SERVICEUDLEJNING HØRSHOLM

Ønsker du at leje service, borde eller stole i Hørsholm?

Hos Tablesetting serviceudlejning kan du leje service i Hørsholm. Vores lager ligger 20-30 min fra Hørsholm midtpunkt. Vi kan levere og afhente, eller du/I kan selv afhente og returnere.

Når der skal være fest eller anden stor begivenhed, er der mange detaljer der skal på plads. Borddækningen er én af dem. Hos Tablesetting kan vi hjælpe dig med at skabe rammerne om jeres drømmefest – nemlig bordet. Vi tilbyder udlejning i Hørsholm indenfor for al service, smukke cross-back træstole, træborde, krystalglas, farvede glas, bestik i sølv eller guld og mange andre fine detaljer til bordet. 

Der er mange anledninger i livet der skal fejres; konfirmation, bryllup, barnedåb, fødselsdage er bare nogle af dem. Vi her for at hjælpe dig/jer med skabe det personlige bord som giver den extra wow effekt til festen. Firmafester og serviceudlejning i Hørsholm kan vi også hjælpe jer med. Vi kan levere og afhente som det passer bedst for jer. Ønsker i selv at afhente/returnere kan dette også aftales.

Her er valgt de smukke krystalglas inkl. champagnefadet. Stellet er Arctic white fra Raw, der med sit rå udseende med perlemors krakeleringer leder tankerne hen på et smukt vinterlandskab. Vintage sølvbestikket giver elegance til bordet og de flotte cross back stole giver noget varme til rummet. Her kan man leje vores lammeskind til at fuldenden “winter wonderland” følelsen. Der er frit valg på alle hylder til at lave dekorationer eller blomster hertil. Tørrede blomster som her eller læg store grankogler, julekugler i sølv og hvide nuancer, hvide små juletræer. Der er masser af muligheder og man kan ikke pynte for meget.

Hvad skal du/I vælge af serviceudlejning i Hørsholm?

Drømmebordet kan stå meget klart for mange, og for nogle er valgmulighederne også for mange. Ønsker du at leje service i Hørsholm, eller borde & stole, så er du altid velkommen til at kontakte os for et personligt møde eller anden inspiration. 

Leder du efter udlejning af Cross-back stole & træborde I Hørsholm?

Udover smuk serviceudlejning i Hørsholm hos Tablesetting, så tilbyder vi også smukke cross-back træstole og rustikke plankeborde. Både træstole og træborde giver et meget varmt og eksklusivt look til festen. 

Cross-back træstolene kan anvendes til udendørs og indendørsarrangementer. Nogle kunder vælger også at bruge stolene til udendørs vielser, for bagefter at anvende dem til festen.

Til jeres fest i Hørsholm kan I også leje smukke rustikke træborde. Dette skaber et fuldendt og meget eksklusivt look. Bordene er meget fine både med og uden dug. Ønsker du/I at booke serviceudlejning, cross-back træstole og træborde i Hørsholm, men i tvivl om det visuelle look, så er du/I meget velkommen til at kontakte os for eventuel fremvisning. 

Ønsker du at leje service i Hørsholm?

I vores udvalg af stel, kan du leje alt fra det klassiske og ikoniske hvidriflet stel fra Royal Copenhagen, til rustikt stentøj i flere farver. Kombinationerne er helt op jer. Vi har lagt billeder ind til inspiration, alt efter hvilket look i ønsker og hvilken begivenhed I skal holde.

Der kan være mange detaljer som kan overses, så hvis I går med tankerne om at serviceudlejning i Hørsholm og ønsker lidt rådgivning er du/I meget velkommen.

Lager/showroom kun 30 min. Fra Hørsholm

På vores website har vi forsøgt at samle lidt inspiration til dig. Der mange muligheder og vi ved at det kræver tid og planlægning at få det hele på plads, ikke mindst den visuelle drøm. 

Hvis i allerede nu er i gang med at søge efter serviceudlejning i Hørsholm eller udlejning af stole og borde, så kan vi hos Tablesetting bestemt hjælpe jer videre og give jer inspiration til netop jeres drømmebord. 

Har du/I et ønske om at se det hele live, er døren altid åben hos os, hvor vi kan dække bordet sammen. Med serviceudlejning i Hørsholm hos Tablesetting, bliver drømmebordet til virkelighed. 

Du/I er altid velkommen til at kontakte os på [email protected], eller på +45 22219368

Quote Cart