SERVICEUDLEJNING NORDSJÆLLAND

Uanset om det er firmafest eller privatfest, så sørger Tablesetting for, at du får leveret smuk service til dit event i Nordsjælland.

Er du i gang med at arrangere en fest i Nordsjælland, f.eks. i Hørsholm, Hillerød eller Lyngby, og vil du gerne imponere dine gæster? En smuk borddækning kan sætte prikken over i’et til din fest, og er der kræset lidt ekstra for opsætningen gør det dagen bedre for alle dine gæster.

Med Tablesetting kan du sætte den helt rigtige atmosfære til firmafesten, barnedåben, konfirmationen eller brylluppet, og med vores serviceudlejning Nordsjælland kan du skabe en borddækning lige efter din smag.

Vores elegante service, smukke crossback stole og rustikke træborde kan leveres direkte til dig. Du har også mulighed for, selv at hente dem på vores lager i Slangerup. I Nordsjælland finder man nogle af Danmarks mest idylliske områder, og det er ærgerligt hvis din festopsætning ikke lever op til omgivelserne – heldigvis hjælper Tabesetting dig med at sætte de mest fantastiske rammer for dagen.

De smukkeste bordopsætninger med serviceudlejning Nordsjælland

Noget af det sjoveste ved at planlægge en fest, er at lege med forskellige kombinationer til borddækningen. Det kan give vidt forskellige udtryk, om du sammensætter sølvbestik og råt stentøj, eller vores origin porcelæn eller vintage porcelæn og guldbestik. Med vores service, har du mulighed for at lave lige præcis de kombinationer du synes, passer bedst til dagen og dit arrangement.

En smuk borddækning med sans for de små detaljer er en fryd for øjet, og med vores service kan du sætte den rette atmosfære når maden skal nydes med til firmafesten eller dit familiearrangement.

Borde-og stoleudlejning Nordsjælland med Tablesetting

Har du glædet dig til din fest i lang tid? Det har dine gæster helt sikkert også, og derfor er der god grund til at gå all-in på de festlige rammer. Vores crossback stole er et sikkert hit til festen. De elegante stole i birketræ, bringer nemlig et elegant og varmt udtryk til lokalet, og med den rette bordopsætning bliver æstetikken gennemført smuk.

Sammensæt vores crossback stole og vores rustikke træborde. De komplette sæt passer perfekt til både udendørs og indendørs arrangementer og giver et fuldendt look til din fest i Nordsjælland.

Har du brug for ideer til din borddækning?

Uanset hvor langt du er i din festplanlægning, så kan det være godt med lidt visuel inspiration til din borddækning. Derfor har vi samlet en masse billeder fra bryllupperkonfirmationer og barnedåb som du kan give dig gode ideer til din egen fest.

Har du brug for at se vores service, crossback stole og borde inden du lejer service hos Tablesetting? Kom gerne forbi vores showroom i Slangerup, hvor du har mulighed for at se vores produkter fysisk. Du er også altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller telefon på: +45 22 21 93 68 hvis du har spørgsmål.

Vi står altid klar til at hjælpe dig i hus med den perfekte bordopsætning til både firmafester og private arrangementer!

Quote Cart