenheder, så kan du finde en god løsning hos os. Vi har erfaring med alt fra bryllupper til havefester, hvor vores produkter kan dække flere typer af flotte opdækninger. 

Hos Tablesetting kan du finde et stort udvalg af produkter med høj kvalitet, hvor vores sortiment består af produkter med elegance og stil. Vores mål er at prøve og opfylde alle dine ønsker, derfor vil der igennem hele processen være kommunikation os imellem. Denne måde har vi tidligere haft erfaring med, hvilket har efterladt en masse tilfredse og tilbagevendende kunder i vores virksomhed. 

I kan med fordel udnytte muligheden for at vi leverer og afhenter vores produkter lige ved døren. Skriv eller ring til os og få en fragtpris til Roskilde.

Udlejning af træborde i Roskilde

Hos Tablesetting er det muligt at leje træborde til flere typer af arrangementer. Vores borde er klassiske plankeborde, som er lavet i træ. De er lavet i et flot design, som giver dig muligheden for at skabe en god atmosfære. 

Det er muligt at leje flere typer af komplette sæt, hvor der indgår enten borde og stole eller borde og bænke. Alle vores produkter matcher hinanden, så du har rig mulighed for at kombinere vores løsninger på tværs af hinanden.

Leje af stole i Roskilde

Til vores flotte plankeborde er det populært at leje vores flotte crossback stole. Crossback stolene er også lavet af træ, hvor det er muligt at få dem i størrelser til både voksne og børn. Ydermere er det en mulighed at leje bænke, de har samme design som vores borde.

Hvis du lejer vores crossback stole i træ, så har du muligheden for at tilføje flotte lammeskind til din ordre. De er en perfekt tilføjelse til hele designet, som kan være med til at skabe en flot og elegant atmosfære i lokalet. 

Leje af bestik i Roskilde

Det er muligt at leje flere typer af bestik, hvor vi udlejer i farverne: sølv, messing, guld og stonewashed rustikt design. De forskellige typer af bestik har hvert deres look, hvor de både kan dække minimalistiske, men også elegante opdækninger. 

Vi har et bredt udvalg af bestik, hvor du kan finde både forretsgaffel, middagsgaffel, middagskniv, middagsgaffel, dessertske, dessertgaffel, teske og kagegafler i vores sortiment. Vi har et komplet sæt af sølv vintagebestik, hvor du har muligheden for at leje flot og klassisk bestik. Alt indhold i vores vintagesæt er ikke ens, men har hver især sit eget flotte design. 

Udover bestik har vi også farvede vinglas og vandglas, samt tallerkener i farver og de mere rustikke skåle og tallerkener i stentøj.

Find inspiration på borddækning

Hvis du er i tvivl om hvordan opdækningen til dit arrangement skal være, så er det muligt at se vores produkter i brug. På vores hjemmeside kan du finde inspiration fra tidligere kunder, som har delt deres flotte opdækninger. Ydermere har vi også selv lavet eksempler, som du bestemt gerne må anvende. I kan også altid booke en tid i vores showroom hvor vi kan dække et smukt bord sammen.

Kontakt os ved spørgsmål angående serviceudlejning

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller mangler hjælp, så har du den mulighed at du kan kontakte os via enten telefon: +45 22 21 93 68 eller mail: [email protected], hvor vil besvare dig, så hurtigt som muligt. Hvis du mangler hjælp med det samme, så er det muligt at finde information på vores hjemmeside. 

Quote Cart