Hjem » Inspiration

Bliv inspireret af andre brudepar der gerne vil dele deres historie eller bliv inspireret af vores ideer og erfaringer. Vi glæder os til at dele tips og tricks med jer.

Konfirmationsbord med guldbestik og rosa glas

KONFIRMATION 2023

Find inspiration her til konfirmation 2023 – og få den smukkeste borddækning…

Lotus stel i pastel farver

LOTUS STEL

Det nye lotus stel lander snart på hylderne – I kan bestille…

sommerbryllup borddækning Tablesetting

SOMMERBRYLLUP

Et fantastisk smukt sommer bryllup på Fyn. Maria havde valgt at bruge…

big confetti vandglas Anna von lipa

NYT I SORTIMENTET

Vi stræber hele tiden efter at have de smukkeste ting i sortimentet….

Se flere

Skal i giftes i 2022? Eller planlægger i jeres bryllup i 2023? Vi ved hvor stor og vigtig en dag det er, og at detaljen gør den store forskel. Vi har samlet lidt inspiration til jer her, både vores egne opdækninger men os fra kunder, der som gerne vil dele deres smukke dag med os.

Der er mange detaljer der skal være på plads og checklisten kan være lang. Hos Tablesetting rådgiver vi jer gerne om både borddækning, pynt, blomster og farver.

FARVER & LOOK

Lad farven “den råde tråd” spille en stor rolle til jeres udtryk for brylluppet. Vi har mange kunder der ønsker en romantisk fest, hvor rosa nuancer er vigtige. Men vi har faktisk også mange, der ønsker et mere klassisk og rustikt look. 

Billederne i ser her er blandt andet fra et lade bryllup, hvor vores brudepar ønskede den romantiske stil, med et strejf er det lidt mere rå look. Her valgt de at leje vores vores franske vintage rosaline vinglas og krystalglas og sætte dem sammen med vores flora vintage stel. Med denne borddækning fik de et meget unikt udtryk, med masser af historie. Lokationen blev i en lade, og det gør også bare en stor forskel, der sætter rammerne for stemningen og passer perfekt til denne borddækning. Valget af farvede glas kunne også være andre. Se alle vores farvede glas her.

Ønsker i at mere klassisk og neutralt look, der samtidig udstråler luksus og elegance? Så kan vi anbefale at vores grønnevinglas, hvide tallerkner og guldbestik. Denne borddækning gør bare noget helt særligt og giver en meget unik varme og eksklusiv følelse ved bordet. I kan bryde den klassiske opdækning lidt ved at leje vores vintage glasflasker i brun og klar glas til blomster. Det giver en meget smukt lethed til bordet og giver mange fine muligheder for valg af blomster til bordet.

BLOMSTER

Mange vælger at gå til en florist og søge rådgivning og booke blomsterdekorationer eller buketter til bordet. Andre vælger også selv at stå for dette. De vaser i kan leje hos os varierer lige fra Specktrum vaser, der passer til runde borde, til glasflasker og små vintage krystalvaser. Vi har netop fået denne vase ind fra Fritz Hansen og den er bare wow og skaber et helt fantastisk udtryk til bordet. Har i brug for rådgivning eller søger i nogle der kan hjælpe jer med blomster til jeres bryllup så har vi mange i vores netværk som vi kan anbefale jer.

Vi kommer også gerne ud og hjælper jer både med opdækningen og blomsterne. I skal bare aftale dette med os inden. Dog kan højtiderne være lidt presset for os at nå, men I er altid velkommen til sende en forespørgsel.

Scroll til toppen
Kurv