Hjem » Lej træstole og træborde

Lej smukke træstole – perfekte til udendørs bryllupper eller for at fuldende looket i et telt eller på lokation. De er med til at skabe personlige og flotte rammer for festen. Stolene er i birk og har et rustikt look. De kan stables og lejes inklusiv hynder i naturfarvet hør.

NYHED TRÆBORDE

Som noget helt nyt kommer der nye rustikke træborde i 2021. Bordene matcher vores træstole der er i lyst birketræ og skaber en rustik og fabelagtig stemning til jeres borddækning.

FRAGT AF STOLE OG BORDE

Det er muligt at booke personlig afhentning af stole og borde på vores lager, dog skal dette ske i lukket ren trailer eller varevogn. Vi kan også hjælpe med levering og afhentning af stole og borde. Oplys gerne adresse for levering og afhentning ved jeres forespørgsel.

Stolene måler 92 cm i højden og 50 cm i bredden.

Bordene er i 2 mål:

240 cm x 80 cm i bredden.

180 cm x 80 cm i bredden.

træstol til udlejning til bryllupper

LEJEPRIS

Stol 40 kr. pr. stk. inkl hynde

Bord 350 kr. stk.

Pyntet træstole til bryllup
Udendørs vielse med træstole
Udendørsvielse pynt på træstole

LEJ STOLE HER

Lej vores smukke træstole til jeres fest. Skal I holde konfirmation, bryllup, fødselsdag, firmafest eller bare en havefest, hvor intet er overladt til detaljerne. Vores træstole er i lyst birketræ. Stolene udlejes med hynder, der giver jeres gæster en god komfort under hele middagen. Vi har mange kunder der vælger at leje vores træstole til bl.a. slotsbryllupper eller blot til en udendørs vielse. Et meget flot og ekstravagant look opnås ved, at kombinere vores træstole med plankeborde i træ. Det er helt nyt at vi både udlejer borde og stole. Vent ikke for længe, da der er stor efterspørgsel på dem.

Stolene kan stables, så de er meget lette at håndtere. Vi har intet minimum på antallet, så skriv til os hvis du ønsker at få et tilbud på dem. Du kan bestille udlejning af stole med hynder her. 

Prisen pr. Stol inkl. Hynde er 40,-, ex. Fragt. 

Ønsker at i vi skal hjælpe jer med fragten, det vil sige levering og afhentning, så kan dette også lade sig gøre. Skriv gerne adresse for levering og afhentning i jeres forespørgsel, så vender vi retur til jer med en pris for dette.

BORDE TIL UDLEJNING

Går I med tankerne om at leje træborde til jeres fest? Så har vi dem lige her.

Vi tror på smukke opdækninger med en rustik kant, og dette giver plankeborde kombineret med vores unikke service, glas og stole. Plankebordet har en en flot og særdeles udpræget patina, med en smuk overflade. Plankebordene passer perfekt til alle slags fester, kan gøre borddækningen casual cool på den helt rigtige måde. 

I dag har I mulighed for at leje både træstole og plankebord, der passer sammen.

Vores plankeborde måler L240cm x B80cm, og er derfor meget brugervenlige og kan nemt opstilles af 2 personer. 

Prisen pr. Bord er 350,-, ex. Fragt. Ønsker i at vi leverer og afhenter bordene for jer, så kan dette også bookes. Send os gerne adresse for levering og afhentning, så undersøger vi en pris til jer.

Når alle sommerens fester nærmer sig, så er bliver vores borde hurtigt udsolgt, så bestil disse i god tid.

Står I og mangler anden form for serviceudlejning, så kan vi også være behjælpelige her! Vi har et stort sortiment af leje af glas eller farvede drikkeglas, leje af servietter, leje af stel, leje af bestik, leje af lysestager, leje af glas vaser og meget mere!

Scroll til toppen
Kurv