Hjem » Lej farvede glas – farvede vinglas og vandglas

WOW-effekten kan du leje lige her..

Vores farvede vinglas er helt unikke, og de skaber virkelig en helt fantastisk magi og WOW effekt til borddækningen. Vi har flere farver vi kan tilbyde jer. Blandt andet grønne vinglas, blå vinglas, rosa vinglas, bordeaux vinglas, gyldne vinglas og grå vinglas. Alle farvede vinglas er et mix af forskellige designs, og netop dette skaber et smukt og unikt bord. Bestil enten 1 farve og kombiner med klare glas eller mix de farver I synes bedst om. I vandglas kan vi tilbyde de mundblæste swirl glas i alle regnbuens farver, de nordiske glas fra Broste Copenhagen eller et riflet bordeaux vandglas.

VARIANTER af farvede glas

Bordeaux vinglas, rosa vinglas, grønne vinglas, grå vinglas, blå vinglas, gyldne vinglas og amberfarvet.

Franske vintage rosaline vinglas og champagneglas

Anna Von Lipa swirl mundblæste glas – Denne model lejes kun ud i mix farvesammensætning.

Anna von Lipa BIG confetti glas i nude farver.

Broste Copenhagen nordic bistro smoke vandglas.

Broste Copenhagen limfjord vandglas i amber og smoke.

LEJEPRIS på farvede glas

8 kr. stk.

Image
Image

Her ses Anna Von Lipa swirl vandglas i mix af farver – kombineret med et hvidvinsglas i rosaline og et rødvinsglas i krystal.

Image

Image

De nye vandglas fra Broste Copenhagen er smukke til den enkle opdækning, hvor man ønsker at holde det stilrent med lidt farve på bordet.

Borddækning til bryllup
Borddækning med keramik og et rosa vinglas

Rosa vinglas kombineret med de bordeaux vinglas og bestik i guld.

Borddækning med grønne vinglas

Rosaline vinglas med swirl vandglas med klare champagne krystalglas.

Borddækning med royal copenhagen hvidriflet stel og rosa vinglas

Confetti vandglas i kombination med krystalglas.

Borddækning med keramik stel og grå vinglas

Grå vinglas kombineret med klare krystalglas – Natur stentøj og guldbestik.

Lyserøde vinglas sammensat med krystalglas

Her er et smukt close up af de fine bordeaux glas og kan her ses i mix med de rosa vinglas. En kombination, der er meget populær.

  Send os en forespørgsel


  Udlejning af farvede drikkeglas i flere farver

  Skab magi til borddækningen med farvede drikkeglas. Udover vores normale glas til udlejning, har vi flere farvede vinglas og vandglas vi kan tilbyde jer. Farverne er grønne vinglas, blå vinglas, rosa vinglas, bordeaux vinglas, gyldne vinglas, amber vinglas og grå vinglas. Alle farvede glas er assorteret modeller, og netop dette er med til at skabe et smukt spil til bordet. Sammensæt farverne ligesom I ønsker for at ramme jeres farvetema.

  De farvede vinglas kan anvendes til både hvidvin, rødvin, dessertvin eller portvin. De er lavet i presset glas. og det gør, at de er lidt tungere end andre glas. De er et perfekt match med deklarer krystalglas, som mange vælge at kombinere dem med. 

  De smukke Swirl vandglas fra Anna Von lipa er mundblæst i Tjekkiet. De findes i et utal af farver. De udlejes i et mix af alle farver. De giver et smukt spil på bordet.

  Vi får løbende nye farver til sortimentet. Du kan se mere her NYHEDER

  flotte Farvede glas til bryllup, konfirmation og fest

  En favorit er at vælge enten 1 farvet vinglas eller vandglas og kombinere det med 1-2 krystalglas. Eller et mix af alle farver som hvidvinsglas og portvinsglas og benytte klar krystalglas som champagne, Rødvin og vandglas. En af vores bestsellere er 1 grønt vinglas, 1 krystal rødvinsglas, 1 krystal hvidvins glas, 1 krystal vandglas. En farve som også er meget populær er vores rosa vinglas. Begge farver passer godt til både bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og fest. 

  I vores udvalg finder du både vandglas farvede i mange forskellige farver. Om end de skal være blå, grønne, rosa eller brune så har vi hvad I skal bruge. Dertil finder du også farvede vinglas.

  farvede vinGLAS og champagneglas til udlejning

  Vores farvet vinglas kan lejes i mange forskellige farver. Det franske fine design er en ever-green, og du kan leje de smukke lyserøde vinglas hos os.

  Glassene er vintage og skaber en varm og smuk borddækning, som I og jeres gæster vil mindes mange år frem.

  Vi har 2 varianter af vinglas I kan leje: Vinglas og champagneglas.

  Skal i holde et sommerbryllup eller en havefest er rosaline vinglas helt perfekt. Den fine swirl-effekt skaber elegance, luksus og ynde til bordet. Mange vælger at kombinere rosaline glassene med vores krystal hvidvinsglas og vores krystal vandglas, da de harmonerer smukt sammen på bordet. 

  Rosaline vinglassene er til jer, der ønsker et unikt vintage look til bordet, eller ønsker en sart lys farve til at bryde det lyse og stilrene look, som man får med krystalglas.

  Scroll til toppen
  Kurv