NYT I UDLEJNINGS SORTIMENTET

Vi stræber hele tiden efter at have de smukkeste ting i sortimentet. Vi glæder os til at vise jer lidt af de nyheder der bl.a. kommer til foråret. Så skal I holde bryllup så find inspiration her til leje af service.

Vi løfter her sløret for lidt tanker omkring efteråret og næste sæson.

En af vores bestseller, nature stellet har vi tilføjet endnu en farve til foråret. En smuk grøn kaldet sage stentøj. Den er så vild i farven og kan mikses med mange andre stel. Vi kan lige se den for os til det hvide bryllup med hvide orkideer og den smukke lyse grønne farve dertil.

Lotus stellet er af vort eget design i en helt mat stærk keramik – den kommer bl.a. i creme og grå samt 2 nye farver. Der går lige lidt før den lander på hylderne – men her er et lille snak peak.

Skålen til højre kan vi kun sige wow til. Den er helt oplagt til den vilde mad anretning og vi glæder os til at se den i brug. Der var ingen tvivl om det var kærlighed ved første blik.

Der er også nye glas på vej. Big confetti vandglasset fra Anna Von Lipa. Vi har valgt at gå ind i de nude nuancer som vi synes er lækre.

Quote Cart