Hjem » Lej drinksglas i krystal

Server jeres drinks i flotte store krystalglas fra Mixology og Timeless serien. Perfekte til blandt andet aperol spritz eller gin & tonics. De kan også bruges til en flot velkomstdrink. Glassene måler 20 cm i højden og 10 cm i diameter.

LEJEPRIS

8 kr. stk.

LOWBALL & HIGHBALL GLAS til drinks

Lej de fine facetslebne krystal Low ball og krystal highball glas til drinks. Gode til vand, sjusser, cocktails, whisky eller avecs.

Et cool valg, som også kan holde til en tur på dansegulvet.

Lej krystal high ball glas

LEJEPRIS

8 kr. stk.

MASON JARS

Et alternativ til jeres drinks til sommerfesten, brylluppet eller fødselsdagen er Mason Jars glas med eller uden håndtag.

– De passer perfekt med i kombination med drinksdispensere og beholdere til drinks.

Lej Mason Jars glas til fest
Lej Mason Jars med håndtag

LEJEPRIS

8 kr. stk.

Her er et mix af Champagnefade, Mixology drinksglas, low ball drinksglas samt mason jars

Her ses et mix af Champagnefade, Mixology drinksglas, lowball drinksglas samt mason jars.

Udlejning af drinksglas til fest

Cocktailparty? Velkomstdrink? Eller bare nogle gode drinks før og efter middagen? Vi har lige de drinksglas i skal bruge til jeres fest. 

Vores cocktailglas er velegnet til drinks og cocktails og passer til“all the good oldies”, såsom gin og tonic, tom collins, caipirinha, aperol Spritz, eller hvad hjerter lyster. Det er bestemt cocktailglas, der giver en flot detalje, når I serverer cocktails. Vi har flere varianter, og anbefaler klart et mix af dem alle. 

Tilbehør til drinksglas – fuldend borddækningen

En lille bonus info er at I godt kan bruge både vores krystal vandglas og champagneglas fra krystal serien, til blandt andet cocktails som white Russian, dark ‘n stormy, cosmopolitan etc.

Modellen Mixology fra Luigi Bormioli er et slankt glas med en stor skål – de flotte facetter i glasset gør det til en showstopper til feinschmeckeren, med utallige mulighed for at pynte og lave de smukkeste drinks. Glasset er til trods for det fine og lette design i meget høj og solid kvalitet.

Scroll til toppen
Kurv