Elegant og stilrent slotsbryllup

Inspiration til slotsbryllup

Drømmer I om at sige “ja” til den udkårne i en eventyrlig kulisse, omgivet af historie og ægte romantik? Et slotsbryllup er den ultimative drøm for mange, men selvom I ikke har mulighed for at afholde brylluppet på et slot, kan man stadig give gæsterne en eventyrlig oplevelse med den rette borddækning. Her på siden vil vi inspirere jer til at skabe den mest uforglemmelige og elegante borddækning til den store dag, med udgangspunkt i en opsætning vi lavede til et slotsbryllup på Kronborg Slot. 

Fornemmelsen af et slotsbryllup ligger i detaljen

Hvid dug er et oplagt valg, hvis I gerne vil give jeres gæster en følelse af et slotsbryllup – men resten af borddækningen behøver ikke være kedelig og stift. Der er nemlig rig mulighed for at lege med både farver, mønstre og stilarter uden at bryde temaet. 

Kombineres rustikke middagstallerkner med f.eks. royale forretstallerkner giver det et unikt og legende samspil. Guldbestik er det oplagte valg som kan stå i elegant kontrast til det hvide underlag. Krystalglas glimter smukt i lyset og tilføjer luksus til bordet, men her er der også mulighed for at lege med farvede krystalglas til at skabe harmoni med blomsterdekorationerne. Undgå papirservietter, og overvej hørservietter i naturfarver som passer oven på de rustikke tallerkner. Lysestager i antik stil, vil i øvrigt tilføje et historisk og royalt præg til bordet. 

Et slotsbryllup er ikke bare hvid dug og sort jakkesæt, men også en demonstration af de flotte naturlige omgivelser slottet ofte er placeret i.

Et unikt slotsbryllup hvor der leges med former og mønstre

At lege med former og mønstre i borddækningen til et slotsbryllup giver jer mulighed for at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for jeres gæster. Det er en kreativ måde at udtrykke jeres personlige stil uden at gå på kompromis med det mere royale udtryk. Gå efter en blanding af moderne og antikke serviceelementer. For eksempel kan I kombinere klassisk porcelæn med moderne glas eller omvendt. Dette skaber en unik visuel effekt og spænding

Elegant bordopsætning til slotsbryllup

Farvevalg til jeres slotsbryllup

At vælge de rigtige farver til dit slotsbryllup er afgørende for at skabe den ønskede stemning og æstetik. Hvid og creme udstråler tidløs skønhed og renhed. Disse farver skaber en strålende kontrast mod stenmure og vægge, og de kan danne en enkel og sofistikeret baggrund for din bryllupsdekoration. 

Blide pastelfarver som lyserød, lavendel og lyseblå bringer romantik og drømmende stemning til jeres slotsbryllup. De passer perfekt til forår eller sommerbryllupper på et slot og tilføjer en følelse af elegance. Dybblå sammen med gulddetaljer kan tilføje en følelse af kongelig pragt og denne dristige farvekombination bringer en stemning af elegance og raffinement, der passer perfekt til en slotsscenario. 

Dyb lilla bringer en følelse af luksus og mystik til borddækningen. Brug det som en accentfarve i blomsterarrangementer eller stofelementer for at tilføje dybde og drama til din slotsbryllupsdekoration

farvepalette
tablesetting neonskilt

Lad os hjælpe med at ramme slotsbryllup-stemningen

Har I brug for inspiration og sparring omkring dit bryllup? Lad os hjælpe jer med at finde den stemning I ønsker på jeres store dag. Uanset om det er et slotsbryllup, et bryllup i mere intime naturrammer eller noget helt tredje, så har vi helt sikkert de perfekte dekorationer til borddækningen. Find mere inspiration i vores inspirationsunivers, eller dyk ned i vores specifikke produktkategorier.  

Quote Cart