Hjem » Nyheder » Romantisk bryllup i en lade

Vi havde fornøjelsen af at levere service til Mathias og Guro´s bryllup i august. De havde lavet alt selv og det var en fornøjelse at se deres billeder bagefter. Fra en skøn dag foreviget af fotograf Niloka.

Image

HØJ PÅ KÆRLIGHED

Vi fik de bedste ord med på vejen af brudeparret.

Drømme kan være vilde. Drømme er endnu vildere når de bliver til virkelighed! 

Tablesetting var med til lige præcis det – at gøre min drøm til virkelighed! Jeg har allerede begyndt at drømme nye drømme og vil ikke tøve er sekund med at række ud efter Camilla fra tablesetting igen. 

Så gør det så heller ikke noget at servicen er top dollar!!

Guro Korterød

borddækning i lade med borde og bænke

En fin detaljer var at de havde lagt brød frit på bordet og det blev en del af indtrykket som vi synes passede fint til rammerne om et ladebryllup.

Ladebryllup borddækning

Mathias & Guro havde valgt Rosaline glassene og flora stellet hele vejen igennem deres borddækning samt guldbestikket til at sætte prikken over iét.

Image

Billederne i ser her er blandt andet fra et lade bryllup, brudeparret ønskede den romantiske stil, med et strejf er det lidt mere rå look. Her valgte de at leje vores vores franske vintage rosaline vinglas og krystalglas og sætte dem sammen med vores flora vintage stel. Med denne borddækning fik de et meget unikt udtryk, med masser af historie. Lokationen blev i en lade, og det gør også bare en stor forskel, der sætter rammerne for stemningen og passer perfekt til denne borddækning. Valget af farvede glas kunne også være andre. Se alle vores farvede drikkeglas.

Image

Mathias og Guro havde også lagt gamle indsamlet tæpper på gulvene og det så super cool ud.

Har I ønsker om et ladebryllup? Med tyl eller stof i loftet – kan i også hente inspiration her hos Drømmetyl. Drømmetyl kan tilbyder i øvrigt også sparring og oppyntning.

Scroll til toppen
Kurv