Hjem » Leje af vandkander og vandkarafler

Et smukt bord kan have mange fine detaljer og kanderne til vand kan sagtens også være én af dem. Vores vandkarafler og vandkander kan ikke kun bruges til vand, men også blomster, drinks eller andet. Vi kan tilbyde jer at leje den flotte Swirl kande til vand eller blomster fra Sofies Remix – Anna Von Lipa i klar og rosa. De er smukke på bordet og vil imponere gæsterne – til f.eks. brylluppet, konfirmationen, events og barnedåb.

LEJEPRIS

Swirl kande 2L 30 kr. stk.

Vandkarafler 1L 120 kr. stk. for 8 stk.

SKAL I LEJE KANDER til vand, drinks eller blomster?

Hos os kan i leje vandkander fra Anna von Lipa, i det fineste design, og mundblæst i Tjekkiet. Formen og designet er yderst elegant og giver en smuk helhed til jeres borddækning. I kan leje farverne, klar eller rosa. Begge farver er flotte sammen eller hver for sig. I kan også kombinere de flotte kander med Swirl vandglas fra Anna von Lipa.

En vandkande kan bruges til mange formål og ikke nødvendig kun vand til jeres gæster. Nogle vælger at leje dem til velkomstdrinken, eller at twiste borddækning og anvende kanderne til blomster. 

Uanset om Swirl kanderne og vandkaraflerne skal lejes til bryllup, konfirmationen eller fødselsdagen, så kan de bidrage til en flot og elegantborddækning.

Scroll til toppen
Kurv