Hjem » Drinksdispensere – beholder til drinks

Dispensere er perfekte beholdere til drinks, limonade, saftevand – børn og voksne. Brug dem med forfriskninger til receptionen eller til drinks og cocktails til langt ud på natten. Gør det let og nemt at påfylde under brylluppet, konfirmation og festen eller på en varm sommerdag – hvor meget vand er påskønnet. ​

Drinksdispenser 5 liter og 8 liter

Vi tilbyder drinksdispenserne i 5 og 8 Liters. ​

Pynt dem med skiver af frugt, krydderurter, blomster og is. ​ Lej også Mason jars med eller uden skruelåg dertil. Se udvalget af vores Mason jars glas.

drinksdispenser kilner 5 og 8 Liter
Kilner Drinksdispenser og mason jars

VARIANTER

5 liter, 8 liter

LEJEPRIS

50 kr. stk.

Se vores drinksglas her.

Image
Image
Image

HUSK AT LEJE DRINKSDISPENSERE TIL FESTEN

Drinks dispensere er perfekte til sommerfesten, konfirmationen, brylluppet, fødselsdagen, polterabend, barnedåb. De passer til alle anledninger. Nogle vælger at bruge dem til velkomstdrinks, og så står det hele klart til gæsternes ankomst, andre vælger at have frisk koldt vand til gæsterne under middagen og bruge dispenserne som en del af enten buffeten eller barområdet. I bar området så er dispenserne perfekte til drinks senere på aftenen og vi kan varmt anbefale at pifte dispenserne op med nogle citrusfrugter eller mynte og med et flot skilt på med hvad de indeholder. 

Vores drinks dispensere er nemme at fylde op og i kan leje dem i 2 størrelser:

5L eller 8L – 50 kr pr.stk.

Scroll til toppen
Kurv