Hjem » Lej drinksglas

Server jeres drinks i flotte store krystalglas fra Mixology og Timeless serien. De er perfekte til blandt andet Aperol spritz eller Gin & Tonics. De kan også bruges til en flot velkomstdrink. Glassene måler 20 cm i højden og 10 cm i diameter.

LEJEPRIS

8 kr. stk.

LOW BALL & HIGH BALL DRINKSGLAS

Lej de fine facetslebne krystal Low ball og krystal high ball glas til drinks. Gode til whiskey, vand og cocktails.

Et cool valg, som også kan holde til en tur på dansegulvet.

Lej krystal high ball glas

LEJEPRIS

8 kr. stk.

MASON JARS

Et alternativ til jeres drinks til sommerfesten, brylluppet eller fødselsdagen er Mason Jars med eller uden håndtag – De passer perfekt som drinksdispensere.

Lej Mason Jars
Lej Mason Jars med håndtag

LEJEPRIS

8 kr. stk.

Her er et mix af Champagnefade, Mixology drinksglas, low ball drinksglas samt mason jars

Her ses et mix af Champagnefade, Mixology drinksglas, low ball drinksglas samt mason jars – her brugt som små vaser. Se andre vaser her.

Udlejning af drinksglas

Cocktailparty? Velkomstdrink? Eller bare nogle gode drinks før og efter middagen? Vi har lige de drinksglas i skal bruge. 

Vores cocktailglas er velegnet til “all the good oldies”, som gin og tonic, tom collins, caipirinha, aperol Spritz, eller hvad hjerter lyster. Det er bestemt cocktailglas, der giver en flot detalje, når I servere cocktails. Vi har flere varianter, og anbefaler klart et mix af dem alle. 

Tilbehør til drinksglas

En lille bonus info er at I godt kan bruge både vores vandglas og champagneglas fra krystal serien, til blandt andet cocktails som white Russian, dark ‘n stormy, cosmopolitan etc.

Modellen Mixology fra Luigi Bormioli er et slankt glas med en stor skål – de flotte facetter i glasset gør det til en showstopper til feinschmeckeren, med utallige mulighed for at pynte og lave de smukkeste drinks. Glasset er til trods for det fine og lette design i meget høj og solid kvalitet.

 

Scroll til toppen
Kurv