Hjem » Blåt vintage porcelæn

Det blå porcelæn er vintage og er en samling af blandt andet det smukke blå blomst fra Royal Copenhagen, Empire stellet fra Bing & Grøndahl, samt andre udvalgte danske blå stel. ​

Sæt forretstallerken ovenpå stellet i guldkant eller det hvidriflet fra Royal Copenhagen.

Vær opmærksom på at de forskellige tallerkener kan variere i str. da der modtages et mix af de forskellige stel.

blåt vintage stel blå blomst royal copenhagen og empire bing og grøndahl

VARIANTER

Forretstallerken 19-21Ø cm.

Desserttallerken 15-17 Ø cm.

Sidetallerken/Brødtallerken 15-17 Ø cm.

LEJEPRIS

8 kr. stk.

børddækning me dblåt stel på træbord med sølvbestik

LEJ VINTAGE BLÅT STEL

Lej vores blå vintage stel i porcelæn. Vi lover et helt enestående look med design fra blandt andet Royal Copenhagen og Bing & Grøndahl.

De smukke håndmalet blå blomster motiver udstråler en fantastisk stemning og charme ved bordet. Vi anbefaler vores bestik i guld og krystal vinglas til denne opdækning. Ønsker du at twiste det “oldschool” look lidt, så kan der med fordel sættes et farvet vinglas til sammen med et krystal vinglas. Du kan naturligvis leje det hele samlet hos os. Mange vælger også at leje forretstallerken i det blå vintage stel og kombinere det med enten en middagstallerken i det hvidriflet stel fra Royal Copenhagen eller en middagstallerken fra vintage guldkant stellet.

Alle vores vintage blå tallerkner varierer i størrelse og modeller. Dette giver et helt specielt og personligt look til bordopdækningen.

I stellet kan du blandt andet leje tallerkner fra Royal Copenhagen, Empire, Bing & Grøndahl.. Ved leje af det blå vintage stel, vil I altid modtage et mix af de forskellige designs.

Stellet forvandler borddækningen til et fortryllende eventyr, med et smukt blåt farvespil.

Scroll til toppen
Kurv