Hjem » Lej farvede vinglas & vandglas

WOW-effekten kan du leje lige her..

Vores farvede vinglas er vi vilde med, og de skaber virkelig en helt fantastisk magi og WOW effekt til borddækningen. Vi har flere farver vi kan tilbyde jer. Blandt andet grønne vinglas, blå vinglas, rosa vinglas, bordeaux vinglas, gyldne vinglas og grå vinglas. I vandglas kan vi tilbyde de mundblæste swirl glas i alle regnbuens farver eller et riflet bordeaux vandglas. Alle farvede glas er et mix af forskellige designs, og netop dette skaber et smukt spil til bordet. Enten i 1 farve eller1 mix af flere farver. Sammensæt ligesom I ønsker.

Lej bordeaux vandglas

BORDEAUX VANDGLAS

anna von lipa confetti vandglas

CONFETTI VANDGLAS

Image

MIX AF ALLE FARVER VINGLAS

VARIANTER

Bordeaux, Rosa, Grønne, Grå, Blå, Rosaline, Gyldne ​ & Amber

Anna Von Lipa Swirl glas – Denne model lejes kun ud i mix farvesammensætning

Anna von Lipa Confetti glas I mix af farver.

Bordeaux & smoke vandglas

LEJEPRIS

8 kr. stk.

Borddækning med farvede glas og keramik stel og hørservietter

Her ses Anna Von Lipa Swirl vandglas i mix af farver – Derudover er der Stölzle Vinglas samt vasen fra Fritz Hansen

Borddækning til bryllup
Borddækning med keramik og et rosa vinglas

Rosa vinglas kombineret med de bordeaux vinglas og bestik i guld.

Borddækning med grønne vinglas

Grønne vinglas kombineret med klare krystalglas.

Borddækning med royal copenhagen hvidriflet stel og rosa vinglas

Bordeaux og Rosa vinglas med hvidriflet stel fra Royal Copenhagen.

Borddækning med keramik stel og grå vinglas

Grå vinglas kombineret med klare krystalglas – Natur stentøj og guldbestik.

Image

Her er et smukt close up af de fine bordeaux glas og kan her ses i mix med de rosa vinglas. En kombination, der er meget populær.

  Send os en forespørgsel  Udlejning af farvede glas

  Skab magi til borddækningen. Vi har flere farvede vinglas og vandglas vi kan tilbyde jer. Farverne er grønne vinglas, blå vinglas, rosa vinglas, bordeaux vinglas, gyldne vinglas, amber vinglas og grå vinglas. Alle farvede glas er assorteret modeller, og netop dette er med til at skabe et smukt spil til bordet. Sammensæt farverne ligesom I ønsker for at ramme jeres farvetema.

  De farvede vinglas kan anvendes til både hvidvin, rødvin, dessertvin eller portvin. De er lavet i presset glas. og det gør, at de er lidt tungere end andre glas. De er et perfekt match med deklarer krystalglas, som mange vælge at kombinere dem med. 

  De smukke Swirl vandglas fra Anna Von lipa er mundblæst i Tjekkiet. De findes i et utal af farver. De udlejes i et mix af alle farver. De giver et smukt spil på bordet. 

  Vi får løbende nye farver til sortimentet. Du kan se mere her NYHEDER.

  Farvede glas til bryllup, konfirmation og fødselsdage

  En favorit er at vælge enten 1 farvet vinglas eller vandglas og kombinere det med 1-2 krystalglas. Eller et mix af alle farver som hvidvinsglas og portvinsglas og benytte klar krystalglas som champagne, Rødvin og vandglas. En af vores bestsellere er 1 grønt vinglas, 1 krystal rødvinsglas, 1 krystal hvidvins glas, 1 krystal vandglas. En farve som også er meget populær er vores rosa vinglas. Begge farver passer godt til både bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og fest. 

  I vores udvalg finder du både vandglas farvede i mange forskellige farver. Om end de skal være blå, grønne, rosa eller brune så har vi hvad I skal bruge. Dertil finder du også farvede vinglas.

  LEJ ROSALINE GLAS

  Det franske fine design er en ever-green, og du kan leje de smukke rosaline vinglas hos os.

  Glassene er vintage og skaber en varm og smuk borddækning, som I og jeres gæster vil mindes mange år frem.

  Vi har 3 varianter I kan leje: Vinglas og champagneglas.

  Skal i holde et sommerbryllup eller en havefest er dette glas helt perfekt. Den fine swirl-effekt skaber elegance, luksus og ynde til bordet. Mange vælger at kombinere rosaline glassene med vores krystal hvidvinsglas og vores krystal vandglas, da de harmonerer smukt sammen på bordet. 

  Rosaline vinglassene er til jer, der ønsker et unikt vintage look til bordet, eller ønsker en sart lys farve til at bryde det lyse og stilrene look, som man får med krystalglas.

  Scroll til toppen
  Kurv