SERVICEUDLEJNING SJÆLLAND

Hos Tablesetting er det muligt at finde et bredt udvalg af service, som kan lejes i en tidsbestemt periode. Vores sortiment består af flere forskellige typer af produkter, hvor vi har stor fokus på at indkøbe varer af god kvalitet. Du kan få eksklusive udlejning af service på hele Sjælland, hvor vi kan hjælpe med at levere produkter til store og mindre arrangementer. Som f.eks. hvis du søger serviceudlejning i Nordsjælland, København eller Roskilde.

Vi har stor erfaring med at levere service til store arrangementer, hvor vi har leveret til både bryllupper, konfirmationer og ”runde” fødselsdage, men vi har stor erfaring med arrangementer som havefester, grillfester mm. Vi sigter efter at skabe en god oplevelse for vores kunder, hvilket har resulteret i at vi prøver og skabe god kommunikation igennem hele processen. Vi mener at de bedste resultater for os og jer, kommer ved at være på lige fod, så vi ikke støder på unødvendige problemer eller komplikationer. Det er muligt at få leveret og hentet vores produkter ved døren, så længe at I opfylder vores leveringsbetingelser.

Serviceudlejning på Sjælland til forskellige arrangementer

Vi forstår at der kan være forskellige krav, når vi taler om opdækning af festlige arrangementer. Derfor har du som kunde hos os, rig mulighed for at sammensætte flere af vores produkter, som kan findes her på vores hjemmeside. Vi vil hjælpe dig med at skabe lige den atmosfære, som du ønsker, skal være gennemgående til dit arrangement.

Vi vil gerne gøre hver eneste oplevelse personlig, og derfor føler vi os forpligtede til at være en del af hele processen. Igennem kommunikation og samarbejde, vil vi prøve at finde den bedste løsning for dig. Vores mål er at skabe en god service, for hvis du er tilfreds med resultatet, så er vi det også.

Leje af borde og stole Sjælland

Hos os er det muligt at leje komplette sæt af borde og stole, som alle kommer i høj kvalitet. Det er for dig som kunde, muligt at vælge i mellem enten borde og stole eller borde med tilhørende træbænke. Vores produkter er primært lavet af træ, hvor der er fokus på kvalitet og design.

Vi tilbyder leje af crossback stole, hvor du kan leje det samme design til både børn og voksne. Alle vores store møbler matcher hinanden, så udtrykket til dit arrangement, bliver så elegant som muligt. Et produkt som typisk bliver lejet sammen med vores stole og borde, er vores lammeskind. Ved leje af stole og borde, kan man få de flotte lammeskind med, til en fornuftig pris. Lammeskindene kan tilføre værdi til elegant og flot opdækning, hvor de kan anvendes både på stolene og bordene.

Vores produkter omfatter alt, hvad du har brug for til at afholde et fantastisk arrangement. På vores hjemmeside kan du finde alt fra stel til flotte vaser.

Inspiration til opdækning

Besøg vores inspirationsunivers for at få inspiration til, hvordan du kan dekorere dit arrangement. Vi har eksempler på, hvordan tidligere kunder har brugt vores produkter til andre særlige lejligheder. Du kan finde inspiration på alt fra opdækning af bryllupper til konfirmationer.

Kontakt os ved spørgsmål om serviceudlejning på Sjælland

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, bedes du kontakte os via e-mail på [email protected] eller telefon: +45 22 21 93 68. Hvis du er stødt på denne hjemmeside uden for vores åbningstider, er det muligt at se hele vores sortiment og finde inspiration til din borddækning her på hjemmesiden.

Quote Cart