Ballonerne her er fra Party in a box. Farverne er lys blå, blå chrome og sølv chrome. Lysene er fra Søstrene Grene. Servietterne på billedet er grå – men man kan med fordel også sætte vores nye lyseblå servietter dertil. Se nedenfor.

Banneren er fra Party in a box.

Stearinlys

Der er uendelig mange farver at vælge mellem når det drejer sig om stearinlys. Vælg nogen almindelig eller helt utraditionelle som disse fra Ahnelight. Alternativt er det også smukt at vælge flere forskellige farver lys indenfor samme nuance.

Skal I holde barnedåb? Der er mange muligheder for at skabe en smuk og mindeværdig dag for jeres familieforøgelse.

FARVER

Det er meget traditionelt at vælge farver som lyserød og lyseblå, men det er absolut også meget smukt at vælge en grøn eller gylden tone. Farven kan være “den røde tråd” til jeres fest. Og farven kan komme i spil enten ved at tilføje et farvet glas, eller vælge krystalglas og lade blomsternes farve pryde bordet. Se vores store udvalg af farvede drikkeglas.

BLOMSTER

Valget af blomster afhænger altid af årstiden. Lige nu nærmer foråret sig, men det behøver ikke at være grene eller hyacinter som i skal bruge. Se her fra vores sidste photoskydning med de flotteste afskårne blomster, der passer smukt i vores udvalg af vaser. Se udvalget af vores små- og store vaser og flasker i glas.

PYNT

Det er lidt hyggeligt at bordet fortæller en historie om anledningen. Vi har valgt at tilføje balloner til festen her. Farverne kan i selv vælge at mikse. Igen er det meget smukt at lade farven på ballonerne følge den farve som i har valgt til jeres “røde tråd”. Ballonerne her er fra Party in a box og kan faktisk leveres til jer med helium i. Så det er bare super nemt til dagen. Der kan også dekorereres med en lille “Babyshower-banner”. 

Vi har også valgt at sætte lidt farver på stearinlysene. De her er fra Ahne Light og dem kan du købe med hos os, når du booker vores lysestager i enten sølv eller messing. Se priserne på lysestager på Ahne Light stearinlys og vores udvalg af lysestager.

En anden virkelig smuk og enkel detalje er vores hørservietter, som I kan vælge at leje til jeres barnedåb. Farverne kommer lige fra lyseblå, rosa til mere neutrale farver som sand og natur og selvfølgelig klassiske hvid. Se alle vores farvede .

Quote Cart