Minimalistisk borddækning for handvärk

Inspiration til firma event

Planlægger I et firma event, arrangement eller fest? Forkæl kollegaerne, investorerne eller gæsterne med en elegant borddækning, som sætter de rigtige rammer i jeres omgivelser. I dette indlæg har I mulighed for at blive inspireret til jeres firma event, og vi fremviser billeder, servicekombinationer og en farvepalette som blev brugt til et firma event for HANDVÄRK. Forhåbentligt vil det inspirere jer, til at ramme den ønskede stemning til jeres næste arrangement. 

Et firma event i minimalistiske rammer

Til jeres firma event, kan en minimalistisk tilgang til borddækning skabe et stilrent og eksklusivt udtryk. Hos HANDVÂRK var omgivelsernes farver mørke og afdæmpede, og her er gulddetaljer et sublimt valg der fungerer rigtig godt til sort. Vores guldbestik og vintage porcelæn med guldkant står i smuk kontrast til det mørkere underlag, og det tidsløse hvidriflet Royal Copenhagen stel emmer af minimalistisk elegance.  

I mørkere lokaler giver krystalglas et smukt genskær, og her er der rig mulighed for at kombinere dem i forskellige farver. Hos HANDVÄRK blev krystalglas i afdæmpede grønne og amber-farver brugt til at skabe lidt liv på bordet, uden at det blev larmende. 

Firma event for HANDVÄRK

Firma event med tidsløse klassikere

Nogle serviceelementer ender med at blive tidsløse klassikere. Det hvidriflede stel fra Royal Copenhagen er et godt eksempel på dette. Det skyldes først og fremmest de simple og lækre designdetaljer, men også det faktum at de er lette at kombinere i borddækningen til jeres firma event. Porcelænet passer både til sølv-og guldbestik, almindelige- og krystalglas, farvede- og hvide desserttallerkner, og de giver derfor rig mulighed for at sammensætte efter smag. 

Borddækning til HANDVÄRKS firma event

Farvepalette til jeres
firma event

Et firma event kan have mange former, og det er vidt forskellige hvilken atmosfære man forsøger at ramme. Hvis I dog er inspireret af den minimalistiske og tidsløse elegance, kan I ramme udtrykket med nogle simple grundfarver som afbrydes af afdæmpede kontraster. 

Hvid, grå og sort fungerer rigtig godt som søjler i et minimalistisk udtryk. Guld, amber og en rolig grøn farve vil tilføje kant til borddækningen, uden at overstråle det minimalistiske udtryk. 

Farvepalette til minimalistisk firma event
Tablesetting forbereder borddækning

Brug for sparring til din firmafest?

Har I brug for inspiration og sparring til jeres firmafest? Lad os hjælpe jer med at skabe den stemning, I ønsker for jeres begivenhed. Uanset om det er en stor firmafest, en intim sammenkomst eller noget helt unikt, så er vi sikre på, at vi har de perfekte dekorationer til jeres borddækning. Find mere inspiration i vores inspirationskatalog eller udforsk vores forskellige produktkategorier.

Quote Cart